SATIŞTA
i7 6700 - ITX Anakart - 32 GB Ram
- İLAN YORUMA KAPALIDIR-
-Anakart MSI B150I Gaming Pro AC modelidir.
-Bellekler HX421C14FB/16 kodlu HyperX Fury Black 2133MHz DDR4 C14 16GB modelidir. 2 adet bulunmaktadır. Kit değildir ancak çift kanal olarak sorunsuzca çalışmaktadır.
İşlemcinin stok soğutucusu mevcut, alındığı dönemden beri sıvı soğutma ile kullanıldı.
Anakart, işlemci ve 1 adet belleğin kutusu mevcut. Anakart aynası da mevcut.
İlan yoruma kapalıdır. İletişimi lütfen özel mesaj ile sağlayınız.
Fiyat: 3000₺
Not: Bellek görseli temsilidir. Satışta 2 adet HX421C14FB/16 bellek bulunmaktadır.
FORUM DIŞINA SATILDI
(SATILDI) IKEA Linnmon Masa Tablası
Samsun içi elden satış olacaktır.
120x60 boyutunda venge renk masa tablası satılıktır. Bilgisayar masasında kullanılmıştır, temiz durumdadır. 150x75 alacağım için boştadır.
Fiyat: 100₺
FORUM DIŞINA SATILDI
(SATILDI) MSI GTX 1080 Armor OC 8G
-İLAN YORUMA KAPALIDIR-
Sadece oyun amaçlı kullanılmıştır. Kartı sıvı soğutma ile kullandığım için fanlar ve blok sıfır gibidir. Sıvı soğutmayı ayrı olarak sattım ve elimde sadece ekran kartı kaldı.
Coil whine dışında kusursuz bir karttır. Thermaltake Core V1 kasa içinde Time Spy Extreme testinde en fazla 70°C, Fire Strike Ultra testinde 64°C ölçüldü.
Garanti durumu: Normalde kart 28/05/2021 tarihine kadar garantili ancak kart Gaming X PCB’sine sahip olduğundan sıvı soğutma ile kullanmak cazip geldi ve kartı NZXT Kraken G12 aparat ve Corsair H75 sıvı soğutucu ile kullandım ve garanti etiketi bulunan vida söküldü. Yurtdışında etiket sökülmesine rağmen garanti hizmeti alan kullanıcılar var ancak Türkiye’de ne cevap vereceklerini bilemiyorum.
İletişim lütfen özel mesaj üzerinden sağlansın.
Elden satış.
Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.