Şimdi Ara

STREET HOOP!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • street hoop oyununun calisan bir rom unu ariyorum emuaslym dan ve rom nation dan indirdiklerim mame emulatorunde calismamakta baska nerden bulabilirim bi bilen yardim etsin diger emulatorler icin varsa o emulatorude indirebilirim yeter ki calissin tesekkurler

• http://www.emuasylum.com/index.php?page=roms&type=list&system=MAME&letter=S

Direkt bu linkten street hoop oyunun mame versiyonunu çekebilirsin arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaDaVRa_

http://www.emuasylum.com/index.php?page=roms&type=list&system=MAME&letter=S

Direkt bu linkten street hoop oyunun mame versiyonunu çekebilirsin arkadaşım

eyw sagol benımde ısıme yaraadı bu lınk

• NeoGeo dada calısıyo ben ordan oynuyodum arrtık bende mame de oynıycam
  • bu oyunun 2. var mı peki?
  • bildiğim kadarıyla yok..
  • STREET HOOP İLK DEFA DUYUYORUM
  • O ne ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk -- 16 Ağustos 2006; 22:35:17 >
  • street hoop 'u ilk defa mı duyuyorsun yuh artık? yaş kaç 11-12 mi? Böyle efsane bir oyunu ilk defa duymak ha kaderde bu yazıları da okumak varmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: iudex

street hoop 'u ilk defa mı duyuyorsun yuh artık? yaş kaç 11-12 mi? Böyle efsane bir oyunu ilk defa duymak ha kaderde bu yazıları da okumak varmış

Az jeton harcamadık, hele o taywan rakip gelince uyuz oluyorum, neyse emülasyonla defalarca bitirdim, o zamanın en süper oyunlarından biridir. Yakın zamanda freestyle basketbol diye bişey çıkacak, online mmrpg basketbo, gunz online gibi karakterin gelişiyo, yeni smaçlar fln, baharda çıkar herhalde, BOMBA GELİYOR BOMBA
  • valla benim favori takımım fransa idi kısa olduklarından çabuk smaç vurabildikleri için
  • 3lük abi

eat arım ben sleeam dunk cuları
  • basket oyunu galiba çok süper oyun hep amerikayla oynardım sıf dunk sımaç süper şut doluncada 3 lük
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.