Şimdi Ara

Street Fighter IV Champion Edition sonunda Android'e geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Capcom'un geçen yıl iOS cihazlar için Street Fighter IV Champion Edition'ı yayınlaması ile birlikte birçok kişi oyunun ne zaman Android'e geleceğini merak etmeye başlamıştı. Bekleyiş sona erdi zira Street Fighter IV Champion Edition artık Android platformuna da mevcut.

     

    Ayrıca Bkz.Nissan sürücüsüz taksi hizmetini başlatıyor
    iOS sürümü ile aynı olan oyun Google Play Store üzerinden ücretsiz indirilebiliyor. Ancak ücretsiz sürümün bir mod ve karakterle kısıtlandığını belirtelim. Oyuncular bir kereye mahsus 4.99 dolar ödeyerek tam sürümün kilidini açabilirler.

     


    32 dövüşçü seçeneği ve Bluetooth kontrolcü desteği


    32 Street Fighter karakteri olarak dövüşebileceğiniz oyunun sezgisel sanal gamepad kontrolleri oyunculara benzersiz saldırılar, özel hareketler, süper ve ultra kombolar yapma olanağı sağlıyor.

     

    Ayrıca oyun deneyiminizi bir Bluetooth kontrolcü ile üst seviyeye çıkarmanız mümkün. Tek oyuncu "arcade" ve çok oyunculu modlar içeren Street Fighter IV Champion Edition dört zorluk seviyesine sahip. Oyunun neler sunabileceğine göz atmak isterseniz aşağıda yer alan tanıtım filmini izleyebilirsiniz.

     








  • Para vermezsen sadece Ryu'yla oynayabiliyorsun
    Sadece Ryu'yla oynayabiliyorsun
    Sadece Ryu'yla
    Ryu'yla
    Sadece
    ...

  • Adamlar babalarının hayrına yapmıyor oyunu. Para kazanacaklar elbet.

  • Tamam bu oyun mobil ama; Bana göre ne Tekken nede Street Fighter, Mortal Kombat'ın dövüş dinamiklerine sahip değiller. PC' ye yüklüyorum verdiğim paraya yazık. Ne kol nede klavye ile düzgün oynanmıyor. Hareketler fazlası ile alakasız. Ve bitmeyen havai fişek vuruşları. :)

  • Stephan Hawking bile oynayabiliyor. Oynamak icin beyne ve gormeye bile ihtiyac yok. Cunku tek amac hareket edebilen bir parmagin saniyede 3 defa ekrana basabilmesi. Bu sacma oyunlari tek parmakla ekrana surekli basmaktan oteye gecirmiyorlar.

  • iOS'tan 8 sene sonra, yazıyla sekiz...

  • Street Fight IV için bir akıllı telefon girişinden pek fazlasını beklemiyordum, ancak kendimi bir konsolda oynayamadığımda dövüş oyunumun kaşıntılarını tatmin etmek için çok fazla buluyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.