SATIŞTA
SATILIK SONY HX75 17" LCD MONİTÖR - ANKARA
Zamanının üst seviye cihazıdır. Ortam ışığına göre panel parlaklığını ayarlayabilmektedir. Çalışırken göz yormaz. Dahili hoparlörleri vardır. Ne panelde ne de kasasında hiçbir sorunu yoktur. Aynı anda 3 farklı ses ve görüntü girdi kaynağını (2 dvi + 1 vga) bağlayabilme imaknina sahiptir.
Alıcıya vga, ses ve güç kablosu ile teslim edilecektir.
Fiyat 150 liradır.
SATIŞTA
SATILIK HP Z220 CMT xeon@3.9 - ANKARA
Satılık olan bilgisayar bir iş istasyonudur.
Oyun, ofis, animasyon veya süs amaçlı olarak 7/24 esasına gore aralıksız olarak görevini yapar. Geçtiğimiz 4 yıl boyunca 2 defa upgrade görerek aşağıdaki durumunu almıştır. Gayet sorunsuz bir şekilde halen çalışmaktadır. Ancak yeni modeli olan Z240'ın alınması soz konusu olduğundan satılmak istenmektedir.
Fiyatı 2500 TL.
* Kozmetik durumu kusursuz. Çizik yok. Sigara icilmeyen temiz ofisde kullanıldı.
* Intel xeon e3-1270 v2 3.5 - 3.9 GHz (orijinalde e3-1245 v2 vardı)
Bilen için anlatmaya gerek yok ama az bilen için sadece i7 3770 den daha hızlı ama o/b gpu yok denebilir. Overclock u hayatı boyunca ne duydu ne de gördü.
* 2*4gb non-ecc ddr3 1333
* HDD YOK
* ODD hp dvdrw (dual layer 16x)
* Nvidia (pny) QUADRO 4000 2gb 256bit
(orijinal de onboard ekran kartı vardı)
* 400 W %90 verimli psu
(oem psu dan farklı çıkışları standart değil. Ancak daha güçlü bir psu takılmak istenirse dönüştürme için kablolar piyasada mevcut)
* HP özel anakart Intel C216 chipset workstation sınıfı
(6x Usb 3.0 + 2 com (rs232) port ..... + 10x usb 2.0 + sli + crossfire + raid 0/1.....)
Anakart üzerinde yok yok.
* Ayrıca bilgisayar üzerinde orijinal hp marka
opsiyonel firewire kart mevcut.
* tam yükte cpu, psu ve gpu üçü birden <30db ses çıkartıyor. Duyarsın ama dibine girmen lazım.
* kasa genişletilme ve rack montajına uygun
* bilgisayar ile birlikte recovery dvd seti verilecek
* windows 10 x64 pro update i yapıldı.
* kasa yaklaşık olarak 10 kg ağırlığında fazla da olabilir. Isterseniz ofisde dener öyle alırsınız. Isterseniz ben getirir size yol üstü bir yerde teslim ederim.
Ölücüler ve yeni türeyen mezarcılar için:
* Bu bilgisayar çok eski lütfen zahmet edip almayın. Teklif bile vermeyin.
* Üzerindeki ekran kartı bir çöp hiçbir halta yaramaz.
* Bunu alsanız alsanız kaça benden alıp da masa başından kalkmadan kime satacaksınız.
* En iyisi siz baba parası ile aldırılan bilgisiyar parçalarını 3 kuruş daha ucuza satan ergenleri ve malından bıkanları kovalayın.
* Hem sahibinden de ikinci elini daha ucuza satan var diyecekseniz. Biliyorum ama bana demeyin. Okuyun. Bilgilenin. Bilgi güçtür.
SATIŞTA
Üst düzey hesap makinesine ihtiyacı olan ilana baksın - Ankara
Elimdeki bazı eski ve sıfır kondüsyondaki hesap makinelerini satmak istiyorum.
1) TI 84 PLUS - 2. el - 9/10 - 250 lira
Veri kablosu ile verilecek. Yazilim ve kullanma klavuzu internette zaten mevcut. Kullanima bağlı dış kapak uzerinde çizik var cihaz da cızık, kırık veya ezik yok.
2) TI NSPIRE CAS - SIFIR - 10/10 - 450 lira
Full paket içeriği. Yeni. Dikkat makine CAS versiyon ve dokunmatik toucpadli.
3) HP 48 SX - 2. el - 10/10 - 400 lira
Orijinal yumuşak kılıf ile verilecek. Yaklaşık olarak 30 yaşında. Yaşı sizi yanıltmasın bu bir abaküs değil. Orijinal yazilim kitapçıkları ile verilecek. Total station işi ile uğraşanlar için özel makinadir. Add on kartlar verilmeyecek. Cihaz mükemmel durumda belki tr de 100 adet vardır. Bu kadar temizi de zordur.
4) HP 50G - SIFIR GİBİ - 10/10 - 500 lira
Full paket içeriği. Yeni gibi sadece 1 hafta kullandım (kullanamadım). Infrared, seri port, usb port, sdcard reader..... 890 sayfalık kullanma kılavuzu özel baskı alınıp ciltletildi.
5) HP PRIME V3 - SIFIR - 10/10 - 650 lira
Full paket içeriği. Paketinde açılmadı. WIFI, usb port, renkli eve dokunmatik ekran, li-ion pil..... Makine g8x92 seridir. Aynı model diğer bir ünite ile kablosuz bağlantı kurar ve ekran paylaşımı yapabilir.
6) CASIO ALGEBRA FX 2.0 - SIFIR GIBI - 10/10 - 300 lira
Yıllar önce (2001) de ersa yetkili servisden garantili olarak alındı. Çekmecede gün yüzü görmedi. Toplamda 4 gün belki kullanıldı. Yukarıdakilerden belki de en kolay kullanımı olan makine. Herseyi ile satılık. Fa-124usb kablo ile 450 lira.
Takas sadece HP 48GX veya eski fakat iyi kondüsyonda japon rus usa üretimi scientific ve ya graphical hesap makinesi ile olabilir. Belki ultrabook ile yapılabilir.
-
Referansları
Yorum:Arkadaşla 2. alışverişim çok saygılı çok düzgün bir arkadaş rahatça alışveriş yapabilirsiniz teşekk
Yorum:Güvenilir bir arkadaşımız, gönl rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz, sorun yaşamazsınız.
Yorum:gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
Yorum:Son anda yaşasanan olumsuzluğa karşın güvenilir bir alışverişti.Hala ürünü takıp kullanmaya vakit b
Sayfa
[1]
[2]
[3]
[4]
[5]
[6]
[7]
[8]
[9]