Şimdi Ara

STSL [DERBİ] Fenerbahçe - Galatasaray 20.11.2016 20.00 (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
3
Favori
11.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 11numara kullanıcısına yanıt
    Kardesim uefa kupasindan gelmiyorum. Uefa kupasini aldi diye takimmi tutulur cocukmusun?

    Ortada 2.3 yildir bir takim yok. Gerci bu sadece gs icin degil tum turkiye takimlari icin gecerli. Yeter artik futbol izlemek istiyoruz hir gur .disiplinsiz .istikrarsiz maclar futbolcilar degil.
    Eski bir gsliydim .suan Turkiye liginden bir takimi tutmuuorum. Illaki tutacaksm yasadigim sehrin takimi konyasporu tutarim.
    Ama asil konu kusmuk gibi ligimiz ve oynanan futbol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağlama gs :D
  • 2 az oldu, 4 tane atsaydık keşke. Neyse artık, gelecek maçta 4leriz.
  • Volkan yine saçmaladı maçtan sonra.Saha içerisinde olabilir sabri'ye takılabilirsin de,sen öyle bir şey dediğinde adamın vereceği tepkide normaldir yaniHa hepsini geçtim,gidipte böyle böyle oldu diye anlatmayacaksın herkese,saha içerisinde kalacak o.

    Ki taraftar olan benim volkan,sen değilsin.O dediklerini ben desem olur da,sen demeyeceksin işte.Sahadakiler senin meslektaşın benim değil.Aynısı başına gelince,hır gür çıkarmayacaksın mademse.Alışsınlar öyle böyle,girme işte oralara.Bu yaştan sonra eğip bükemeyeceğiz kendisini sonuçta,kariyeri bitene kadar katlanacağız mecburen.
  • GS onursal başkanı maçtan sonra hastaneye kaldırıldı.STSL [DERBİ] Fenerbahçe - Galatasaray 20.11.2016 20.00
  • gs yi tebrik edin beyler reşit oldu
  • https://www.youtube.com/watch?v=HEr-TTL6DM0
    aklıma bu video geliyor her maçta :D
  • Bir nesil yetişti; Kadıköy'de galibiyet göremeyen... haha teşekkürler FENERBAHÇE'M

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün maçın yıldızı bence Souza idi. Gerçekten mükemmel işler yaptı. Top kaptı, aldı verdi. Mükemmel ara paslar attı. Diğer futbolculara gelince, Alper bugün topla buluştuğunda etkili paslar attı. En azından volkan şen gibi gereksiz işlerle uğraşmadı. Bugünün en kötüsü bence Volkan Şen'di. Van Persie 500 dk ligde oynadı 6 gol attı. Oynayınca atıyor bu adam. Her maç oynayan Eren'i de geçmiş oldu:) Savunma muazzamdı. Kjaer ile Skirtel tam aradığımız ikili. Ben Skirtel'ı özellikle daha çok beğeniyorum. Para için gelmemiş buraya. Özellikle Serdar Aziz Hakan Balta ikilisine göre karşılaştırdığımızda aralarında dağlar kadar fark var.

    Galatasaray'a baktığımızda, bugün galibiyet için gelmemişler. Sürekli defansta yan pas yaptılar. Bruma etkili olmaya çalıştı fakat başaramadı. Sneijder haftalardır zaten ortalıkta yok. Ama onlar gitsin Selçuk'u ıslıklasın:) bence galatasaray'ın el frenidir Sneijder. Eren de çok etkisizdi. Ne hava topu aldı ne de bir top sürdü. Haftalardır Eren'e top gelmiyor. Kendisi de almaya gitmiyor. Sıradan bir anadolu topçusu görünümü var. Sabri ile de artık yürümez, sözleşmesini feshedeceksin. Biz selçuk şahinden kurtulduk siz sabriden kurtulamadınız. Galatasaray bu savunmayla başarılı falan olamaz. Galatasaray yine avrupaya gidemeyebilir. Galatasaray'ı kim kurtarır. Bence Fatih Terim de gelse kurtaramaz. Ama en mantıklı isim o gözüküyor.




  • Aboyhasnoname kullanıcısına yanıt
    Ulan yüz yılda 1 kere nisanda oldunuz ya 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu maçta kırmızı kart çıkmadı çok ilginç böyle beş para etmez hakemleri bu derbilere verdikleri sürece hep böyle leş futbol oynanacak hatta oyunun sürekli durmasından dolayı doğru düzgün bir maç izleyemeyeceğiz bu gibi maçlara vereceksin acımasız yabancı hakemleri ilk bir kaç maç 2-3 maç başı kırmızı ondan sonra misler gibi tertemiz futbol izleriz belki uzatma bile oynanmayan maçlar olur.
  • Galatasaray Beraberlige gelmis oyun oynamaya değil. Besiktasa ilk yarida oynadigi oyunu oynasa yeterdi. Hic keyif almadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enthris kullanıcısına yanıt
    De jong insanlık adına atılmalıydı gerçekten, aynı şekilde Tolga da hak etti derim ama tartışılır.
  • hayansame H kullanıcısına yanıt
    Aynen bende tutmuuorum takım. Açtım pedere pc den maçı 10 dk izledim sonra içeri gittim bk gibi maçtı. Dediğin gibi ne lig ne de milli takım yıllardır zevk vermiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enthris

    şu maçta kırmızı kart çıkmadı çok ilginç böyle beş para etmez hakemleri bu derbilere verdikleri sürece hep böyle leş futbol oynanacak hatta oyunun sürekli durmasından dolayı doğru düzgün bir maç izleyemeyeceğiz bu gibi maçlara vereceksin acımasız yabancı hakemleri ilk bir kaç maç 2-3 maç başı kırmızı ondan sonra misler gibi tertemiz futbol izleriz belki uzatma bile oynanmayan maçlar olur.

    Sabrinin eli net kırmızı.Tolga ciğerci de kırmızı yerdi.Cüneyt Çakır 11'e 11 tamamlamak için çıkmış maça korkudan yoksa maç 4-0'dı
  • Eskiden daha iyi derbiler oluyordu resmen rezil bir oyun vardi sahada

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aylardan kasım, gene içim pek bi hoş
  • Aboyhasnoname kullanıcısına yanıt
    serdar azizin penaltısı? ordaki mantığı anlamayadım hocam daha ne kadar son adam olabilirdi souza, da kırmızı yemedi bu adam?
  • Aynen fenerin kadro dengesizliğinden kaynaklanıyor hocam top yapcak adam yok. Eski ortasahalarımız nerde alex,appiah,aurelio,rapaic,revivo vs. vs. hepsi topla iyi şimdikler daha defansif.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.