Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.178
Cevap
37
Favori
49.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkçe altyazı sitesinde oyunculuk kalitesi çok kötü dediğim için linç edilmiştim. İlk sezon için hala aynı fikirdeyim. İkinci sezon ise dizi o çeken gizemli havasından uzaklaştı ve iyice ergen dizisi haline geldi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • üçüncü eszon oyuncuların bölüm başı kazancı açıklanmış

    Winona Ryder (Joyce),David Harbour (Jim Hopper) a $350,000

    Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas), Noah Schnapp (Will) $250,000

    Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan), Joe Keery (Steve) $150,000
  • Ben de diziye yeni başladım 5. Bölümdeyim güzel gidiyor sevdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üçüncü sezon 1985'da geçecekmiş ve Steve karakterine daha çok yoğunlaşacaklarmış
  • Karakter kurguları ve oyunculuklar müthiş. Hepsini çok sevdim ama Dustin benim en sevdiğim karakter.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Diziye yeni başladım fena sardı 2. sezon 5. bölümdeyim bitince üzülücem gerçekten. Uzun zaman sonra bir diziye bağlandım diyebilirim. En son twd i ard arda izlemiştim sanırım.

    Edit. Bitirdim diziyi. Dustin steve ikilisi müthişlerdi. Favori dizilerim arasına girdi bekleki gelsin 3. sezon...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 2 Nisan 2018; 23:49:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WISDOM

    üçüncü eszon oyuncuların bölüm başı kazancı açıklanmış

    Winona Ryder (Joyce),David Harbour (Jim Hopper) a $350,000

    Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas), Noah Schnapp (Will) $250,000

    Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan), Joe Keery (Steve) $150,000

    Millie Bobby Brown (Eleven) bölüm başı $350.000 alacakmış diğer elemanlardan fazla
  • deneyler yapan devlet, güç kazanan insanlar, garip yaratıklar vs. çok geniş konular bunlar, dizinin senaryo zaten çok da orijinal değil ki. muhtemelen bir sürü kitap yazılmıştır bu konularla, neyini çalsınlar bunun
  • galiba çekimler başlamış







    .


    (
    )









  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konusu dark a mı benziyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esVed

    Arkadaşlar konusu dark a mı benziyor?
    konu olarak alakası yok ama bazı benzerlikler var
    küçük, sessiz bir kasabada gençlerin başından geçen olaylar. kasabada bir tesis. kaybolan çocuklar vs

    dark'ın sahneleri çok daha karanlık ve konusu zaman yolculuğu çok daha ilgi çekici bence
  • Trende giderken izlerim ilk bölümü seversem devam ederim
    konu takıp
  • Oh bobby, millie bobby ily<3ily<3

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 1.sezon 1 ve 2. bölümleri izledim. Şuan acayip merak içindeyim.Akşam olsa da izlesem . Acaba neydi
  • ilk sezonu çıkar çıkmaz sırf introsu güzel diye izlemeye başlamıştım ama pişman olmamıştım.bu sezonu daha yeni izleyebildim,dizinin bu kadar popülerliğe ulaşması beni bir hayli şaşırttı,Netflixin iyi pazarlama politikasında olsa gerek.Sezona gelirsek güzeldi.İlk sezonda bulduğunu aynen bu sezonda da buluyorsun yani beklentileri karşılıyor.Yeni karakterler olmasada olurmuş aslında.Umarım yeni sezon son sezon olur ve tadında bırakırlar.Ayrıca tek Kral Steve reyizdir.
  • Stranger Things, 80'lerin kült yapımlarını bir karma haline getirip bunun üzerine yaratmaya çalıştığı orijinalliğiyle dikkat çekiyor. İçerisinde çocukları barındırmasıyla aslında çoğu kişinin dizinin de bu yaş seviyesinde kalacağını düşündürüyor. Fakat kendine has öyle bir çekiciliği var ki, olgun dediğimiz dizilerin içerisindeki banalleşmiş ergenlik tavrı bile burada yok. Herkesin çok sakin olarak gördüğü Hawkings kasabasında Alt-Üst dünya düzeni, demagorgonları, gölge canavarı, yasadışı laboratuvar deneyleriyle aslında bizim de çevremizde olup fark etmediğimiz gizemli olaylara sahip.


    Tabii burada asıl önemli nokta titiz çalışma. Yüzlerce çocuğu elemelerden geçirip böyle bir ekibi dizinin içine dahil etmenin serüveni ayrı bir başarı kaynağı. İzlediğimiz çoğu dizinin itici çocuk tiplemelerinin yerinde yeller esiyor. A sınıf dizilerin içerisinde bile çok itici, karakterleri sallantılı ergen çocuklar resmedilir. Stranger Things bu algıyı da yıkıp sakin kasabalarını ve ele geçirilmiş arkadaşlarını kurtarmanın peşinde minik kahramanları hayata geçiriyor. Ayrıca hepsinin başına ötekileşmiş bir süper kahraman vari Eleven karakteri getirilerek, telepatik konuların içerisine dahil oluyoruz. Harmanlanan film alıntılarıyla da bence ayrı takdiri hak ediyor. Alien, E.T. gibi filmler başta olmak sayısız kıvamda alıntılarıyla izlerken zevk veriyor. Eleven'ın treni çekip, finalde ayaklarının yerden kesildiği iki farklı sahne var. X-Men alıntıları burada dikkat çekiyor. Telepati gücü Xavier benzeri üsluptan alan Eleven, öfkesini ve isyankarlığını Magneto'dan alıyor.

    Bu kadar tuhaf olayların da sadece belli karakterlerin etrafında dönüyor olması ilginçtir. Joyce, Will için her şeye koşan; kaygı problemi olan bir anne görüntüsü veriyor. İlk sezondaki noel ışıkları, ikinci sezondaki resimlerin dizilmesiyle pek de öylesine sıradan karakter olmadığı anlayışılıyor. Mike ve Nancy, Wheeler ailesinin içerisinde tüm bu olaylara dahil olurken aynı evin içinde yaşayan Karen ve Ted'in en ufak şeyden haberi olmaz. Daha doğrusu umursamazlar. Amerikan aile düzeninin sıradan hale gelişinin eleştirisidir buradaki. Bir yanda en ufak durumdan şüphelenip oğlunu sırtlayan Joyce varken diğer yanda özellikle ikinci sezonda evlerine günlerce uğramayan çocuklarını geçiştiren; küvetinde romantik kitap okurken kocasına bağıran Karen ve bu sırada kanepee uyuya kalan umarsız Ted vardır. Bu anne ve baba tipi pek de bizden değildir.

    Dizi ikinci sezonda hem yıl atlıyor hem de karakterlerine ergenlik getiriyor. Artık oradan oraya bisikletle kaçan Eleven, yerini tırla Pensilvanya'ya gidip kardeşine arayan ve punk tarzıyla dizinin finaline adım atan görünümle ortaya çıkıyor. Ghost Busters kostümleriyle okula gelen çocuklar yerini Max için rekabete giren Lucas ve Dustin'e bırakıyor. Kaybolan ve savunmasız halde yardım bekleyen Will, ikinci sezonla birlikte Bob'ın tavsiyesiyle Gölge Canavarı karşısında dik durup onunla içsel savaşına giren karakter oluyor. Ergenlik sırasındaki kimlik çatışması gibidir bu görüntü. The Exorcist misali içine karanlık gücü alan Will, yer yer annesine bağırıp çağırıyor. 'Arkadaşlar birbirine yalan söylemez' kuralı aslında Dustin'in evinde Demagorgon'ı saklayıp; Lucas'ın, ekibin sahip olduğu sırları Max'e anlatmasıyla yıkılıyor. Yıllar geçtikçe aslında arkadaşların da birbirine yalan söyleyebildiği gerçeği kendini acı şekilde gösteriyor.


    Ayrıca neden bilmiyorum ama Cara Buono gözüme çok tatlı geldi. The Sopranos'tan Kelli Moltisanti olarak aldığı çekiciliği hala koruyor. Ayrıca tam zamanıdır söylemeden edemeyeceğim; Sizler aşna fişne halindeyken kaçırılıp öldürülen, arkasından bir Fatiha okunmayan Barbara'nın ahı var!




  • Yeni bitti dizi. Konusu çok orijinal olmayabilir ama işleyiş tarzı yarattıkları karakterler son derece orijinal. Steve karakteri özellikle çok iyi işlenmiş, 2. sezonda favorim oldu. Umarım 3. sezonda üst/alt durumunu daha detaylandırırlar çünkü tekrar etmeye başlıyor hafiften.
  • 2.sezon da atari salonunda çocuklar oynuyordu. dragons lair . merak edip oynayan var mı ? hem steam de hem da android marketinde var.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.