Şimdi Ara

Street Fighter IV Şarj Olayı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda varmı bilmiyorum ama biliyorsunuzki forumun arama motoru berbat hiç sonuç vermiyor aramayı denedim. Google da aradım 1-2 sayfa bulabildim bunlarda hep msn diliyle anlatmış anlaşılmıyor. Ben şu şarj olayını beceremedim birisi anlatabilirse düzgün bir dille memnun olurum. Merak ettiğim Chun-Li nin şarjı onu anlatırsanız dahada memnun olurum.

• Neyse en sonunda çözdüm ama 10 kere denemeden 1 tanesi anca işliyor valla çok zor bu charge olayı saçma olmuş bence birde akumanın super ve ultra combolorunu yapamadım bir de seth in çok zor bu ikisi
  • Nasılmış şarj?Akumanın comboları o kadar zor değil bence,uğraşırsan yaparsın
  • madem çözdün bize de anlat bari
  • charge olayı çok saçma olmuş derken tekrar düşünmelisiniz. taa street fighter 2 den beri charge olayı var ve aynı mantıkla işliyor. bir kere kapınca olayın mantığını, çok kolay olduğunu farkedersin.
  • oyunu bayaa bi oynuyorum ama 1 kere bile ultra kombo yapmadım. joy pad im olmasına rağmen bir türlü beceremiyorum. ben oyunun kontrollerini hiç beğenmedim açıkçası. KOF ta da kombolar uzun ama her kombo yapılabilir durumda. sırf ultra yapmak için versus açıyorum , deniyorum ama hala yapamadım. ben SF yi bu konuda başarısız buldum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melyyh

oyunu bayaa bi oynuyorum ama 1 kere bile ultra kombo yapmadım. joy pad im olmasına rağmen bir türlü beceremiyorum. ben oyunun kontrollerini hiç beğenmedim açıkçası. KOF ta da kombolar uzun ama her kombo yapılabilir durumda. sırf ultra yapmak için versus açıyorum , deniyorum ama hala yapamadım. ben SF yi bu konuda başarısız buldum açıkçası.

Dostum bence ultra kombo konusunda oyun değil sen başarısızsınÇünkü çok kolay.Hani süper kombolarda bir,ultra kombolarda üç yumruk veya tekme varya.Aslında orada üçüne de ardarda basmayacaksın.Ayarlardan tuş takımına bakarsan üç yumruk veya üç tekme diye bir tuş var.Onu sen ayarlayacaksın.Umarım anlatabilmişimdir.

• charge olayı şöyle birşey oluyor

misal guilein

sonic booom
    <-- charge --> yumruk

burda chargedan kasıt geriye dogru belirli bir süre ilerlemek oluyor sonra bir ileri yumruk

balrog misal cok saglam charge karakteri sürekli savunmadan ani çıkışlar yapabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 4 Ağustos 2009; 9:30:17 >
  • arkadaslar hani menüde command list war yha bazı karakterlerde (alt sağ alt sağ 3 yumruk) yazar ya o f harfidir yani (alt sağ alt sağ f dediğinizde hemen ultrayı yapıştırır ama akumada (A A Sol Z D ) BU ULTRA KOMBO ama super combo ( A A Sağ Z D ) dir ama chargeleri bilmiyorum bn bir trainer kullanıyorun 9 tuşuna bi basdım bütün karekterler açıldı ama süper
  • 3 tekme ise v dir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.