Bildirim
Street Fighter IV Rehber [Gizli Karakterler, Ufak Bilgiler ve Hareket Listesi] (11. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
allah senden razı olsun _____________________________ -
kardeş dedigin gibi yapıyorum ama charrge içeren komboları yapamadım bitürlü nasıl olacak bi yardımcı olsan _____________________________ -
ArcadePC Loader 1.4 emusunu indirdim kurdum burda Street Fighter IV ve Super Street Fighter IV: Arcade Edition OYUNLARI VAR BURDA GİZLİ KARAKTERLER VAR BUNLARI NASIL AÇARIM BU EMULATÖR,KONSOL YADA PC OYUNU DEĞİL ŞİMDİDEN SÖYLEYEYİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ _____________________________ -
Millet ben yurtdisindanim . benimle online sf 4 playstation 3 da varsa beni eklesin lutfen bekliyorum saygilarimla . PS 3 kullanici adi shakespeare26 _____________________________ -
Oyunda Ryu, Ken, Sakura, Dan, Bison gibi karakterle çok rahat oynuyorum. Ancak şu Guile'ın super hareketlerini yapmak çok zor ya. Xbox 360 controller var ama yine de rahat yapamıyorum. Netten bakıyorum adamlar iki super hareketi peş peşe yapıp combo ya çeviriyor. Her istediklerinde rahatça yapabiliyorlar. Ben daha bu süperlerin tekini bile 4-5 deneme de bir yapabiliyorum. Bu işin sırrı nedir veya benim parmaklar da mı iş yok :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 25 Aralık 2013; 21:31:18 >_____________________________ -
Bi sorum olucak ben akumaya kadar açtım ama gouken açılmıyor.yardımcı olursanız sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
arkadaşlar oyunda yeniyim bu arcade modda kapışırken bizim seçtiğimiz ikinci karakter nasıl oyuna alıyoruz. oynarken karambole seçiyorum hep ikinci karakteri bu da dez avantaj oluyor _____________________________ -
Beyler street fighter 4 ps4 ne zaman cikacak. Veya psnow uzerinden oynayabilecekmiyiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 6 Ağustos 2014; 17:09:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Merhaba dünya Oyunda 30.yıl
PlayStation 5 :Xbox Series S: Steam deck -
Helal olsun süper konu
_____________________________ -
ultra street fighter 4 indrdım jtaglı kurulumunu yapamadım bılenınız varmı _____________________________ -
Vega nın super ve ultrası nı cıkartamıyorum arkadaş ya nasıl bi kombodur bu _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki