kutulu faturalı pırıl pırıl tertemiz ithalatçı garantili iphone 5 siyah 16 gb...sıkıldım ve lg optimus 4x hd ile takas etmek istiyorum...
cihazımla aynı temizlikte ve aynı şartlarda olmak kaydıyla takas tekliflerinizi bekliyorum...geçici kayıtlı cihazlar ve yurtdışı cihazlar için pm atmayınız...sadece yurtiçi distribütör ya da ithalatçı garantili cihazlarla takas düşünüyorum...
takas harici satın almak isteyen arkadaşlarda olabilir pm ile onlarda tekliflerini gönderirlerse bakarız...ancak öncelik üstüne para alabilceğim optimus 4x hd
foto çekemiyorum makinem ya da başka cihaz yok...kutusunda sıfır iphone 5 düşünün o şekilde yani.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
selamlar...sıfırdan tek farkı kutusunun açılmış olması...alan arkadaş sıfırdan farksız bir telefon almış olacak... genpa garantisinde 22-23 ay garantisi var daha...
nokianın orjinal çift hatlı müzik performansı çok iyi olan telefonu....ihtiyacım kalmadığından satıyorum...bu tür bir telefona ihtiyacı olan için kaçırılmayacak fırsat... telefona ihtiyacım kalmadığından fiyatı uygun tuttum o yüzden pazarlık teklif etmeyiniz......200 tl takas fiyatı farklı olur...