Şimdi Ara

STSL | Fenerbahçe - Beşiktaş | 03.12.2016 19.00

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
705
Cevap
3
Favori
12.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sow der susarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Formda Fenerbahçe formsuz rakibine acımaz
  • Ne zaman derbi öncesi bir taraf şöyle yeneriz şöyle acımayız dese patlamıştır. Bu sefer en kötü beraberlik alırız. Başakşehir'i yensek yeniliriz derdim ama Şenol hoca 2 hafta üst üste puan kaybı yaşamıyor.
  • her şeyin bir ilki vardır hocam belli olmaz fb çok formda kadıköy avantajı var muhtemelen kazanırlar gibi ama inşallah berabere biter
  • Fenerbahçemizin Beşiktaş'ın hayatına renk katacağı maç 5-0 diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oguzhan tolgay atiba ortasahada fenerbahceye üstünlük kurucaktır fenerin forvetleri iyi olabilir topla oynama yüzdesi beşiktaş ta olucaktır. Kabul edin beşiktaş geçmiş yıllardaki kırılgan beşiktaş deil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok zevkli maç olacak, orası kesin. Galatasaray maçı kadar eğleneceğiz inşallah.
  • Beşiktaş 8-0 yener.
  • Tersten
  • Dk. 38: Fenerbahçe'nin baskılı oyununa rağmen gol gelmedi durum 0-0

    Dk. 45: Sükrü saracoglunda esitlik hala bozulmadı durum 0-0

    Dk. 56: Quaresma sağ kanattan cizgiye indi, ön direğe açtığı rabona ile Aboubakar'a golü buldu 1-0 !

    Dk. 68: Fenerbahçe, Beşiktaş ceza sahası içine girdi, Van persie yerde kaldı, karar devam.

    Dk. 75: Fenerbahçe, Van Persie ile golü buldu. Asist Jeremain Lens skor 1-1

    Dk. 89: Fenerbahçe kalesi önünde karambol! Volkanın hatasında Quaresma golü attı. durum 2-1 Beşiktaş önde!

    Dk. 90: Fenerbahçe maçın son dakikalarında rakip yarı sahasında etkili, gol bulmaya çalışıyor. Ataklar üst üste geliyor. Ancak sonuç yok

    Dk 90+3: Maçın son saniyeleri, taraftarlar Beşiktaş oyuncularının bulundugu sahaya yabancı cisimler fırlatmaya başladı. Fenerbahçeli taraftarlar deplasman tribününe girmeye çalışıyor, arbede çıktı!

    MS | Fenerbahçe 1 - 2 Beşiktaş Gol: Aboubakar 56', Van Persie 75', Quaresma 89'




  • Beşiktaş'ı keklik gibi avlayacağız. Kartalı kekliğe çevirecez Taktik olarak buna çok müsait Beşiktaş. Neden diye sorarsanız kanat savunmamız ve göbek savunmamız çok sağlam. Oyunun yönünü çok hızlı bir şekilde çevirmesi lazım Beşiktaş'ın. Bunu yapabilecek oyuncuları var ama oynadıkları formasyon ile mümkün değil. Uzun paslarıda beşiktaşın yetersiz tehlike yaratmıyor sadece tehlikeyi uzaklaştırmak için kullanıyorsunuz. Orta sahada top kaptırdığınız gibi topu ağlarınızda bulabilirsiniz o kadar acayip bir hızlı şekilde oynamaya başladı Fenerbahçe. Kanat oyuncularımız çok hızlı adam eksiltip mesafe katediyor. Sizde ise hızlı bir şekilde atağa kalkma diye birşey görmedim. Daha çok evele gevele sağa at sola at çizgiye in verkaç yap içeri gir gol at veya duran top kullan karambole bir şutla gol at. Evet organizasyon var Beşiktaş'ta ama kollektif değil tam olarak. Yani hız eksikliği var. Takımınızda hızlı mesafe alan oyuncunuz yok. En iyi adamımız dediğiniz Quaresma eze eze ilerliyor yavaş yani. Takımınızda bi hızlı oyuncu Kerim Frey var başkada yok.




  • Dk. 38: Fenerbahçe'nin baskılı oyununa rağmen gol gelmedi durum 0-0

    Şu olay yaşanırsa zaten %90 yenilmeyiz. Fener her zaman ilk 30 dk inanılmaz askı kurup bir şekilde golü buluyor. O baskıyı kırarsak kontrollü oyunla puan ya da puanlar alırız.
  • djtiesto1903 kullanıcısına yanıt
    Beşiktaş klasik oyununu oynarsa fark yiyebilir. Tam tersi Beşiktaş defansa çekilip topu Fener'e verirse kazanabilir. Çünkü Fenerbahçe kapanan takıma oynuyamıyor. Souza, Topal ve Alper dar alanda pas vs yapamayan adamlar. Kontradan vurursa iyi vurur Fener.
  • derbi oranları açıklandı. fener : 1.70

    muhtemelen iddia nın sahipleri hakemin hüseyin göçek olduğunu öğrendiler.

    evi arabayı satıp fenere oynayabilirsiniz.

    maça gelirsek...

    fener her zamanki gibi kadıköyde agresif oynayacak.bol bol fiziksel temaslı ve faul düdüklerinden dolayı çok duran bir oyun ortaya çıkacak.beşiktaş safiyane şekilde oyun kurmaya çalışacak.oyun çok duracağından pas ritmini yakalayamayacak.

    orta sahada bu hırgür içinde fenerin taktiği belli.2-3 pasta beşiktaşın defansının arkasına kanatlardan sarkmak.gittili geldili bir oyun beklemiyorum.bu fenerin işine gelmez.temposuz orta saha mücadelesinde fener beşiktaşın bir anlık gafletinden(yani presi geç uygulaması vs) beşiktaşı tek ayak üstünde yakalayacak ve öne geçecek.

    sonrasını zaten biliyoruz.kadıköyde eğer fener ilk yarıyı önde bitirmişse o maçın ikinci yarısı futbol olarak çekilmez bir hal alır.böyle durumlarda fener genelde tek atakla 2. golü bulur ve maçı rahat şekilde bitirir.

    taraftar baskısı ve taraftarın hakemler üzerindeki baskısı çok olur kadıköydeki maçlarda.bu bi gerçek.eğer hakem ali palabıyık falan olsaydı yukardaki senaryo gerçekleşmeyebilirdi.çünkü ali palabıyık taraftardan en az etkilenen hakem an itibariyle.lakin hüseyin göçek tam fenerin istediği bir hakem.zaten

    zaten istatistiklere baktığımızda fener hüseyin göçekle 22 maçta sadece 1 kez mağlup olmuş.bu acayip bir durum.az rastlanan bir vakıa.

    http://www.transfermarkt.com/huseyin-gocek/bilanz/schiedsrichter/964

    özetle sonucu belli olan bir derbi daha izleyeceğiz.




  • yukarda arkadaş yazmış beşiktaş topu fenere verirse yener diye.ama şenol güneşli beşiktaşın futbol mantığında bu yok.yani beşiktaş defansa çekilip hızlı çıkmayı kontra oyun oynamayı ve sadece rakibi bozmayı düşünen bir yapıda değil.haliyle beşiktaş her zamanki futbolu oynamaya çalışacak.

    feneri zorlayan takımlar genelde küçük takımlar oldu.zorya gibi.fener set hücumunda çok başarılı değil.ama kısa yoldan direk hücumlarda etkili.yani biraz geniş alan olmalı.alpere lens e volkana vs

    hakem niçin önemli.eğer orta sahadaki taktik faullere hakem sarı kart çıkarmazsa(ki kadıköyde çıkarmıyorlar) bu fenerin direncini artıran en önemli unsur derbilerde.sarı kartsız olan oyuncu fiziksel temaslı oynamaya devam eder.

    diğer yandan sende beşiktaş olarak agresif ve sert olursan sana sarı kart çıkmaz diye bişey bekleme.sen rakip olarak kadıköyde agresif olursan 11 kişi tamamlayamazsın maçı.bu agresiflik fener için geçerli bir avantaj.

    ha ben beşiktaşlı oyunculara taktik verecek olursam şunu söylerim.yapılan faullere karşı yerde yat ve göster.hatta sağlık ekibini çağıttır.eğer bunu yapmazsan bu fauller sürekli olacak ve sinirleneceksin.oyun 0-0 iken (bu senin avantajınadır) oyunu kendi lehine bu şekilde soğutabilirsin.haliyle fenerli oyuncularında faul sayıları düşebilir.

    bir galatasaraylı olarak bu tür maçlara çok şahit olduk.sinir harbi şeklinde geçer.yıllar evvel cristian ın ardaya yaptığı arkadan yumruk, topla karışık sırtı dönük oyuncuya yapılan darbeler.bunları şenol hocanın düşünmesi gerekir.

    beşiktaşın kazanma şansı sıfır. beraberlik kovalaması gerekir.belki şansa o beraberliği alabilirler.yani herşey fenerin istediği gibi giderken 85. dakikada bir duran top ve skor 1-1 . anca bu senaryo olursa 1 puan beşiktaşa gelir.

    hakem seyirci ve derin futbol faktörünü (zirvenin şenlenmesini isterler raytingleri artırmak için)düşündüğümüzde banko fener galibiyeti.süpriz olursa beraberlik olur




  • Biletler satışa 29 kasımda çıkacaktı gece boyu bekledim çıkmadı, sabah 10 gibi çıkmış hemen tükenmiş. Okul açık veya migros tribününden biletini satan var mı?
  • Selamlar

    Maraton alt bölüm 2 adet bilet arıyorum, gitmeyecek arkadaşlar varsa yada satan iletişime geçerse sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ealp

    Selamlar

    Maraton alt bölüm 2 adet bilet arıyorum, gitmeyecek arkadaşlar varsa yada satan iletişime geçerse sevinirim.

    Bence şu an bulman zor.Hele bi maç yaklaşsİn o zaman kim gidecek kim gitmeyecek çıkar ortaya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 30-35 dk baskıyı tutabilip gol yemezsek puan alırız. Yersek çeviremeyiz kaybederiz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe 3-0 alır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.