Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1483. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.437
Cevap
77
Favori
1.788.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14811482148314841485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nazar ettiniz durdu yağmur.
  • Günaydın millet,


    Double din cihazıma ipod kablosu aldım artık 30.000 şarkılık müzik arşivim stilde


     STILO FOREVER :)


     STILO FOREVER :)


     STILO FOREVER :)
  • ..

     STILO FOREVER :)


     STILO FOREVER :)


     STILO FOREVER :)
  • ..

     STILO FOREVER :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nivs


    quote:

    Orijinalden alıntı: taipen976


    quote:

    Orijinalden alıntı: stilock


    quote:

    Orijinalden alıntı: nivs

    Arkadaşlar şu ilanları bana bir yorumlarmısınız, kaç paraya alınsa değeridir ya da hangisini tercih etmeliyim diye?

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-stilo-harika-stilo/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-stilo-hatasiz-2006-fiat-stilo-1-4-active-lpg-li-32247758/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-stilo-47-000-km-de-orjinal-hatasiz/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-stilo-sahibinden-2-el-28579970/detay

    sağolun yardımlarınız için..



    Günaydın millet,

    Bu ilandaki stillerin hiç biri DYNAMIC değil. Almışken Dynamic olmasını tavsiye ederim. 1. linkteki aktiv olan dynamice donanım olan en yakını .

    Günaydın..
    Araçlara tek tek baktım..Fitayı 18.250 olan Çankaya'daki aracı tavsiye ederim.Aynı renk ve aynı özelliklerde olanı bende var. 1 ay önce aldım.Lakin araç Active diye geçiyor ama Dynamic olma ihtimali büyük. Neden Active yazıyor o zaman dersen şöyle birşey anlatayım kısaca.Benin aracım 2004 Dynamic..Fakat satışını alırken noterde sağolsunlar aracı Actuel diye yazdılar..Dediğim araçda Dynamic de olan bütün özellikler var..Sadece gördüğüm kadarıyla ön kol dayama yok.Ayrıca digital klimalı olan ve 4 cam elektirkli olan sadece bu araç.LPG'si de var..Ama fiyatı biraz yüksek geldi bana. Ben aracı 15.000 TL'ye almıştım 1 ay önce.Fiyatta indirim yaptırabilirsen tavsiye ederim.Ayrıca aracın bakımların hangi servisde yapıldığını sor.(Tabi servis de yapıldıysa.)Eğer servisde yapılmış ise servisden aracın seceresini iste..Hayırlısı olsun..



    senin araç lpg'si var mı? bir de kaç binde , boya falan var mı?

    BRC marka LPG var..167.000 Km. İlk sahibinden ve full servis bakımlı.Araç yıkamaya dahi servise gitmiş.Sadece sol ön kapıda işlem var..Bunun dışında birşey yok..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgurberk


    İyi akşamlar herkese.
    Buda benim stilim, Adana'dayım.
    Uzun süredir takip ediyordum fakat kısmet buguneymiş.
    Umarım daha sık görüşürüz.



     STILO FOREVER :)


     STILO FOREVER :)


     STILO FOREVER :)


    Bende 1 ay kadar önce aldım..Senin Stilo ile tıpatıp aynısı..Allah kaza bela vermesin..
  • günaydın.
    cihan abi hayırlı olsun.cok hos olmus.
  • Arkadaşlar başımdan geçen üzücü durumu hem sizlerle paylaşmak,hem de bu konuda siz değerli araç kullanıcılarını bilinçlendirmek için yazıyorum.

    Yeni aracımı 19 Ağustos da Hyundai Tuna bayisinden almıştım.

    Araca Tuna'nın hemen yanında E-5 yan yolda Kadıköy istikametine doğru Opet Benzin İstasyonu (Acar Petrol) var, oradan 100 tl. ye parolu kartımla Eurodizel yakıt aldım.100 km. ye kadar bir problem yoktu ondan sonra devir saatinin sol tarafında bir ışık yanıp sönmeye başladı,ben ilk başta pek önemsemedim, ama sonradan yana ışık sönmemeye başladı.3-4 gündür de İst. dışında olduğum için ilgilenmemiştim.

    Bugün İş yerime yakın olan Elmas Servisine gittim, belki kısa bir şeydir, hemen yapılır diye ümit ederken,oradaki elaman aracı makinaya bağlayıp,aracın mazotunun sulu olduğunu söyledi.Bana 280-300 tl. gibi bir rakam çıkardı.Aracın deposunu açtılar içinden mazot örneği aldılar,mazotun Eurodizele benzer bir tarafı yoktu tamamen limonata rengindeydi.Aracı toplattım,direk mazotu aldığım Opet (Acar Petrol) istasyonuna gittim.Yanımda götürdüğüm aracın deposundan alınmış sulu mazotu oradaki yetkiliye gösterdim.Karşılığında bir özür beklerken bi küfür yemediğim kaldı.Adam benim bu sulu mazotu oradan aldığıma inanmıyor,beni yalancılıkla suçluyor.En sonunda kamera kayıtlarını inceleyin dedim. 19/08 saat 15:13 bakın dedim.Anca o zaman benim o istasyondan aldığıma kani oldular.Bu seferde başladı nereden yan çizeriz diye iftiralara " ben senin bunun içine su koymadığını nereden bileyim, Tuna'nın sana bu arabayı sattığında içindeki mazot suluymuş gibi ipe sapa gelmez iftiralar sıralamaya başladı.Beni tanımadıkları belli, bunu yanlarıma bırakır mıyım hiç? Aradım Müş. Hiz. ni durumu anlattım:ama şunu öğrendim böyle durumlarda olayı sıca sıcağına halledeceksiniz.Müş.Hiz bekleyin,sıraya aldık,gibi yuvarlak laflar etmekte.Opetin gezici yakıt kalite kontrol birimi var.Onun gelmesi için bu gün tam 5 sefer M.H. aradım.Gelsin ki sulu mazot aracın deposundayken örneğini alsın,sonradan beni zor durumda bırakacak iddialarda bulunmasın.
    M.H. ile görüşürken komiğime giden şey; bana 1 litrelik 6 tane CAM şişe bulmamı, sulu mazotu bunlara koymamı istediler
    Yav bırakın CAM şişeyi ben burada pet şişeyi zor buluyorum,o kadar gerekliyse senin opet istasyonun versin bana dedim.Onlarda da yok ki.

    Oranın sahibi sonradan geldi efendi birine benziyor,o zamana kadar benimle muhatap olan oranın müdürü olan yeğeniymiş.
    Opetin hemen yanında Hyundai bayisi Hunko var.Oranın sahibi gösterdiğim örneğe inanmak istemedi ki aracı birde Hunko servisine göstermek istedi.aracı makinaya bağladılar,makina mazotta su var uyarısı verdi,Servis elemanı bunu tanıdığından kem kim etmeye başladı,sonra Mazot filitresini söktük içindeki mazotu bir şişeye boşalttık.Bir görmeliydiniz içindeki suyu.Öylece yağ gibi ama ağır kütle gibi şişenin dibinde bir parmak kalınlığında koyu renkli öylece duruyordu.Amcamın artık diyecek bir şeyi kalmadı,ben M.H. ile görüşürken sessizce sıvışıp gitti.Aracı hemen orada toplattım, adamlar şaşırdı.Aracı yaptıracağımı sanıyorlardı.

    Hemen Tuna ya geçtim.Aracın deposunu açtırdım, o sırada opetin gezici kalite kontrol elemanı da geldi.Örnek almak için 1 litrelik 6 tane cam şişeyi çıkardı, aracın deposundaki sulu mazottan örnekleri aldı.2 şişeyi bana bıraktı,diğer 4 şişeyi tahlil için aldı.
    Size 1 hafta içinde dönülür dedi.
    Benim aracım daha 346 km. de içindeki de ilk aldığım yakıt.
    Serviste Yakıt filitresini değiştirdim,aracın yakıt deposundaki sulu mazotu komple boşalttırdım, içine yeni yakıt koydurdum.Yeni yakıt alınırken de küçük bir anlaşmazlık oldu sanırım; ben Shelden alınsın dediğim halde elamanın gönderdiği kişi gidip yakıtı Opetten almasın mı Baktım opet fişi, "kardeş ben o yakıtı aracıma bir daha koymam,6 saattir bunların pisliği ile uğraşıyorum ben size opetin hemen arkasında Shel var oradan alın, gidin ne yaparsanız yapın,benim araca Shelden alın" dedim.Sonara gidip shelden aldılar artık.Ona para vermedim.İlk aldıkları yakıtı naptılar bilmiyorum.Bu bana 202 tl. + 50 lik yakıt 252 tl ye maal oldu.

    Siz siz olun Opetten yakıt alırken dikkatli olun derim.Ben opetin her zaman müşteri yanında olduğunu düşünürken böyle bir olayın başıma gelmesi bendeki opet fikrinin değişmesine sebep oldu.

    Bunlar olup bittikten sonra yaklaşık 1.5 ay sonra OPET in Müş.Hiz.den aradılar( bir hafta da belli olu demişlerdi 1.5 ay sonra aradılar).Nereden bir bahane uyduracaklarını bilemediler.Laboratuvar sonuçları depodaki sulu yakıtın opetin yakıtı olduğu ve sulu olduğu yönünde çıktığı için bahane olarak aracı satan bayinin sıfır aracı satarken deposundaki mazot suluymuş dediler baktılar olmuyor bu seferde aracın deposundan laboratuar için alına 6 litrelik yakıt örneklerinin konduğu cam şişelerin içinde su olduğunu iddia etti.Onlara dedim ki cam şişeleri sizin kalite kontrol elamanı getirdi, su mu yok içinde sıfır ambalajından çıkardı cam şişeleri( ben bunların başıma geleceğini bildiğim için bizzat kalite kontrol aracının gelip aracın deposundaki sulu yakıttan örnek almasını ısrarla istemiştim ) yukarıda 1.5 ay önce yazmıştım bunu.
    Sonra Müşteri hizmetlerindeki bayana dedim, ben 252 tl ile ne batarım ne çıkarım ama bu OPET in ayıbı olarak daima kalacak ve anılacaktır.
    Şimdi burada OPet belki şöyle düşündü.Sulu yakıtı kabul etsek Opet bayisinin (Opetin) sulu yakıt sattığını kabul etmiş olacakları için gerçeği red edelim, inkar edelim yoluna gidiyorlar.
    Ama bilmiyorlar ki bu gerçek onlara daha çok zarar verecek.Her platformda bunu dile getireceğim.

    Bununla ilgili şikayetvar.com a da yazdım.Yazmışken bir bakayım Opet hakkında sulu yakıt ile ilgili başka şikayetler varmı dedim.Birde ne göreyim 3-5 ay içinde 7-8 tane sulu yakıtla ilgili bir sürü şikayet,mağduriyet meydana gelmiş ve Opet hiç biriyle ilgilenmemiş.Hatta bir tane si yanlış hatırlamıyorsam balayına giderken yolda kalmış Opetten aldığı yakıttan dolayı.Ama o büyük diye geçinen OPET kendine toz kondurmamış yine.Onları okuduktan sonra yaşadıklarıma ve OPET e daha farklı bakar oldum.

    Artık bütün bunları okuduktan sonra araçlarına değer veren siz araç kullanıcıları gönül rahatlığı ile OPET ten yakıt alabilecek misiniz? Yada bana değmeyen yılan bin yıl yaşasın mı diyeceksiniz ?
  • Günaydın millet,
  • günaydın arkadaslar.

    frekans76 bilgilendirdiğin için tskler.ben zaten opetten almıyorum pek tavsiye de etmem kimseye.
  • herkese günaydın, ben PO kullanıyordum, PO'ya devam artık :) OPET'in gazı da aynı :( PO gazla 10,5 lt /100 km yakan araç OPET'le 11-12 ye kadar çıkıyor ...
    lütfen dikkat edelim :)
  • şu sayfa bi geçsin artık yawwww... kocaman resimler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: afiLi_01

    şu sayfa bi geçsin artık yawwww... kocaman resimler



    Ooo Öğretmenim gelmiş Mehmet gözün aydın hani gelmezdi
  • abi skyı acık ya basına tas düsmüs heraldesimdi güldük ya basımıza gelmez ins.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erener0101

    abi skyı acık ya basına tas düsmüs heraldesimdi güldük ya basımıza gelmez ins.



    Kardeşim seneye kadar yaptıramazsa Adana'ya geldiğinde dağıtırız sky'ı.
  • dağıtırız be abi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erener0101

    dağıtırız be abi.



    Bize garaj lazım birde zaman.
  • garaj hazır, aksamlarda bizim nasılsa
  • arkadaşlar merhaba. ben izmirden TOLGA. ben elektronik mühendisiyim. 2004 model stilo dynamic kullanıcısıyım

    araştırmalarıma göre stilosu olanların büyük bi kısmı gaz kelebeğinden şikayetçi.
    arkadaşlar gaz kelebeği temizleme adaptasyon ile sorununu çözemeyenler artık derdinizin dermanı bende.

    LÜTFEN SIKILMADAN OKUYUN KARLI ÇIKACAKSINIZ.

    Arkadaşlar benimde gaz kelebeği ile sorunum vardı. İsterseniz sorunlarımı aşağıya sıralayım sizinde sıkıntılarınız seçenekler arasında varsa sorunuzu halladebilirim.

    SORUNLAR:
    1- Rölantide devirin sabit kalmaması ve aracın titreyerek calışması
    2- rölantide lpgli araçlarda bir süre devir salladıktan sonra aracın stop etmesi
    3- sürekli motor arıza ışıgının yanması
    4- normal seyir halinde giderken birden motor arıza ışığının yanması ve ardından son gazda devirin max 3500 devire çıkması
    5- devirin takılı kalması.
    6- aracın ilk çalışması anında hemen stop etmesi
    7- normal seyir halinde giderken aracın birden kapaklanması

    ARKADAŞLAR SİZİNDE SORUNLARINIZ BU YAZDIKLARIM ARASINDA İSE ÇÖZÜMÜ BULUNMUŞTUR.

    Servise gittiğinizde bu araçların gaz kelebeklerinde sorun olduğunu ve değişmesi gerektiğini coğu arkadaşıma söylemişlerdir.

    Merak etmeyin bende servise gitmiştim ve kesinlikle değişmesi gerektiğini söylemişlerdi.

    arkadaşlar sornumuz gaz kelebeğinde değildir. gaz kelebeğinin üzerinde bulunan siyah kutucugun içindeki sensördedir.

    Ben uzun uğraşlarımdan sonra bu sensörü tamir etmeyi başardım. izmirde yaşıyorum ve stilosu olan ve sıkıntısı olan 3 arkadaşımda ve kendi arabamda bu işlemi yaptım. tamirini yaptık, şuan sıkıntısız bir sekilde stilolarımızı kullanmaktayız.

    SERVİSTE GAZ KELEBEĞİ 1280 TL. ve aracınızda lpg varsa garanti vermiyorlar. Dışardada fiyat cık farklı değil.

    Eğer yaptırmak isteyen arkadaşlarım olursa benimle irtibata geçebilirler.

    ÖNEMLİ NOT: her operasyonda olduğu gibi bu işleminde cok büyük bir riski var. %10 gaz kelebeğinin hiç çalışmama gibi durumu var. bunuda bildirmek istedim. bu zaman kadar başımıza hiç gelmedi ama gelmeyeceği anlamınada gelmez. sonuçta elektronik bir parça.

    İLETİŞİM ADRESİM: stiloservis@hotmail.com
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sanalalem35

    arkadaşlar merhaba. ben izmirden TOLGA. ben elektronik mühendisiyim. 2004 model stilo dynamic kullanıcısıyım

    araştırmalarıma göre stilosu olanların büyük bi kısmı gaz kelebeğinden şikayetçi.
    arkadaşlar gaz kelebeği temizleme adaptasyon ile sorununu çözemeyenler artık derdinizin dermanı bende.

    LÜTFEN SIKILMADAN OKUYUN KARLI ÇIKACAKSINIZ.

    Arkadaşlar benimde gaz kelebeği ile sorunum vardı. İsterseniz sorunlarımı aşağıya sıralayım sizinde sıkıntılarınız seçenekler arasında varsa sorunuzu halladebilirim.

    SORUNLAR:
    1- Rölantide devirin sabit kalmaması ve aracın titreyerek calışması
    2- rölantide lpgli araçlarda bir süre devir salladıktan sonra aracın stop etmesi
    3- sürekli motor arıza ışıgının yanması
    4- normal seyir halinde giderken birden motor arıza ışığının yanması ve ardından son gazda devirin max 3500 devire çıkması
    5- devirin takılı kalması.
    6- aracın ilk çalışması anında hemen stop etmesi
    7- normal seyir halinde giderken aracın birden kapaklanması

    ARKADAŞLAR SİZİNDE SORUNLARINIZ BU YAZDIKLARIM ARASINDA İSE ÇÖZÜMÜ BULUNMUŞTUR.

    Servise gittiğinizde bu araçların gaz kelebeklerinde sorun olduğunu ve değişmesi gerektiğini coğu arkadaşıma söylemişlerdir.

    Merak etmeyin bende servise gitmiştim ve kesinlikle değişmesi gerektiğini söylemişlerdi.

    arkadaşlar sornumuz gaz kelebeğinde değildir. gaz kelebeğinin üzerinde bulunan siyah kutucugun içindeki sensördedir.

    Ben uzun uğraşlarımdan sonra bu sensörü tamir etmeyi başardım. izmirde yaşıyorum ve stilosu olan ve sıkıntısı olan 3 arkadaşımda ve kendi arabamda bu işlemi yaptım. tamirini yaptık, şuan sıkıntısız bir sekilde stilolarımızı kullanmaktayız.

    SERVİSTE GAZ KELEBEĞİ 1280 TL. ve aracınızda lpg varsa garanti vermiyorlar. Dışardada fiyat cık farklı değil.

    Eğer yaptırmak isteyen arkadaşlarım olursa benimle irtibata geçebilirler.

    ÖNEMLİ NOT: her operasyonda olduğu gibi bu işleminde cok büyük bir riski var. %10 gaz kelebeğinin hiç çalışmama gibi durumu var. bunuda bildirmek istedim. bu zaman kadar başımıza hiç gelmedi ama gelmeyeceği anlamınada gelmez. sonuçta elektronik bir parça.

    İLETİŞİM ADRESİM: stiloservis@hotmail.com




    Sayın Sanalalem35,

    Bu problemler şu anda yok ama yaşamayacağımız anlamına gelmiyor.Uygulamalarınızın resimleri var mı? daha detay anlatırmısınız bu sitede çoğu arkadaşımız kendi göbeğini kendi kesiyor paylaşımlarınızı bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 14811482148314841485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.