Şimdi Ara

STSL 2016-17 16. Hafta | Galatasaray-Alanyaspor 25 Aralık 2016 Pazar 19:00 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
2
Favori
9.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu alanyalı futbolcular neden bu kadar hırslı ve çirkef oynadı 5 golü hazmedi mi acaba
  • Bu takım bu defansla hedefe ulaşamaz, Alanya' dan bile kafa golü yediler, bu sezon herhalde kafayla yedikleri gol sayısı 10 oldu. Böyle rezillik olmaz, en az bir tane güçlü, kuvvetli defans oyuncusu alınmalı, forvete, beklere girmiyorum bile
  • Sneijder'in bu maçta iyi performans göstermesi yeterli değil maalesef ilk sezonun başından itibaren berbattı. Artık satılmalı diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Walter White

    Google'a Cristiano Ronaldo yazarsan anlarsın. Hizli kosuyor diye sahada cubuk makarna gibi gezmesi gerekmez.

    Pas vermiyor anca sut cekiyor

    Sutda ortada zaten yazcak bisey yok.

    Sen yanlis maci izlemis olma sakin :D

    Çubuk makarna dediğin adamı durdurabilmek için 2 kişiyle pres yapıyorlar. Pas vermiyormuşmuş, şut çekemiyormuşmuş ne bu ya? Ronaldo olsa bizim takım da ona da kulp bulur eleştirirsiniz.
  • Sol bek iki tane uzun bek tabi ko sağ bek alınmalı Sneijder çin e satılmalı para edecek ise takım 4 4 2 ye dönmeli sistem takımı olmalı yedek olarak da iki uç oyuncu alınmalı yedek kulübesi boş çünkü Semih Sabri cavanda chedju Salih ontiverio endogan adili ve parasını verip kadroda olmayan antrenmana çıkan kendi başına oyuncular yollanmali yanlız transferi de bu sezon sogordson Serdar Aziz cavanda transferinj yapan kişiler yapmamalı son olarak rikering gitmeli ben bu takımı izlerken zevk almıyorum takım yenilsin ama futbol oynasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu takımda açık ara en iyi performansa sahip adam Kolbeinn Sigthorsson'dur. Bruma, Muslera falan diyenin alnını karışlarım. Net!
  • Defans hattının sağlam bir değişikliğe ihtiyacı var sağ bek lazım eboue gibi birini bulsak süper olur hem atak hem defansı iyi olacak.

    Son olarak forvet kesinlikle lazım bize, şimdi uçuk gelecek ama gomez gibi forvet bitiriciliği yüksek oyun zekası olan biri drogbada bu vardı, mesela ceza sahasında topu alıp yüzü kaleye dönük çalımla birlikte bitirebiliyordu.
    Podolski de bu var ama nereye kadar idare eder o da belirsiz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defans a bir uzun, birde tecrübeli oyuncu, forvete de fizik gücü yüksek bir oyuncu alınsa takımı yine götürürde finansal fairplayden dolayı pek transfer olacağa yok gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GloryGala

    Devre arası çok iyi bi stoper,bide selçuğun yerine mehmet ekici gelsin.Net şampiyonluk adayı oluruz net.

    Selçuğun yerine ekici mi. Gerek yok. Tolga orası için bence biçilmiş kaftan
  • 2. bir örneği de verir misin canım kardeşim?

    Google'a messi yaz anlarsın fiziği kapiş
  • Selçuk, Semih, Sabri.

    Bu üç S'nin takımdan gitmesi lazım. İkisi saatli bomba, biri de el freni.
    Selçuk hata yaptı golü yedik, yerken de Semih'in savunması evlere şenlik. Sabri'yi anlatmaya lüzum yok.
    Selçuk denen el freni çıktı takım 2 vites yükseltti.

    Tolga'nın acilen dönmesi, iyi bir stoper ve forvet ile bu kadar kötü bir başkan ve teknik heyete rağmen şampiyon oluruz. Bu haldeyken bile liderin 3 puan gerisindeysek, sırf 5 maçını penaltıyla alan şerefliler bize çok yakınsa birkaç oyuncuyla şampiyon olmamız çok kolay bana göre.
  • Kafa toplarına hakim bi stoper alınmalı şöyle en az 1.90 civarı boyu olan. Her maç 4-5 tane kafa vurduruyoruz, en az biri net gol oluyor bir tane de forvet alınırsa bence şampiyon olunabilir içeride yeneceksin rakiplerini bu kadar basit
  • Bakıyorumda kimse brumanın kroşelerinden bahsetmemiş adamı resmen dövüyor hakem bozuntusuda sarı veriyor şerefli galatasaray yersen
  • takıma adam gibi stoper ve adam gibi bekler lazım. bide yasinle bruma geri gelmiyor bunları yaptıracak bi teknik adam. sonrası mı ? sonrası kolay muslera yanında bi iki adamla şampiyon yapar takımı
  • aLLge SS kullanıcısına yanıt
    Bruma messinin yaninda çam sakizi çoban armanagani kalir :D (fizik olarak)

    Brumanin bacaklari bizim evdeki oklavalar gibi.

    Kapis ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nil2014

    Bu takım bu defansla hedefe ulaşamaz, Alanya' dan bile kafa golü yediler, bu sezon herhalde kafayla yedikleri gol sayısı 10 oldu. Böyle rezillik olmaz, en az bir tane güçlü, kuvvetli defans oyuncusu alınmalı, forvete, beklere girmiyorum bile

    Aynen....

    İşin iyi tarafı farklı mağlubiyete rağmen forumun yarısı hala eksikleri görüyor... Mühim olan mağlubiyetlerden ders almak değil.. Alanya zaten güç olarak rakibimiz değil.. Ama onlar bile direkten dönen top hariç 4 net pozisyona girdiler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sevindirici seyler



    - sneijder eski perflrmanslarina yakin oynadi.. normalde istekliydi ama hucumda istedigimiz seyleri yapamiyordu.. bu sefer hem ekstra istekliydi ( 2 kez kayarak top aldi de jong sandim) hem de hucumda orkestra sefiydi..



    - yasin son haftalarda bol gol atsa da hala begenilmiyordum. Acik ara sneijderle en iyi anlasan oyuncumuz.. bir taraflari kalkmayip haddini bildikce fayda sagliyor..



    - de jong elimizdeki en iyi orta saha..tolgadan da selcuktan da bariz daha faydali



    Olumsuz seyler



    - Bruma gereksiz triplere giriyor.. ozellikle 2li mucadelede elini kolunu cok salliyor.. ben oldum moduna girmis hakeme rakibe oynamamasi gerekir.



    - selcuk rezaleti.. adam bas bas bagiriyor ben bu takimda oynayamam diye.. yedigimiz gole bakin. Oncesinde 3genler kuruldu tik tik giderken bu rezil yine uyamadi topu kaptirdi gol yedik..



    -semih fazla soze gerek yok.. copoglu cop



    - sabri bu ara begensem de bu adam sag taraf emanet edilmez.. eldekiler ondan kotu.. muhakkak saga takviye sart




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kedicanını

    Ahahaah efendi jimnastikçi quaresmanızı ne çabuk unuttunuz durduk yere tekmeleyen ? Orda Brumayı tutuyorlar ve Bruma haksız bir tepki gösterip vuruyor , kırmızı da olabilir ama bunu sizi gibi efendi ve şereflilerin ( ! ) söylemesi ironik. Bilinçli ve ya bilinçsiz lig tarihinde olmadığı kadar size çalışılıyor bu sene Ofsayt gollerle göz göre verdiğimiz 5puan var

    Sen kendin söylüyorsun haksız bi tepki veriyor cezasınıda hakem verecek kendi değil o zaman her faule maruz kalan rakibine vursun futbol mu oynanıyor yoksa boks mu? Quaresma olayına değinmen iyi olmuş o pozisyona o kadar tepki verip bu pozisyona sessiz kalmakta sizin gibilere yakışır zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ordeniz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

    Bu sezon bu hariç bütün maçları izledim, iyi oynamak için benim izleyemediğim zamanı mı beklediniz lan

    Bir daha izleme,ne istersen alayım.


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakemlerin köstekleremine rağmen bazılarına cömertçe çalınan penaltılarımız olmadan aslanlar gibi geliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.