Şimdi Ara

Street Fighter V (2016) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
3
Favori
2.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Optimizasyondan mıdır yoksa benim bilgisayar artık yetmiyor mu bilmiyorum ama SF 4 ve SFxTekken'i gayet hızlı açan bilgisayar karakter seçme ekranı geldikten sonra acayip bir şekilde kasmaya başlıyor.
  • Amdfx41 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum sana, hem karekter renkliligi hem hareketler daha iyiydi... Ve gorseller de anime gibi degildi, daha ciddi bir görsel sunardı cizgi film degil... Ama hepsinden onemlisi Garuda, skullomania, jack, darun, doctrine dark vb gibi oyuncunun kalbinde taht kurmus karekterleri vardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_abner -- 11 Mart 2016; 12:44:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc'de gamepadle oynayabilir miyiz oyunu?
    Bir de pc'de çok hileci var diyorlar. Doğru mudur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun bilgisayara format attım sf5 i bidaha indirip kurdum ama oyunu actiktan sonra gördümki ismim ve bayrağım görünmüyor ayrıca haritada afrikada biyeri gösteriyor bu kendi kendine düzelirmi yada düzeltmenin bi yolu varmıdır bilen varmı aranızda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bu kasma olayina cozum yada fix dosya falan varmi cok fena kasiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SFV: Alex Fragmanı

  • Madcatz Fightstick imi satıyorum.

    Street Fighter V (2016) [ANA KONU]
    Street Fighter V (2016) [ANA KONU]




  • Steam oyunu yeniden mi indiriyor ne oluyor yahu? Season 2 nedir? 10 gb güncelleme mi olur?
  • SFV: Kolin Reveal Trailer

  • Nolucak bu rezil oyunun hali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SFV: Ed Reveal Trailer

  • Bugün oyunu aldım ve birazcık oynadım. Mixuplar ve setuplar 4'e göre daha belirgin, animasyon iptalleri gayet pürüzsüz ve en güzeli her karakterin kendine has belirgin bir oynanış tarzı var.



    Fakat daha ilk gün acemisi olarak takıldığım noktalar var. Tecrübeli arkadaşlarım varsa Bison hakkında birkaç sorum olacak;



    1) Bildiğiniz üzere bazı hareketleri bir tuşa basılı tutarak yapılıyor. Bu basılı tutma aşamasını kısaltmanın en kolay yolu karakter havadayken ya da trigger animasyonu sırasında yapmak. Ama videolarda ve karşıma gelen bazı oyuncularda gözlemledim ki bu basılı tutma gerektiren hareketleri ardarda atmanın bir yolu var. Trainingde biraz denedim fakat charge süresi 2. hareket için kısa kalıyor. Onu atacak kadar basılı tuttuğum taktirde de kombo kaçıyor. Tüyo verebilecek olan var mı?



    2) Bugün öğrenme evresini hızlandırmak için bir combo montage açtım ordaki komboları taklit etmeye çalıştım. Komboların birçoğu su gibi akıyor fakat bazıları "tıpatıp aynısını" yapmama rağmen bağlanmıyor. Video 1 yıl kadar eski, son zamanlarda hitboxlarda ya da hit confirm'lerde bir değişiklik oldu mu?



    3) Bugün karşımda bir adam Head press+ Devil Reverse (D> U+K> P) yaptıktan sonra Ex Double Knee Press ile kombosuna devam etti. Trainingde bunu da denedim ama reverse attıktan sonra Knee press resmen adamın İÇİNDEN GEÇİYOR. Nickini hatırlasam nasıl yapıyosun diye adama soracaktım o kadar gıcık oldum. Bi fikri olan varsa ve paylaşırsa minnettar olurum.



    Yaktın beni be Bison. Ne var ryu gibi 5 tuşla 0 mekanikle kombo yapabilsen...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • SFV: Menat Reveal Trailer

  • Street Fighter V: Arcade Edition – V-Trigger II Teaser

  • Street Fighter V: Arcade Edition – Cinematic Opening



    -----

    Street Fighter V: Arcade Edition – Sakura Reveal Trailer





  • "Street Fighter II" den beri oynarım. Atari salonlarında az para gömmedim. 38 yaşındayım. Bugüne kadar gördüğüm ve oynadığım en kötü Street Fighter sürümü diyorum. Başlıca kusurları şöyle:
    - Oyun içinden güncelleme yapacağınız zaman 2200b hatasını alıyorsunuz, el yordamı ile güncelleme yapabilmek için baya bir google search yapıyorsunuz.
    - Joystick desteği için x360ce_x64.exe adında bir yazılım indirip ayar yapmanız gerekiyor. Onun içinde google search ve youtube den videolar izlemeniz gerekiyor.
    - Bütün karakterler açık gelmiyor. Açmak için oyun içi para kasmanız veya para ile satın almanız gerekiyor.
    - Karakter kostümleri için yine para ile satın alma gerekiyor.
    - Fiberoptik bağlantınız yoksa ADSL bağlantı ile online vs atmak eziyet oluyor.
    - Konsollarda sıkıntısız bir oynanış ve çift kişilik oynanış desteği sunuyor olsa da steam sürümünde iki kişi tek bir PC'den oynayamıyorsunuz. İkinci oyuncu için oyun içi tuş setup tanımı ve joystick desteği yok. Extra yazılımlar yükleyerek tek PC'den çift kişi oynanabilir hale geliyor.
    - Çıkışından (16 Şub 2016) bugüne (29 Nisan 2019) kadar bu önemli bugların giderilmediğini gördüm. Ultra Super Street Fighter IV sahibi olan oyuncular kesinlikle uzak durması gereken bir sürüm.
    - Sadece koleksyon kartı düşürmek için oynanabilir.

    Kaynak:https://steamcommunity.com/id/garyosavan/recommended/310950/




  • Şu oyuna da bir türlü ısınamadım arkadaş.
  • Arkadaşlar selamlar.Ben İlk çıktığında PSN den SF5 almıştım.Dün tekrar kurdum.Baktım CHAMPION EDITION olmuş..Sanırım bir güncelleme ile yüklendi ben ektra bişey satın almadım çünkü.Baya bir karakter var ama hepsi kapalı. Bu karakterleri satın mı almalı ? Yoksa oynayarak açılmalı ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.