Şimdi Ara

Strateji oyunu The Walking Dead: Survivors, 12 Nisan'da mobil cihazlar için yayınlanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Strateji oyunu The Walking Dead: Survivors, 12 Nisan'da mobil cihazlar için yayınlanacak



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Elex ve Skybound'un birlikte yaptığı The Walking Dead markasının yeni üyesi The Walking Dead: Survivors'ın çıkış tarihi açıklandı.



    Ayrıca Bkz.Fantastik temalı bulmaca oyunu Tower of Wishes, iOS cihazlara geliyor



    Geçtiğimiz haftalarda duyurulan oyun, duyurulmasının ardından erken erişime açılmıştı. Bu süreçte 1.5 milyon kişi oyuna ön kayıt yaptırdı. Oyun için beklentinin yüksek olduğunu söylemek gerek. Oyunun erken erişim versiyonunu hala mağazalarda bulabilirsiniz.



    Oyun, 12 Nisan'da Android ve iOS cihazlar için ücretsiz olarak yayınlanacak. Oyunun mağaza sayfalarını ve oynanış videosunu aşağıda bulabilirsiniz.









    The Walking Dead: Survivors'da çizgi romandan tanıdığımız karakterler bulunacak ve oyun strateji tabanlı bir hayatta kalma oyunu olacak. Bu tarz diğer oyunlarda olduğu gibi karakterlerinizi hayatta tutmak ve bölgesini genişletebilmesi adına çeşitli yapılar inşa etmeniz gerekecek. Yalnızca yapılar için değil karakterleriniz için de çeşitli yükseltmeler yapabileceksiniz.



    Oyunda buluancak karakterler, çizgi roman ve dizilerden tanınan Rick, Maya, Vayne, Glenn, Dwight ve çok daha fazla karakterden oluşacak. Oyunun ana amacı etrafı keşfederken, çeşitli yapılar inşa ederek güvenli bir bölge oluşturmak. 









  • 7 yıldır clash of clans oynuyorum, oyunlar birbirinden farklı gibi olsa da temelde aynılar ve inanılmaz emek istiyorlar. Yani bu tür bir oyun oynayan biri bir başka oyuna kolay kolay geçiş yapmıyor. Oynamayı bıraksa bile bir yenisine geçmeye pek meyilli olmuyor çünkü dediğim gibi hep toplama, üretme ve yapılan birimleri yükseltmeye yönelik. Bir süre sonra da monotonlaşacağını biliyorsun ayrıca.

  • Bu tarz oyunları sevemedim bir türlü, clash of clans vardı severek oynuyorduk benziyor biraz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Umarım P2W bir oyun değildir, aynı temadaki pekçok oyun var Rot coc vb, hikaye geçmişinden dolayı öne çıkabilir "belki"..

  • Oyun muhteşem. Şiddetle tavsiye ederim.

  • https://aylink.co/xpa3pF

    Yepyeni oyunlar bu sitede ilgilenenler linke tıklayarak ulaşabilirler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.