15-10-2015 tarihinde 403 liraya alınmıştır. Sanal faturası durmaktadır. Toplam 24 ay garantili ( 17 aydan fazla garantisi kalmıştır)
her türlü hdmi kaynağından 24-25-30 ve 60 fps olmak üzere 1080p çözünürlüğe kadar kayıt alabilmektedir. Daha detaylı bilgi için internetten bakabilirsiniz.
Windows 7,8 ve 10 uyumludur. Windows 10 kullanılarak çekilmiş kısa bir video için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.
İstenen fiyat 320 TL olup, elden Ankara içi teslim tercih edilir. İsteğe göre farklı şehirlere, farklı siteler üzerinden satış gerçekleştirilir. Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
elimde ayrıca hiç kullanılmamış bir key var, onu da 135ten veriyorum. istediğiniz us üyelikte kullanabilir daha sonra primary ve secondary hak olarak satabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
arkadaşım kendisine alırken yanlışlıkla 2 tane almış. amazondan alınma us cd keydir. kullanılmamıştır (doğal olarak) isteyen yeni bir üyeliğe kullanıp çift kullanım haklı üyelik olarak satabilir. farkı ile gittigidiyor/sanalpazar gibi sitelerden ilan verilebilir. paypal veya havale seçeneği vardır.
steamden Khser'i ekleyerek bana daha hızlı ulaşabilirsinizSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
ikisi (ayrı ayrı): 95 tl ikisi (tek acc ikisi birden): 90tl
steamden Khser adını ekleyerek daha hızlı iletişime geçebilirsiniz.
istediğiniz başka oyun varsa (crew, far cry4, ya da bir başkası) isteğinize göre onu satın alabilirim. yine isteğe göre üyeliğin primarysi size verilebilir (farkı ile)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Ankara'da elden satmak tercihimdir. Last of US'ı PS4'ü ilk aldığım hafta aldım, oyun pek sarmadı toplam 40-45 dakika ya oynadım ya oynamadım. Diablo'yu ise yine sıfır aldım, ilk ben açtım, lvl 70 yaptım ve bıraktım (zaten pcde vardı, sırf tek konsoldan multi oynamak için almıştım)
Last of Us 80 TL Diablo 100 TL'dir. İsteyen olursa fotoğrafı çekilir
Steamden Khser adını ekleyerek daha hızlı ulaşabilir ya da buradan mesaj atabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.