Şimdi Ara

&style fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba &style bilgidim kadarıyla abercrombie urunlerini satıyor ama fiyatları hakkında bilgisi olan varmı mesela gomlekleri

http://www.abercrombie.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10901&storeId=11203&langId=-1&topCategoryId=12202&categoryId=12210&parentCategoryId=12837

78 dolar civarı 140tl eder &style de aynı fiyatlardan mı satıyolar daha once alısveriş yapan bilgisi olan varmı

• up
  • Bende hayrına up yapayım çok anormal fiyatlara satmıyorlarsa bişeyler alabilirim
  • ben aldım bayağı bir ürün şöyle söyleyim;

Sitesinde;

60 $ olan polo yaka t-shirtleri 119 liradan almıştım.

90 $ olan kapşonlu sweat'i de 179 liradan almıştım.

78 $ lık siyah gömleği de 160 liradan almıştım.

Fiyatlar bu şekilde aşırı fark olmuyor.

Fakat o zamanlar dolar 1,50 falandı sanırım onu da göz önünde bulundurmak lazım.

Zaten polo yakadan hesaplarsak;

60 dolar o zamanın kuruyla 90 lira yapıyor, arada 30 lira fark kalıyor.. kendi sitesinde kargo fiyatları çok uçuk &Style'dan almak çok daha mantıklı oluyor aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therion-x -- 25 Ağustos 2011; 15:20:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: therion-x

ben aldım bayağı bir ürün şöyle söyleyim;

Sitesinde;

Fakat o zamanlar dolar 1,50 falandı sanırım onu da göz önünde bulundurmak lazım.

60 dolar o zamanın kuruyla 90 lira yapıyor, arada 30 lira fark kalıyor.. kendi sitesinde kargo fiyatları çok uçuk &Style'dan almak çok daha mantıklı oluyor aslında

saol hocamhttp://urun.gittigidiyor.com/Abercrombie-Gomlek-South-Notch-Exclusive-M_W0QQidZZ42104663#aciklama su linkteki urun orj peki sence

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonny Corleone

quote:

Orijinalden alıntı: therion-x

ben aldım bayağı bir ürün şöyle söyleyim;

Sitesinde;

saol hocamhttp://urun.gittigidiyor.com/Abercrombie-Gomlek-South-Notch-Exclusive-M_W0QQidZZ42104663#aciklama su linkteki urun orj peki sence

Yüksek ihtimalle orjinal fakat öyle taklitler var ki aslını artamıyor malesef ama fiyata ve fotoğraflara göre %90 orjinal tabi fotoğrafdaki ürünü göndermeme gibi bir hilekarlık yapmazlarsa

• style fiyatlar konusunda iyidirfavorilerim arasindadir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.