FORUM DIŞINA SATILDI
Lenco L90 Pikap (33/45 Devir)
Bir süre önce aldığım ve üst modele geçtiğimden ötürü kullanmadığım pikabımı satmak istiyorum. Tüm aparatları kutusu ve kitapçıkları eksiksizdir. Ben sıfır şeklinde aldım. Şuana kadar 2 senelik mazisi vardır.
Sıfır temizlikte diyebilirim. Özenle kullanıldı (Çok az kullanma fırsatım oldu). Toz kapağına varana kadar temizdir. Sadece tek nokta halinde ahşap kasa kısmında iz vardır.
Sıfırı en uygun 2100TL dir. Elden satmayı düşünüyorum. İstanbul içinde, bahçelievler civarında görerek alabilirsiniz.
Fiyat: 1250TL
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
SATIŞTA
Araç Ses Sitemi - Amfi / Subwoofer / Kapasitör / Kablolar
Evde duran ve kullanmadığım ekipmanlarımı değerlendirmek istiyorum.
İlan içeriği araç ses sistemi ürünlerini içermektedir.
Sahip olduğum set, Bahçelievler Aktepe Sound'dan alınmıştır ve aynı yerde araca montajı yaptırılmıştır. Araç satışı sonrası gene aynı firmada araçtan sökülmüştür. Başke el değmedi
Tüm ürünler çok temiz / kusursuzdur. Tornavida izi, vuruk kırık vs bulamazsınız. İsteyen olursa montaj esnasında deneyerek satın alınabilir (ist+avrupa). Yeni araca montajı yapılmayacağından satmak istiyorum. Değerinde plak, nintendo wii, wii U ile takas olur.
Satıştaki ürünler ve fiyat bilgileri aşağıdadır. Toplu alımda ilan başlığındaki fiyat geçerlidir.
>MG Audio MG-5 Mini 5 Kanal Amfi ( 4 Mid + 1 Woofer çıkışlı): 550TL
Bass Kontrol Kumandası + Kontrol Kablosu
>Alpine SBE-1043BR Orj Kabinli Subwoofer (Kabin içi orj Led Aydınlatmalı) 390TL
> Cadence 2.5F Kapasitör: 150TL
> Soundlife TD-22 Deck Çevirici (2 Adet): 50TL
>Kablolar: 120TL
-Soundlife RCA Silikon kaplı kablo takımı (2 Adet)
-1to2 RCA çoklayıcı (2 Adet)
-4*5mt Hoparlör Kablosu (Kalın-Bakır)
-8AWG 3.5+1+1+0,8 mt Güç Kablosu
SATIŞTA
Satılık iPod Photo 60GB Orjinal (Takaslı)
Arkadaşlar elimde orjinal kurcalanmamış, eziksiz kırıksız ve tabi ki sorunsuz iPod photo 60GB var. Sadece cihaz ve o dönem apple'ın ürettiği kulalıktan kumandası satılıktır. Kumanda krom kaplamadır ve hiç kullanılmamıştır.
Satmak için pek bir aciliyetim ve isteğim yok açıkçası ama işime yarar bir şeyle takas etmek isterim. Takas yapmak isteyenler direk konuyu cevaplayabilirler.
Ayrıca elimde alttaki ses sistemleri de mevcut. Hepsi orjinal ve sorunsuzdur. Kırık çatlak vs bulamazsınız. Takas tekliflerine açığım
Logic3 i-station mini (sıfır)
Logic3 i-station3 for PSP Fat (sıfır)
Altec Lansing im3 Siyah (2.el)
altec lansing atp3 (2.el)
JBL radial MiniSiyah (2.el)
Harman Kardon Go Play Siyah (2.el)
Nakit almak isteyenler PM'den teklif atabilir.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
SATIŞTA
Ozaki O!coat Slim-Y iPad Air Kılıf ve Standı (Kırmızı)