Şimdi Ara

Styraporla Mantolamanin Zararlari (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
14
Favori
59.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben 2 sene önce konya menşeili mantosür kullanmıştım hiçbir işime yaramadı sadece duvara iyi yapışıyor ,ilgili kişileri aradığımda sorunla ilgili hatta aldığım mağaza büyük bir mağaza onlarda arattırdılar ya nasıl olur işte sulanma varsa işe yarıyordur gibi garip konuşmalar geçti aramızda , o ara firma ikiye ayrıldı sanırım sizde onlardan ayrılan grup olarak manto plate i piyasaya sürdünüz ,yapmadan önce herkez çok iddialı oluyor ama sonrası fıss ,ısı iletimi formülünde kalınlık bir faktördür ,siz 3 cm lik xps in yaptığı işi 5 mm lik sıvanızında yaptığını söylüyorsunuz ya garip ne diyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperen_69

    ben 2 sene önce konya menşeili mantosür kullanmıştım hiçbir işime yaramadı sadece duvara iyi yapışıyor ,ilgili kişileri aradığımda sorunla ilgili hatta aldığım mağaza büyük bir mağaza onlarda arattırdılar ya nasıl olur işte sulanma varsa işe yarıyordur gibi garip konuşmalar geçti aramızda , o ara firma ikiye ayrıldı sanırım sizde onlardan ayrılan grup olarak manto plate i piyasaya sürdünüz ,yapmadan önce herkez çok iddialı oluyor ama sonrası fıss ,ısı iletimi formülünde kalınlık bir faktördür ,siz 3 cm lik xps in yaptığı işi 5 mm lik sıvanızında yaptığını söylüyorsunuz ya garip ne diyim

    Size daha önce'de söyledim para iade garantili işinizi yaparız. Evet 5 mm içeriden yeterli oluyor. hala söylüyorum geliriz 5mm tavan duvarlar ve zemin şekilinde işinizi yaparız uygulama öncesi / sonrası gerekli ölçümler içeriden ve dışarıdan yapılır uygulama sonrası çıkan değerler karşılaştırılır neticeyi sizde görmüş olursunuz biz de emin olduğumuzu tekrardan teyit etmiş oluruz.

    bize işimi yaptırdım demeyin gelir bi odanın straforunu söker atar uygulamayı orada yaparız ..

    Size bir kaç soru

    -İdda ettiğiniz ürünü hangi tarihte kullandınız
    -uygulamayı kim yaptı
    -uygulama iç cephe mi dış cephe mi
    -hangi kalınlıkta uygulandı
    -uygulama hangi ilde yapıldı
    -sizin meslek nedir?
  • 1 - 2011 yazında uygulandı

    2 - uygulamayı kendim yaptım

    3 - iç cephede uygulama yapıldı

    4 - bir kaç sefer olmak üzere zeminde 1,4 cm ve duvarlarda ortalama 5 mm civarı uyguladım

    5 - bursa da yapıldı

    6 - Makine mühendisiyim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperen_69

    1 - 2011 yazında uygulandı

    2 - uygulamayı kendim yaptım

    3 - iç cephede uygulama yapıldı

    4 - bir kaç sefer olmak üzere zeminde 1,4 cm ve duvarlarda ortalama 5 mm civarı uyguladım

    5 - bursa da yapıldı

    6 - Makine mühendisiyim



    anladım. Bakın yukarıda yazdıklarımdan sonra manto plate'i kapsayacak gereksiz yazılarda bulunmanız kasıtlı ve kanıtlanmamış karalamalardan başka birşey olmayacak. İddialarınızı onaylamak istiyorsanız biz işi yaparız. Makine mühendisisiniz ama hala uzlaşamıyoruz sorun nerede ?
  • bende yapılacak yer kalmadı , forumda sanırım yaptırmak isteyen arkadaşlar var onlara yaparsınız sonuçlarınız burda paylaşır ,ben sadece tecrübelerimi paylaştım tekrar yazıyorum benim sorum yaşadığım firma konya menşeili mantosür dü ,sorunla ilgili geri dönüşlerde de anlamsız bahanelerden çok sıkılmıştım , hem o kadar para hem zahmet sonra işte sulanıyorsa işe yarıyordur diyor utanmadan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mantolamaci

    Manto plate sıvanın 4 yada 5 cm kalınlıkta olmasına gerek yok 1. bölgelerde dış cepheden 1 cm kalınlık yeterli.
    Strafor bir ısı yalıtım malzemesi değildir bunu bilmenizi isterim. Isı iletkenlik değerleri üretim anında ölçümlendiği için iyi çıkıyor stoklanmış depolanmış bir straforun ısı iletkenlik ölçümünü yapın ve sonuçları görün..

    Parapetlerde dönülüyor. Öncesinde membran vardı.

    arkadaşım mesajımdan alıntı yaparsanız veya alta ismimi işlerseniz daha iyi olur.

    bilmenizi istediğiniz strafor durumu kadar sizin malzemenizde ısı yalıtım malzemesi olamaz doğal taşmı toprakmı ahşapmı sizin mazlemeniz sonuçta... doğal desenizde kimyasal bir malzeme mermer gibi taş gibi nekadar depolama yapabilecek. 1cm ile. hatta aşağıda arkadaş 5mm yeter demişsiniz butür hesapları çok bilmem araştırdıkmı yarın santim çıkıyor. ben hala 4-5 cm ugulanmadıktan sonra hiç bir işe yaramaycağına inanıyorum. arkadaşta hata etmiş bu ürünü uygulamakta ksura bakmasın.

    bakın biliyorsunuz şu konuda http://forum.donanimhaber.com/m_34859186/f_//tm.htm#80593944

    size şunu söyledim.

     Styraporla Mantolamanin Zararlari


    güzel kardeşim makul değilmi. ozamanda imzanız yoktu her yazınızın altında öyle hatırlıyorum hem forum kuralları dışına çıkıyorsunuz hemde resmen arkadaşa ders vermeye çalışmışsınız.

    arkadaşın hata ettiğine inanıyorsanız şikayet edersiniz yönetime. alperen69 arkadaşıda tanımam sizide tanımam.

    arkadaşın anlatmak istediği yoğunluğu fazla olmayan ürünlerin iş görmeyeceği bunu bende yıllardır söylüyorum nevar bunda söylemeyecekmiyiz bildiğimizi. biz söyleyeceğiz siz aksini ispat edeceksiniz olay bu. ama şuan bir ispatınız yok benim açımdan arkadaş yaşamış zaten. ayrıca yaşlanmış strafor olayını söylemeniz affınıza sığınarak firmaların ve mahallede para kazanmak isteyen boşver diyen yobaz ustaların koca bir uydurmacasından başka bişe değil benim için.

    beni yanlış anlamayın bizim buralarda erzincan bayburt ve kürt ustalar yapıyor bu işleri birkez adamların konuşmasında meyment yok insana akıl verirken bari dilleri düzgün olsa her laflarının başında aq. inanın geçenlerde oturuyoruz bir doğalgaz dükkanına adama mermer denizlikler yüzünden 2,5 cm teklif etmişler. bende dedim senkaşınıyorsun birkez avrupda bu işlem 16cm yapılıyorken 2,5 c neyine yeticek senin ancak yaptırdım işlemi diye avutursun kendini dedim..

    git al gel şunu benim yanımda söylesin 2,5cm neye yetiyor. söylemiş ustaya oda demiş nasılsa doğru demiş geçen gün yolda gördüm abi neyapalım ekmek işte diyor.

    kimisi der sert köpük xps kendini bitirir kimisi der eps yani beyaz veya karbonlu köpük ömrülüktür.

     Styraporla Mantolamanin Zararlari


    siz şimdi arkadaşa kızıyorunuz bahsettiği firma sizin ayrıldığınız firma felansa çok haklı eğer o firma değilse bu arkadaşımızda hatalıdır tabi. zaten kötü niyetli birisi olsa çoktan ikaz ederdim şahsını. anladığım kadarıyl bir bildiği var. son kez bir detay yapsın derim eğer bağlantı yoksa firmalararası sadece bu tür malzemelerim yetersizliğinden bahsetmesi daha iyi tabiki.

    ama sizin gibi tehdit vari yazmazdım. hem siz malınızın reklamını yapıp hemde burdan adam tehdit edemezsiniz çok yanlış bu.. öncelikle imzanızı silin haddinmi demeyin bana evet kurallar gereği haddim. önce siz dürüst olacaksınız sonra aksilik yapan olursa canını okuyun en büyük destekçiniz ben olurm formdan atılsamda korkmam. . bizler yıllardır yazıyoruz burada yani az çok tanıyoruz insanları..

    öncelikle imzanızı kaldırın. forum sizlere profilden o şansı tanımış sitenizi koyuyorsunuz ben olsam onu bile yapmam.. zaten şimdiden admin çağırsam bu yazıma. çünkü bu tür reklam yazıları yüzünden üyelerin forumdan atılması gerekriken bazen yönetim yetersiz kalyor defalrca şikayet etsekte forumda eksiklik oluyor ben şahsen zor yazarken birde insanları aptal yerine koyup reklam yapan insanları şikayet etmeye eriniyorum etmesek bu kezde rahat bırakmıyorlar.

    ürününüzü tanıtın birşey diyen yok ama bu şekilde değil. ben şahsen yetersiz olduğuna inanıyorum yok sözleşmeydi felan bunlar ülkemizde geçerli şeyler değil. siz forumu taratın bakalım 2 sene önceki linkler bile silinmişmi silinmemişmi firmaların. boşverin böyle şeyleri. koskoca samsung baymak ülkemizde vakum yapmamak için milletin iletişim hakkını çiğneyip mail adresini bile vermeyip ancak kısıtlı olarak sitemden yazabilrisin diyen bir ülkede yaşıyoruz.

    müslümanım diyen başbakanlık bimer mail adresini kapttı onlarda sitemden kısıtlı yazarsın diyor. btk nın gıkı çıkmıyor. defalarca yazdım. bimerede yazdım tek özellikleri eski hükümetler cevap bile vermezken bunlar işi biliyor yazınızı aldık şuraya gönderdik diyorlar. bazısı çözülüyor bazısı gene aynı. adamlar işi biliyor vesselam.

    bu ülkede tüketici kanunalarıda boştur tüketici dernekleride. hatalarını söyleyince hoşuna gitmezsiniz kimsenin. en büyüğü tüketicler birliğidir. bu derneklerin. sözüm ona dindar birde mehmet bülent deniz vardı eski başkan halada gizli başkandır. avukattır aynı zamanda.. telekomla ilgili yakaladığım bir açığı kullanmaya gazeteler çıkarmaya çalıştı beni zamanında zorla razı etti. sonrada kendi randevusunu unutmuş ben kızınca hatasına karşı konuştuğum lafım batınca çevirdi arkasını. biz suçlu olduk. neden gazetecilerle görüşmeyi red ediyormuşum. yok sekreteri hata etmişte yalan sekreteri not bırakmamış diyor. çok meraklıyımdır gazeteler çıkmaya o yüzden bir face twit sayfam bile yok. sağcısda solcusuda ahkam kesmeyi bilirler bu tür insanların.

    sağlık sistemi düzeldi denen yerde. adamlar kanser ilaçlarını pahalı diye almıyacaklar . mesela benim acilen zatürre aşısı olmam gerekiyor kullandığım ilaçların yan tesiri açısından. firma 20 tl lik ilacın ödemesini beğenmiyor ithal etmiyor ilacı ilaç yok çantacı çakalların getirdiği 150-200 tl ilaçlar var. nomalde yasal ilacın soğuk zincirine güvenilmezken sağolsunlar sağlık sistemini düzelttik deyip bize yedirmeye çalışıyorlar yandaşların tuzu kuru olanların sorunu yok.

    burası kusura bakmayın tesadüfler memleketi olduğu sürece herkez kendisini savunacak bir şekilde. artık millette uyanıyor nekadar bilgisayarlar insanları köle etsede güzel şeylerde öğreniyoruz.

    bu yüzden adam korkutmaca yok. yok şunu yazma bunu yazma olmaz. eğer doğruysa arkadaşın dedikleri yazıcak bal gibi.. bilin burası bir bilgi sitesi. ve üyeler birbirleriyle yardımlaşıyor. zaman zaman yanlış tipler çıksa bizde kötü konuşmak zorunda kalsakta (yanlış anlamayın kastım siz değilsiniz ne serseice konuşanlar var burada) herkez ağırlığını korumalı bakın bu topiği açan arkadaşımızıda ben davet ettim buraya

    http://resim.donanimhaber.com/m_35923260/tm.htm

     Styraporla Mantolamanin Zararlari


    biz vatandaşız öğrenmeye çalışyoruz herkezin meslekten olmasınada mühendis olmasınada gerek yok. her mühendisinde her konuyu bilmesinede gerek yok. sahada bile bir mühendisin yapamadığını bir kalfanın pratiği ile yaptığına çok şahit oldum ben. yurt dışında şantiyelerde çalıştım bu topiktede sevdiğimiz mühendis arkdaşlar konu sahibiyle kavga etmişler anlam veremiyordum meğerse mühendisler mimarlara gıcık olurlarmış. bir mühendis arkadaş açıkça yazmış. arayın bulursunuz topiğin sayfalarında.
  • yukarıda yazmıştım ben mantosür markası ile sorun yaşamıştım o dönem ikiye ayrıldılar diğer kurulan firmadada manto ismi geçiyordu belki manto plate değildir ama bence hala olma ihtimali var çünkü bu firmada konya çıkışlı ,ben tartışmak için yazmıyorum bir tecrübe yaşadım 10 senedirde forumdayım tecrübelerimi paylaşırım buda onlardan biriydi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperen_69

    yukarıda yazmıştım ben mantosür markası ile sorun yaşamıştım o dönem ikiye ayrıldılar diğer kurulan firmadada manto ismi geçiyordu belki manto plate değildir ama bence hala olma ihtimali var çünkü bu firmada konya çıkışlı ,ben tartışmak için yazmıyorum bir tecrübe yaşadım 10 senedirde forumdayım tecrübelerimi paylaşırım buda onlardan biriydi

    size bir şey demiyorum birader yanlış anlamayın. ben arkadaşa kızdım şahsen. siz tabi yazıcaksınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9köy

    quote:

    Orijinalden alıntı: alperen_69

    yukarıda yazmıştım ben mantosür markası ile sorun yaşamıştım o dönem ikiye ayrıldılar diğer kurulan firmadada manto ismi geçiyordu belki manto plate değildir ama bence hala olma ihtimali var çünkü bu firmada konya çıkışlı ,ben tartışmak için yazmıyorum bir tecrübe yaşadım 10 senedirde forumdayım tecrübelerimi paylaşırım buda onlardan biriydi

    size bir şey demiyorum birader yanlış anlamayın. ben arkadaşa kızdım şahsen. siz tabi yazıcaksınız.

    Yazılarınızın tamamını okumadım , çünkü siz okumadan yazıyorsunuz.

    Diğer markayla yaşadığı sorunu manto plate ile bağdaştırması sorun . Kullanılan malzeme manto plate değil

    kullanılmayan bir ürün için işe yaranmamasından bahsedilmesi nedir ? bu yüzden asılsız olmuyor mu ?

    siz yazıları daha iyi okumalısınız . Gözünüzden kaçanlar olmalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantolamaci -- 3 Ekim 2013; 16:29:42 >
  • Ayrıca burada bir tehdit yok bakın siz okumadan yada okuyup net anlamadan yazıyorsunuz.

    Başka bir ürün kullanılıp sorun yaşanmış ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mantolamaci

    Ayrıca burada bir tehdit yok bakın siz okumadan yada okuyup net anlamadan yazıyorsunuz.

    Başka bir ürün kullanılıp sorun yaşanmış ..

    arkadaşım ben zaten bunu belki 3 seferdir yazdım mantosür dü kullandığım ürün ama o sıralar firma bölündü benzer bir marka ile onlarda ürün çıkardı ve formülü biraz değiştirdik dediler ,bende bu yüzden uyarma gereği duydum
  • arkadaşım, yazımı tamamen okumadan nasıl yorum yapıyorsunuz ozaman. hiçte okumamış değilsiniz. neyse burada alp.69 arkdaşın bahsettiği esas konunun üstünden neden gitmiyorsunuz. ben kızım sana söyliyim sen anla dediysem birşeyler anlamanız açsındandı. ürün aynı ürün kardeşim dolu ürün var bu şekilde piyasada

    adam size diyor ama aynı firma ama benzer ürünlerin iş görmeyeceği hakkında yazıyor arkdaşta bende.

    bu mazleme kalın uygulanmadıktan sonra işe yaramaz. oda içten uygulamada dahi en az 4-5 cm şart uygulamada. size ısı geçirgenlik değerlerinden bahsettim oralara neden girmiyorsunuz neden forum kuralların aykırı imza kullanıyorsunuz.

    bırakın şimdi diğer firmayı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperen_69

    quote:

    Orijinalden alıntı: mantolamaci

    Ayrıca burada bir tehdit yok bakın siz okumadan yada okuyup net anlamadan yazıyorsunuz.

    Başka bir ürün kullanılıp sorun yaşanmış ..

    arkadaşım ben zaten bunu belki 3 seferdir yazdım mantosür dü kullandığım ürün ama o sıralar firma bölündü benzer bir marka ile onlarda ürün çıkardı ve formülü biraz değiştirdik dediler ,bende bu yüzden uyarma gereği duydum

    Ürünlerin tamamen birbirinden farklı olduğunu bende size defalarca söyledim. Gerek firma olarak gerek formül olarak tamamen bağımsızlar ama siz diğer firmadan yaşamış olduğunuz sorunu , biz ile bütünmüş gibi lense ediyorsunuz .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9köy

    arkadaşım, yazımı tamamen okumadan nasıl yorum yapıyorsunuz ozaman. hiçte okumamış değilsiniz. neyse burada alp.69 arkdaşın bahsettiği esas konunun üstünden neden gitmiyorsunuz. ben kızım sana söyliyim sen anla dediysem birşeyler anlamanız açsındandı. ürün aynı ürün kardeşim dolu ürün var bu şekilde piyasada

    adam size diyor ama aynı firma ama benzer ürünlerin iş görmeyeceği hakkında yazıyor arkdaşta bende.

    bu mazleme kalın uygulanmadıktan sonra işe yaramaz. oda içten uygulamada dahi en az 4-5 cm şart uygulamada. size ısı geçirgenlik değerlerinden bahsettim oralara neden girmiyorsunuz neden forum kuralların aykırı imza kullanıyorsunuz.

    bırakın şimdi diğer firmayı.

    Esas konu şaşmadı. Bu malzeme kalın da uygulanabilir maliyet yükselir . 1. bölgeler'de 1 cm yeterli . Kullanmadığınız bir ürün için işe yaramaz demeye hakkınızın olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mantolamaci

    quote:

    Orijinalden alıntı: alperen_69

    quote:

    Orijinalden alıntı: mantolamaci

    Ayrıca burada bir tehdit yok bakın siz okumadan yada okuyup net anlamadan yazıyorsunuz.

    Başka bir ürün kullanılıp sorun yaşanmış ..

    arkadaşım ben zaten bunu belki 3 seferdir yazdım mantosür dü kullandığım ürün ama o sıralar firma bölündü benzer bir marka ile onlarda ürün çıkardı ve formülü biraz değiştirdik dediler ,bende bu yüzden uyarma gereği duydum

    Ürünlerin tamamen birbirinden farklı olduğunu bende size defalarca söyledim. Gerek firma olarak gerek formül olarak tamamen bağımsızlar ama siz diğer firmadan yaşamış olduğunuz sorunu , biz ile bütünmüş gibi lense ediyorsunuz .

    lanse etmiyorum olabilir diyorum dikkatli olun uyarısında bulunuyorum ,insanlar parayı kolay kazanmıyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mantolamaci

    quote:

    Orijinalden alıntı: 9köy

    arkadaşım, yazımı tamamen okumadan nasıl yorum yapıyorsunuz ozaman. hiçte okumamış değilsiniz. neyse burada alp.69 arkdaşın bahsettiği esas konunun üstünden neden gitmiyorsunuz. ben kızım sana söyliyim sen anla dediysem birşeyler anlamanız açsındandı. ürün aynı ürün kardeşim dolu ürün var bu şekilde piyasada

    adam size diyor ama aynı firma ama benzer ürünlerin iş görmeyeceği hakkında yazıyor arkdaşta bende.

    bu mazleme kalın uygulanmadıktan sonra işe yaramaz. oda içten uygulamada dahi en az 4-5 cm şart uygulamada. size ısı geçirgenlik değerlerinden bahsettim oralara neden girmiyorsunuz neden forum kuralların aykırı imza kullanıyorsunuz.

    bırakın şimdi diğer firmayı.

    Esas konu şaşmadı. Bu malzeme kalın da uygulanabilir maliyet yükselir . 1. bölgeler'de 1 cm yeterli . Kullanmadığınız bir ürün için işe yaramaz demeye hakkınızın olduğunu sanmıyorum.


    arkadaşım,

    xps eps gibi mazlemelerin ısı geçirgenlik katsayısı 0.30larda. yaşlanma katsayı 0.37 ve 0.47lerde.

    sizin ise yeni uygulamada 0.55ler yaklaşıyor. yani aşağı yukarı 1cm xp kullnıcakken 2cm kullnırsak ayanı ayara geliyor sizin ürününüz. nasıl 1cm yetecek 1. bölgeler için.

    1. bölge durumları felanda bizim yönetimlerin ve izoderin uydurduğu palavradan başka değil avrupada bu ürünler sıcak iklimlerde 16cm uygulanıyor soğuk iklimlerdede. duvar deseniz zaten 40cmden aşağı değil.

    soğukta aynı geçirgenliğe sahiptir sıcakta. bizim yönetimler kendilerini kandırsınlar ts825 midri 26 mıdır hepsi çöp kanunlar. ben yaptım oldu demekle olmuyor bu durumlar. bizimkiler istediği kadar konuşsun ayranı yok içmeye çifte faytonla gider dolanmaya. adamlar avrupadan iyiyiz diyorlar ya. şimdide derlese abd iflas etti şaşmam. (bütçesi, kabul edilmedi tatile girdi ya vs) sonrada sıkışınca işlerine gelince derler bizim durumlarımız dünya ülkelerine göre iyi olmadığından inşaa maliyetleri göz önüne alınarak bu yönetmelik geliştirldi.. hangi mantığa sığar budurum. sonrda solculuktan bahseden metin akpınarlar çıkar tv reklamlarında oynar.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

    ayrıca yaşlanma değerleri yok.

    ve benim bu ürünü kullanmama gerek yok herşey ortadyken. sizin ürüne benzerini kullnmış alp.69 arkadaş aynısı maynısı durumuda yok hepsindeki mantık aynı.. bizim aklı evvellerimiz derle yok xps kötü eps daha iyi neden derler daha pahalı vatandaşın kafasına yer etsin daha çok kazanalım. işte yukarıda tablo var hangisnin daha üstün olduğu belli. onuda geçin aynı hammadde zaten bir yoğun bir yumuşak neymiş xps kendini zamanla yok edermiş.

    daha söylenecek çok örnek var neyse. benim amacım sizle tartışmak değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9köy

    quote:

    Orijinalden alıntı: mantolamaci

    quote:

    Orijinalden alıntı: 9köy

    arkadaşım, yazımı tamamen okumadan nasıl yorum yapıyorsunuz ozaman. hiçte okumamış değilsiniz. neyse burada alp.69 arkdaşın bahsettiği esas konunun üstünden neden gitmiyorsunuz. ben kızım sana söyliyim sen anla dediysem birşeyler anlamanız açsındandı. ürün aynı ürün kardeşim dolu ürün var bu şekilde piyasada

    adam size diyor ama aynı firma ama benzer ürünlerin iş görmeyeceği hakkında yazıyor arkdaşta bende.

    bu mazleme kalın uygulanmadıktan sonra işe yaramaz. oda içten uygulamada dahi en az 4-5 cm şart uygulamada. size ısı geçirgenlik değerlerinden bahsettim oralara neden girmiyorsunuz neden forum kuralların aykırı imza kullanıyorsunuz.

    bırakın şimdi diğer firmayı.

    Esas konu şaşmadı. Bu malzeme kalın da uygulanabilir maliyet yükselir . 1. bölgeler'de 1 cm yeterli . Kullanmadığınız bir ürün için işe yaramaz demeye hakkınızın olduğunu sanmıyorum.


    arkadaşım,

    xps eps gibi mazlemelerin ısı geçirgenlik katsayısı 0.30larda. yaşlanma katsayı 0.37 ve 0.47lerde.

    sizin ise yeni uygulamada 0.55ler yaklaşıyor. yani aşağı yukarı 1cm xp kullnıcakken 2cm kullnırsak ayanı ayara geliyor sizin ürününüz. nasıl 1cm yetecek 1. bölgeler için.

    1. bölge durumları felanda bizim yönetimlerin ve izoderin uydurduğu palavradan başka değil avrupada bu ürünler sıcak iklimlerde 16cm uygulanıyor soğuk iklimlerdede. duvar deseniz zaten 40cmden aşağı değil.

    soğukta aynı geçirgenliğe sahiptir sıcakta. bizim yönetimler kendilerini kandırsınlar ts825 midri 26 mıdır hepsi çöp kanunlar. ben yaptım oldu demekle olmuyor bu durumlar. bizimkiler istediği kadar konuşsun ayranı yok içmeye çifte faytonla gider dolanmaya. adamlar avrupadan iyiyiz diyorlar ya. şimdide derlese abd iflas etti şaşmam. (bütçesi, kabul edilmedi tatile girdi ya vs) sonrada sıkışınca işlerine gelince derler bizim durumlarımız dünya ülkelerine göre iyi olmadığından inşaa maliyetleri göz önüne alınarak bu yönetmelik geliştirldi.. hangi mantığa sığar budurum. sonrda solculuktan bahseden metin akpınarlar çıkar tv reklamlarında oynar.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

    ayrıca yaşlanma değerleri yok.

    ve benim bu ürünü kullanmama gerek yok herşey ortadyken. sizin ürüne benzerini kullnmış alp.69 arkadaş aynısı maynısı durumuda yok hepsindeki mantık aynı.. bizim aklı evvellerimiz derle yok xps kötü eps daha iyi neden derler daha pahalı vatandaşın kafasına yer etsin daha çok kazanalım. işte yukarıda tablo var hangisnin daha üstün olduğu belli. onuda geçin aynı hammadde zaten bir yoğun bir yumuşak neymiş xps kendini zamanla yok edermiş.

    daha söylenecek çok örnek var neyse. benim amacım sizle tartışmak değil.

    abi 0,30 değil 0.0030 w/k dır xps için ısı iletim katsayısı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperen_69

    quote:

    Orijinalden alıntı: 9köy

    quote:

    Orijinalden alıntı: mantolamaci

    quote:

    Orijinalden alıntı: 9köy

    arkadaşım, yazımı tamamen okumadan nasıl yorum yapıyorsunuz ozaman. hiçte okumamış değilsiniz. neyse burada alp.69 arkdaşın bahsettiği esas konunun üstünden neden gitmiyorsunuz. ben kızım sana söyliyim sen anla dediysem birşeyler anlamanız açsındandı. ürün aynı ürün kardeşim dolu ürün var bu şekilde piyasada

    adam size diyor ama aynı firma ama benzer ürünlerin iş görmeyeceği hakkında yazıyor arkdaşta bende.

    bu mazleme kalın uygulanmadıktan sonra işe yaramaz. oda içten uygulamada dahi en az 4-5 cm şart uygulamada. size ısı geçirgenlik değerlerinden bahsettim oralara neden girmiyorsunuz neden forum kuralların aykırı imza kullanıyorsunuz.

    bırakın şimdi diğer firmayı.

    Esas konu şaşmadı. Bu malzeme kalın da uygulanabilir maliyet yükselir . 1. bölgeler'de 1 cm yeterli . Kullanmadığınız bir ürün için işe yaramaz demeye hakkınızın olduğunu sanmıyorum.


    arkadaşım,

    xps eps gibi mazlemelerin ısı geçirgenlik katsayısı 0.30larda. yaşlanma katsayı 0.37 ve 0.47lerde.

    sizin ise yeni uygulamada 0.55ler yaklaşıyor. yani aşağı yukarı 1cm xp kullnıcakken 2cm kullnırsak ayanı ayara geliyor sizin ürününüz. nasıl 1cm yetecek 1. bölgeler için.

    1. bölge durumları felanda bizim yönetimlerin ve izoderin uydurduğu palavradan başka değil avrupada bu ürünler sıcak iklimlerde 16cm uygulanıyor soğuk iklimlerdede. duvar deseniz zaten 40cmden aşağı değil.

    soğukta aynı geçirgenliğe sahiptir sıcakta. bizim yönetimler kendilerini kandırsınlar ts825 midri 26 mıdır hepsi çöp kanunlar. ben yaptım oldu demekle olmuyor bu durumlar. bizimkiler istediği kadar konuşsun ayranı yok içmeye çifte faytonla gider dolanmaya. adamlar avrupadan iyiyiz diyorlar ya. şimdide derlese abd iflas etti şaşmam. (bütçesi, kabul edilmedi tatile girdi ya vs) sonrada sıkışınca işlerine gelince derler bizim durumlarımız dünya ülkelerine göre iyi olmadığından inşaa maliyetleri göz önüne alınarak bu yönetmelik geliştirldi.. hangi mantığa sığar budurum. sonrda solculuktan bahseden metin akpınarlar çıkar tv reklamlarında oynar.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

    ayrıca yaşlanma değerleri yok.

    ve benim bu ürünü kullanmama gerek yok herşey ortadyken. sizin ürüne benzerini kullnmış alp.69 arkadaş aynısı maynısı durumuda yok hepsindeki mantık aynı.. bizim aklı evvellerimiz derle yok xps kötü eps daha iyi neden derler daha pahalı vatandaşın kafasına yer etsin daha çok kazanalım. işte yukarıda tablo var hangisnin daha üstün olduğu belli. onuda geçin aynı hammadde zaten bir yoğun bir yumuşak neymiş xps kendini zamanla yok edermiş.

    daha söylenecek çok örnek var neyse. benim amacım sizle tartışmak değil.

    abi 0,30 değil 0.0030 w/k dır xps için ısı iletim katsayısı

    gözüm evet yanlış zaten ben yukarıdada yazdım bu tür teknik terimlerden hesaplardan anlamam o yüzden noktalar dikkat etmemişim sıfırları uzatmak istemezken. ama anlaşılır sonuçta:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperen_69

    quote:

    Orijinalden alıntı: 9köy

    quote:

    Orijinalden alıntı: mantolamaci

    quote:

    Orijinalden alıntı: 9köy

    arkadaşım, yazımı tamamen okumadan nasıl yorum yapıyorsunuz ozaman. hiçte okumamış değilsiniz. neyse burada alp.69 arkdaşın bahsettiği esas konunun üstünden neden gitmiyorsunuz. ben kızım sana söyliyim sen anla dediysem birşeyler anlamanız açsındandı. ürün aynı ürün kardeşim dolu ürün var bu şekilde piyasada

    adam size diyor ama aynı firma ama benzer ürünlerin iş görmeyeceği hakkında yazıyor arkdaşta bende.

    bu mazleme kalın uygulanmadıktan sonra işe yaramaz. oda içten uygulamada dahi en az 4-5 cm şart uygulamada. size ısı geçirgenlik değerlerinden bahsettim oralara neden girmiyorsunuz neden forum kuralların aykırı imza kullanıyorsunuz.

    bırakın şimdi diğer firmayı.

    Esas konu şaşmadı. Bu malzeme kalın da uygulanabilir maliyet yükselir . 1. bölgeler'de 1 cm yeterli . Kullanmadığınız bir ürün için işe yaramaz demeye hakkınızın olduğunu sanmıyorum.


    arkadaşım,

    xps eps gibi mazlemelerin ısı geçirgenlik katsayısı 0.30larda. yaşlanma katsayı 0.37 ve 0.47lerde.

    sizin ise yeni uygulamada 0.55ler yaklaşıyor. yani aşağı yukarı 1cm xp kullnıcakken 2cm kullnırsak ayanı ayara geliyor sizin ürününüz. nasıl 1cm yetecek 1. bölgeler için.

    1. bölge durumları felanda bizim yönetimlerin ve izoderin uydurduğu palavradan başka değil avrupada bu ürünler sıcak iklimlerde 16cm uygulanıyor soğuk iklimlerdede. duvar deseniz zaten 40cmden aşağı değil.

    soğukta aynı geçirgenliğe sahiptir sıcakta. bizim yönetimler kendilerini kandırsınlar ts825 midri 26 mıdır hepsi çöp kanunlar. ben yaptım oldu demekle olmuyor bu durumlar. bizimkiler istediği kadar konuşsun ayranı yok içmeye çifte faytonla gider dolanmaya. adamlar avrupadan iyiyiz diyorlar ya. şimdide derlese abd iflas etti şaşmam. (bütçesi, kabul edilmedi tatile girdi ya vs) sonrada sıkışınca işlerine gelince derler bizim durumlarımız dünya ülkelerine göre iyi olmadığından inşaa maliyetleri göz önüne alınarak bu yönetmelik geliştirldi.. hangi mantığa sığar budurum. sonrda solculuktan bahseden metin akpınarlar çıkar tv reklamlarında oynar.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

    ayrıca yaşlanma değerleri yok.

    ve benim bu ürünü kullanmama gerek yok herşey ortadyken. sizin ürüne benzerini kullnmış alp.69 arkadaş aynısı maynısı durumuda yok hepsindeki mantık aynı.. bizim aklı evvellerimiz derle yok xps kötü eps daha iyi neden derler daha pahalı vatandaşın kafasına yer etsin daha çok kazanalım. işte yukarıda tablo var hangisnin daha üstün olduğu belli. onuda geçin aynı hammadde zaten bir yoğun bir yumuşak neymiş xps kendini zamanla yok edermiş.

    daha söylenecek çok örnek var neyse. benim amacım sizle tartışmak değil.

    abi 0,30 değil 0.0030 w/k dır xps için ısı iletim katsayısı

    yok şunun için yazdım diğeri 0,55 tir doğru ama xps 0,030 olunca hani düz mantıkla 2 kat değil 20 kat fark oluyor yani yine düz mantıkla düşünüldüğünde xps in 1 cm kalınlığına karşı bu sıvadan 20 cm gerekli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperen_69

    quote:

    Orijinalden alıntı: alperen_69

    quote:

    Orijinalden alıntı: 9köy

    quote:

    Orijinalden alıntı: mantolamaci

    quote:

    Orijinalden alıntı: 9köy

    arkadaşım, yazımı tamamen okumadan nasıl yorum yapıyorsunuz ozaman. hiçte okumamış değilsiniz. neyse burada alp.69 arkdaşın bahsettiği esas konunun üstünden neden gitmiyorsunuz. ben kızım sana söyliyim sen anla dediysem birşeyler anlamanız açsındandı. ürün aynı ürün kardeşim dolu ürün var bu şekilde piyasada

    adam size diyor ama aynı firma ama benzer ürünlerin iş görmeyeceği hakkında yazıyor arkdaşta bende.

    bu mazleme kalın uygulanmadıktan sonra işe yaramaz. oda içten uygulamada dahi en az 4-5 cm şart uygulamada. size ısı geçirgenlik değerlerinden bahsettim oralara neden girmiyorsunuz neden forum kuralların aykırı imza kullanıyorsunuz.

    bırakın şimdi diğer firmayı.

    Esas konu şaşmadı. Bu malzeme kalın da uygulanabilir maliyet yükselir . 1. bölgeler'de 1 cm yeterli . Kullanmadığınız bir ürün için işe yaramaz demeye hakkınızın olduğunu sanmıyorum.


    arkadaşım,

    xps eps gibi mazlemelerin ısı geçirgenlik katsayısı 0.30larda. yaşlanma katsayı 0.37 ve 0.47lerde.

    sizin ise yeni uygulamada 0.55ler yaklaşıyor. yani aşağı yukarı 1cm xp kullnıcakken 2cm kullnırsak ayanı ayara geliyor sizin ürününüz. nasıl 1cm yetecek 1. bölgeler için.

    1. bölge durumları felanda bizim yönetimlerin ve izoderin uydurduğu palavradan başka değil avrupada bu ürünler sıcak iklimlerde 16cm uygulanıyor soğuk iklimlerdede. duvar deseniz zaten 40cmden aşağı değil.

    soğukta aynı geçirgenliğe sahiptir sıcakta. bizim yönetimler kendilerini kandırsınlar ts825 midri 26 mıdır hepsi çöp kanunlar. ben yaptım oldu demekle olmuyor bu durumlar. bizimkiler istediği kadar konuşsun ayranı yok içmeye çifte faytonla gider dolanmaya. adamlar avrupadan iyiyiz diyorlar ya. şimdide derlese abd iflas etti şaşmam. (bütçesi, kabul edilmedi tatile girdi ya vs) sonrada sıkışınca işlerine gelince derler bizim durumlarımız dünya ülkelerine göre iyi olmadığından inşaa maliyetleri göz önüne alınarak bu yönetmelik geliştirldi.. hangi mantığa sığar budurum. sonrda solculuktan bahseden metin akpınarlar çıkar tv reklamlarında oynar.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

    ayrıca yaşlanma değerleri yok.

    ve benim bu ürünü kullanmama gerek yok herşey ortadyken. sizin ürüne benzerini kullnmış alp.69 arkadaş aynısı maynısı durumuda yok hepsindeki mantık aynı.. bizim aklı evvellerimiz derle yok xps kötü eps daha iyi neden derler daha pahalı vatandaşın kafasına yer etsin daha çok kazanalım. işte yukarıda tablo var hangisnin daha üstün olduğu belli. onuda geçin aynı hammadde zaten bir yoğun bir yumuşak neymiş xps kendini zamanla yok edermiş.

    daha söylenecek çok örnek var neyse. benim amacım sizle tartışmak değil.

    abi 0,30 değil 0.0030 w/k dır xps için ısı iletim katsayısı

    yok şunun için yazdım diğeri 0,55 tir doğru ama xps 0,030 olunca hani düz mantıkla 2 kat değil 20 kat fark oluyor yani yine düz mantıkla düşünüldüğünde xps in 1 cm kalınlığına karşı bu sıvadan 20 cm gerekli

    bu terimler doğrudur tabi ama ben anlamıyorum işte 0.0 şeklinde yazsam yetermi bazı yerlerdede daha çok sıfır kullanılıyor.

     Styraporla Mantolamanin Zararlari


    burda 0.0 kullanılmış bazı yerlerde daha çok sıfır kullanılmış bu durumları ben ayırd edemem zaten. 000.0 şeklinde verilmiş bu konuda bilgim olmayınca bende yuvarladım durumu 0. şeklinde aldım.

    şimdi güzel bir yazı buldum şu sitede http://www.dikmeyapi.com/a_man_05.htm

    0.015 W/mk fazlalıık var bizim tartıştığımız üründe ama anlaşılması gereken durum net.



    4. ƛ= 0,030 W/mK olan 4 cm. kalınlığındaki bir XPS levhanın yaptığı yalıtıma eşdeğer bir ısı yalıtımı için, ƛ= 0,070 W/mK olan bir ısı yalıtım sıvasından yaklaşık 9 cm. kalınlığında bir sıva yapılması gerektiği unutulmamalıdır. Bu sıva kalınlığı iç vedış yüzeylere dağıtılsa dahi, sadece sıva malzemesinin maliyeti (Yaklaşık 40 TL/m2) çok yüksek rakamlara ulaşmaktadır

     Styraporla Mantolamanin Zararlari
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.