Şimdi Ara

Stuttering problemi (Elektrikten anlayan üyeler yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Daha önce de stuttering problemi nedeniyle birçok konuya mesaj yazdım veya konu açtım. Tam 3 kere sıfırdan monitör dahil sistem değiştirmeme rağmen sorun düzelmedi. Birçok insan da bu konudan muzdarip ve çözülemiyor. Kendi evimde 60-70 fpslerde sanki 25 fps de oynarmış gibi gözükürken arkadaşların evinde daha düşük sistemlerde 40 fpslerde kaymak gibi akıyor.

     Ben de en son elektrikten şüphelendim ve bir multimetre aldım. Ölçümlerde gördüm ki voltaj değeri 214-219 arası aşırı hızlı düşüp çıkıyor. Acaba bu stuttering veya micro stutteringlerin sebebi bu olabilir mi ? 

     Bu konuda bilgili üyeler yardımcı olabilirse çok sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upp

  • Hocam islemcinin speed step gibi cekirdek hizlarini dusurdugu ayarlarin hepsini kapatirsaniz, hep maksimum hizda calisir ve voltaj sorunu olursa pc aninda kapanir.
    Tum sistemi degistirdim yazmissiniz. Ekran karti degisti mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm bilgisayarı arkadaşınıza taşıyıp deneme şansınız yok mudur? ;D

  • alvete A kullanıcısına yanıt

    1050ti,rx570 ve 1660 denendi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt

    Gülüyorsun ama denedim ve düzgün çalıştı ve bu 3 sistemi de sattım kendim düzgün kullanmadığım için alan kişiler de bir sorun yaşamadılar. 😁


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n0rbit N kullanıcısına yanıt

    Kötü bir niyetim yoktu hocam yanlış anlamayın lütfen!  


    -Apartmanda kalıyorsanız apartmanınızda asansör var mı? Örneğin, asansörlü olanların inşaat sırasında o boşluktan her daireye internet kablosu çekildiğinde veya ankastre kutusu asansöre yakınsa, motorun manyetik alanı yüzünden özellikle üst katlarda internet kopması olabiliyor. Bunun çözümüde camdan veya merdiven boşluğundan internet çekmek. Sizin elektrikte asansörden etkileniyor olabilir mi diye düşündüm. Belki ilklere imza atacak bir sıkınntınız vardır...


    -Duvara direk kasayı bağlayıp monitörü başka bir prizden çekmeyi denediniz mi? Yakında başka duvar prizi yoksa elinizdekinden farklı çoklu priz ile monitörü deneyin. (Bununla alakalı bir elektronik cihazda sıkıntı yaşamıştım.)


    -Topraklama vs. baktırmak için elektrikçi çağırdınız mı?


    KÜÇÜK BİR DİPNOT: Önceki soruda çok ciddiyim, cidden kablosuna kadar her şeyiyle arkadaşınızda kurulum yapıp denemişsinizdir umarım çünkü cevabımı ona göre verdim. Eğer ki denemediyseniz ve bana denemişsiniz gibi söylediyseniz (devrik cümle ;D) söylemediğim bir şey var. HDMI ile monitöre bağlantı yapıyorsanız HDMI kablosuyla alakalı sıkıntı olabilir. Bazı insanlar bazı markalarla görüntü alamıyor veya ekran ağır akıyor diye şikayet ediyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 11 Aralık 2020; 16:42:7 >




  • Est zaten makara amaçlı gülüyorsun ama dedim. Yazdığınız her şeyi denedim. 3 farklı hdmı, dvi ,VGA ve DP port. Ve evet 2 farklı prizden birine monitörü diğerine kasayı bağladım. Gerçi konuyu açtım ama stuttering ile ilgili bir sürü konu var. Hele technopatta benim de dahil olduğum 20 sayfalık bir konu var denemediğimiz şey yoktur sanırım ve çözebilen görmedim. Neyse zaten son pcyi de sattım arkadaş birkaç ay içinde Almanya'dan ps5 getirecek artık ben de rahat oyun oynayabilirim inş. Olur da şimdiki evimi değiştirirsem çok sağlam bir PC toplayarak çileli masaüstü yıllarımın acısını çıkarıcam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.