Şimdi Ara

Stranger Things'in 4. sezonundan yeni bir video yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Stranger Things'in 4. sezonundan yeni bir video yayınlandı



    Dünyanın en büyük video akış platformu konumundaki Netflix'in bugün bu kadar popüler olmasında birçok özel dizi ve filmin katkısı bulunuyor. Bu özel dizilerden biri de şüphesiz Stranger Things. Şu ana kadar üç sezonu yayınlanan dizinin dördüncü sezonu bir süredir yapım aşamasında olduğu biliniyordu.



    Ayrıca Bkz.Joker 2 filminin yapım süreci devam ediyor



    Dün akşam saatlerinde dizinin resmi YouTube sayfasından gizemli bir video yayınlandı. Video yarın, yani bugün 16.00'da önemli bir video yayınlanacağını gösteriyordu. Dedikleri gibi de oldu ve 16.00'da Stranger Things'ten yeni bir video yayınlandı.



    Videodan bir çıkarım yapmak ne yazık ki zor. Videonun açıklama kısmında ise 002/004 yazıyor. Açıklama kısmında başka hiçbir şey bulunmuyor.



    Çekimleri devam eden dizinin yayın tarihi de aynı şekilde hala bilinmiyor. Açıklamadaki sayılar yayın tarihine bir gönderme olabilir. Bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz. Dizinin tüm bölümlerini de Netflix'te bulabilirsiniz. 







  • Yeni sezon yeni sürprizler ...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Netflixin en sevdiğim dizisi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçmişe dönüp gelmelerden bıktık. Öyle olmasın. Yaratık, Ruslar'la Amerikalı'ları kaldığı yerden devam ederek yesin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • umarım flashbacklerle dizinin ömrünü uzatmaya çalışıp sıkıcı hale getirmeyeceklerdir. kaldığı yerden aksiyon devam etsin.

  • Tamam dizi ilk sezonu izledim fena değil güzel de ama dünyayı 12 13 yaşında çocukların kurtarması sadece bana mı saçma geliyor bir yerden sonra sıradan çocukların o yaratıklara karşı korkusuzca hareket etmeleri benim mantığım almıyor oyüzdende 2. Sezondan sonra sıkılmaya başladım
  • marsk35 kullanıcısına yanıt
    O yaşta çocuklar fare görse korkup kaçar. Bizimkiler havai fişekle yaratığı alt etmeyi başardılar. İlk sezon iyiydi gerçekten ama sonraki sezonlar bildiğin çocuk dizisi kıvamında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marsk35

    Tamam dizi ilk sezonu izledim fena değil güzel de ama dünyayı 12 13 yaşında çocukların kurtarması sadece bana mı saçma geliyor bir yerden sonra sıradan çocukların o yaratıklara karşı korkusuzca hareket etmeleri benim mantığım almıyor oyüzdende 2. Sezondan sonra sıkılmaya başladım

    1. Sezondan sonrası kötü zaten . Konu hep tekrar ediyor Netflixin neden bu kadar popüler olduğunu anlamadığım dizilerinden .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merakla bekliyorum senaryoyu unuttuk resmen

  • ya arkadaş 10 bölüm çekiyorsunuz zaten 2-3 senedir bi yeni sezon çıkartamadınız.Lan bu kadar sürede yüksek bütçeli seri film çekilirdi.Yüzüklerin efendisi 3 senede oldu bitti.


    Sayelerinde senaryoyu unuttuk, çocuklar büyüdü heyecan kalmadı.

  • Bilerek geç çıkarıyorlar. Veletler az daha büyüsünde eşcinsel konulara da sokalım onları diye bekliyorlar. Will karakteri yakında erkek öpmeye başlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.