Şimdi Ara

Stronghold Crusader Exterme Rekor!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Stronghold Crusader Exterme Rekor!!!!!

Daha fazlasını yapan varmı??

Yeni rekorlara koşuyorum hedef 6000 kişilik ordu.

Altta haritaya bakınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaNtEdSKuLL -- 22 Haziran 2008; 11:19:47 >

• oraya 100tane şovalyeyle girsem dağıtırım:D
  • Doğrudur ama ben bunla 3 Nizar 1 Wazir Yıktım.
  • En ucuzundan basmışın onlar dan bişe olmaz..50 tane sağlam şovalyeyle girsem bişe kalmaz:D:D:D
  • Arkadaşım onları ben basmadım stronghold crus. exterme oynadıysan onda kendisi otomatik olarak para götürmeden population düşürmeden asker çıkarıyo belirli yerlerden.
  • nerde cıkarıyor bedava adamları ben göremedim bulamadımbilgisayar yıktı beni zaten sürekli adam gönderiyodu
  • haritanı bir yerinde sana ait bi mercenary post yada barracks içinden çıkıyor.ama çıkacak askeri sen seçmiyorsun bilgisayar yolluyor.

Favorim THE HOST Haritası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Stronghold 2 Popülarite
    19 yıl önce açıldı
    Titan Quest II | PS5 | ANA KONU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o çok moktan yaw ama herkes gidip crosbow basar gerçi daha cros bow çıkaranını görmedim
  • ii yapmışsınn da o adamlar çok güçsüzz
  • biri biyeri yaksa zaten hepsi alev alır direk
  • quote:

Orjinalden alıntı: borntobewild

biri biyeri yaksa zaten hepsi alev alır direk

+1511

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madawac -- 19 Mart 2009; 14:47:05 >
  • Ya ben oynamayalı uzun süre oldu ama onlar zaten askerlere saldırmıyordu diye hatırlıyorum bina yakıyorlar sadece yani bi tane topuzlu yollasam yeter gibi geliyor bana
  • BENİM ABİM YANIMDA ELİNDE BALYOZ OLAN ADAMLARDAN YAKLAŞIK 1000 KADAR, 1000 KADAR DA OKÇU BASMIŞTI.
  • Yapılması cok zor da değil.Onlar kendi kendine bilgisayarın verdiği barakalardan çıkıyor zaten.
    Düşmanın asker göndermesini engelle. Bilgisayarı sabaha kadar açık bırak 10000000 tane olur zaten

Bu arada köleler insanlara da saldırabiliyor.
  • Kimin eli kimin cebinde belli değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.