Şimdi Ara

Street Fighter IV - Ken Ultra Combo, Charge ve Auto-Manuel Olayı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
19.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Arkadaşlar ken ultra combo yapabilmem için; aşağı-sağ + aşağı-sağ + yumruk-yumruk-yumruk yapmam gerekiyor ultra bar doluyor ben yapıyorum ama yine super combo çekiyor yani shoryuken çekiyor shinryuken çekmesi gerekirken super komboda 2 yumruk ultra da 3 yumruk birtürlü yapamadım bilen varmı ?

    ayrıca bu charge olayını anlayamadım guile da bir tane bile hareket çekemiyorum sonic boom yapabiliyorum oda seri şekilde değil 10 saniyede bir diğer hareketleri hiç yapamıyorum tekmeli olanı falan nedir bu charge olayı aydınlatırmısınız ?

    birde bu marvel vs capcom gibi oyunlarda auto yada manuel seçebiliyorduk mesela orta yumruk ve sert yumruğa basınca aynı anda süper çekiyordu auto seçince yada orta yumruğa 2 kere basınca ryu, ken de hadou ken sert yumruğa 2 kere basınca shoryuken tekmeye 2 kere basınca tatsumaki çekiyodu sf 4 de böyle bişe yapmak münkünmüdür ?

    Teşekkürler.







  • Evet ken'in ultrasını yapmak için aşağı yukarı aşağı yukarı ve sonra 3 yumruk yapman gerekiyor fakat o üç yumruk dediği f tuşudur sen ultrayı a,s,d tuşlarından birisiyle yapıyorsundur aşağı yukarı aşağı yukarı yap sonra f tuşuna bas o zaman olur bu sorunu ben daha önce de yaşamıştım
    sonic boom da 2-3 saniye basılı tutman yeterli sol oka basılı tut sonra sağ oka ve yumruk tuşuna aynı anda bas charge'ın mantığı bu
    son sorunun cevabını bilmiyorum
  • kardeş çok teşekkürler dediğini yaptım oldu, bide şu auto manuel olayını çözebilsek süper olacak varsa inş bilen biri çıkar.
  • Nette araştır basitleştirilmiş kombo hareketleri var benim adamımda Guile charge felan var basitleştirlmiş komboyu indirince charge lı olmuyo daha kolay oluyo multide arakdaşı ağlatmıştım b şekilde
  • oyunda yokmu comboları gösteren menü yoksa benim bahsettiğim farklı oyunmuydu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ridermark

    Nette araştır basitleştirilmiş kombo hareketleri var benim adamımda Guile charge felan var basitleştirlmiş komboyu indirince charge lı olmuyo daha kolay oluyo multide arakdaşı ağlatmıştım b şekilde

    hocam bulamadım dediğin programı bulursan linkini atarmısın
  • http://www.oyunforumtr.com/oyun-eklentileri/37242-street-fighter-4-basitlestirilmis-combo-komutlari/

    oyun

    Forum

    tr

    olucak şekilde düzeltin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 25 Ekim 2010; 18:46:21 >
  • dostum çok sağol ya süper oldu sayende diğer karakterlerlede oynayabilecem
  • Önemi değil
  • arkadaşlar ben live olarak bu oyunu oyunuyorum ama genelde hep yeniliyorum , sizce bu live sisteminde hile olayı var mı?
    bir oyuncu ile oynuyorum yeniliyorum , sonra aynı oyuncuyla oynuyorum adam bu ekz başka karakteri seçiyor sonuç aynı , 3. defa oynadım yine başka karaker seçti yine yenildim.
    bu oyuncunun 3 farklı karakterin bütün ultra kombo , süper kombo , specail move hareketlerini bilmesi bana biraz mantıksız geldi.siz bu konuda ne dersiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuna70

    arkadaşlar ben live olarak bu oyunu oyunuyorum ama genelde hep yeniliyorum , sizce bu live sisteminde hile olayı var mı?
    bir oyuncu ile oynuyorum yeniliyorum , sonra aynı oyuncuyla oynuyorum adam bu ekz başka karakteri seçiyor sonuç aynı , 3. defa oynadım yine başka karaker seçti yine yenildim.
    bu oyuncunun 3 farklı karakterin bütün ultra kombo , süper kombo , specail move hareketlerini bilmesi bana biraz mantıksız geldi.siz bu konuda ne dersiniz?



    Mantıksız gelmesin, orada o kadar çok iyi oynayan varki bazen ağzın açık kalır.. Ayrıca "ultra kombo , süper kombo , specail move" hareketlerinin hepsinide bilebilir ? Bu anormal birşey değil Ki şahsen ben bile bir karakterden sıkılıyorum çoğu zaman random seçtiğim oluyor hangisi geliyorsa onunla oynuyorum..O yüzden karakterlerin hareketlerinin yapılışı hemen hemen benzer olduğu için oyunda, buna alışmak zor değil




  • heralde oraya sıradan oyuncular gelmiyor , orada oynayanların hepsinin çok iyi oynadıklarını düşünüyorum, keşke puanıma göre yada oynama kpasiteme göre birileri ile oyansam , yada öyle bir sistem yapsalardı iyi olurdu, sürekli kardıma 2000 üzeri puanı olanlar çıkıyor , gözü kapalı yeniyorlar beni :D

    birde championship modu nedir arkadaşlar , bilen varsa anlatabilir mi?
  • Arkadaşım Bu oyunu pcde oynamak istiosan ya joystick yada gamepadde oyna klavyede oyunun tadı çıkmaz
  • live de nekadar oyuncu var acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.