Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1220. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.808.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12181219122012211222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mehmet Abi, got of war I - II ve devil my cry ı tavsiye ederim. cd aldığın yer yoksa tavsiye verebilirim.
  • fatih kardeş,
    çok geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustunh -- 21 Mart 2010; 0:01:29 >
  • Robinhood kardeşim malesef dizüstüne attığım formattan sonra bütün resimler silinmiş oldu tekrar geriye kurtaramadı benim kuzen bütün kan tahlillerimden tut resimlere ve daha bir sürü evrak gitti bir kısmını harici diskte yedeklemiştim ama senin fotoları malesef yedeklememiştim kusura bakma artık foruma yüklediklerim ve sana mail attığım fotolar dışında yapabileceğim bir şey yok.üzgünüm
    Tekrar çekeriz Kardeşim hem bu sefer seninde keyfin terinde olur daha iyisini çekeriz

Soner benim geçemediğim yer PS2 Tomb radier anniversary oyununda at bedenli insanların olduğu bölümü geçemiyorum ama PS2 de oynadığım için bilgisayardaki komutlar işe yaramıyor bana PS2 için vede tomb radier için PS2 hileleri lazım rezil oldum bölümü geçemeyince bizim çocuklara onlar anlamadan hile yapmalıyım

Buarada EPER katologlarını kurcalıyorum direksiyon sisteminde tıkırtı burcu diye bir şey bulamadım ayrıca verilen ürün kodunda(55117361) her hangi bir ürün yok

bizim gaz kelebeğinin ( THROTTLE BODY) gaz kelebeğini ( ürün kodu =71719143)inceliyorum Elektronik devre neresinde onuda bulamadım

• AutoKing bilindiği gibi özel bir servis ,
    Ama hemen hemen bütün şirketlerin anlaşması var.
    Eğer senin işin kaskoluksa tabi AutoKing de kasko karşılar ama özel istekler kasko dışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 21 Mart 2010; 2:20:42 >
  • Fatih geçmiş olsun mesajlarını görünce geçmiş sayfaları okudum gözümden kaçmış
    Tatsız bir kaza yaşamışsın geçmiş olsun kardeşim. En kötüsü bu olsun senide bizide korur RABBİM İNŞALLAH
  • MEHMET ABİ O YERİN FOTOĞRAFINI ÇEKEBİLİR MİSİN? Pardon ! Ya hotmailden yada buradan gönder bana...
  • Canın sağolsun Mehmet abi,
    şimdi dediğin gibi herşey tam kıvamında olur daha iyilerini çekeriz...
    Ahh Ahh bir beceremedim foto çekmeyi
  • Orijinalden alıntı studyocan

Buarada EPER katologlarını kurcalıyorum direksiyon sisteminde tıkırtı burcu diye bir şey bulamadım ayrıca verilen ürün kodunda(55117361) her hangi bir ürün yok
    faturada direksiyon,burc olarak yazılmıştır.
    bir fıat servisi denk gelince sorarsınız.bu parçayı pak sevmedikleri için rot kolları sökülüyor filan sıkntıdan asık bir suratla cevaplarlar soruyu.
  • msn de açık
  • Bafra stilo ( Hakan ) 'dan haber alan varmı babasının hastalığı umarım iyiye gidiyordur.
  • evet uzun süredir yok,
    var mı telini bilen bir arayıp soralım,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

evet uzun süredir yok,
    var mı telini bilen bir arayıp soralım,

uyku tutmadı galiba...
  • Nöbetteyken uyku tuıtmuyor
  • Arkadaş hafta sonu nöbetmi olur yokmu astek
  • Kimse kalmadı kapatayım bari dükkanı
  • sabah sabah çok canım sıkkın, dün otoparkta dingilin biri sol arka tarafı çıkarken çizmiş boyayı kaldırmış diye canım sıkılmıışken bu sabah da kayınbabayı Balıklı göle sabah namazına götüreyim dedim kontağı çevirdim motor arıza lambasıyla birlikte araba çok homurtulu çalışmaya başladı, stop ettim tekrar çalıştırdım bi müddet aynen homurtulu devam etti sonra birden kendi stop etti ve Hight Temperature yazısı çıktı, hararet göstergesi sona dayandı geri indi ben de fazla ısrarcı olmadım tekrar çalıştırmadım, kesin nazar var arabalarımızda:( gün aydınlanınca artık fiat servise götüreceğim başka çarem yok gözümü kararttım masrafı neyse çekeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: stüdyocan

quote:

Orijinalden alıntı: Fatihata

quote:

Orijinalden alıntı: yazel5353

araba bahsettiği gibiyse eğer 16000 tabii ki çok değil benim demek istediğim en kötü ihtimalle 15 000 e alır arkadaş o arabayı satıcı bence verir yani onu demek istedim...

bana kalırsa o araba eğer esp - asr ve sky olmadan bile dynamic ise ayırca temiz ise 16.000 liraya uygundur, asr - esp birde sky olan bir stiloyu 16.000 e almak biraz şans işi, arabasını tanıyan ve güvenen biri 20.000 den aşa yazmaz ilana genelde o şekilde görüyorum çünkü ben ilanları..

bu arada yazel, bu gaz kelebeği temizleme işini, STUDYOCAN abimiz yıllardır kendisi yapıyormuş ve bana sözü var benimkinide halledicek, bir hafta sonu senle birlikte gidersek iki sarı stili cekersek kapının önüne yapmaktan başka çaresi kalmayacaktır

Nedemek gelmeden önce telefon açın yeter.Yazel bana çok yakın (evime)bende pastalarımı acıbademtad'dan alırdım artık Görgülüden alıcam bir gittiğimde tanışırız kendisi ile
    buluşun birlikte Stüdyo CAN 'a gelin ikisinide temizler kalibrasyonunu yaparız iki araç iki saatimizi alır size feda olsun
    günaydınlar stiloo mahallesi sakinleri nasılsınız iyimisiniz inşALLAH iyisinizdir ..
    eyvALLAH abi sağol gelirken boş gelmeyiz abi görgülü pastası ikram ederiz sana inşALLAH beğenirsin ama fatih kardeşim müasit olsun ondan sonra (pasta yemeye herkesi her zaman beklerim sorgusuz sualsiz gelebilirsiniz)

• quote:

Orijinalden alıntı: fahoge

sabah sabah çok canım sıkkın, dün otoparkta dingilin biri sol arka tarafı çıkarken çizmiş boyayı kaldırmış diye canım sıkılmıışken bu sabah da kayınbabayı Balıklı göle sabah namazına götüreyim dedim kontağı çevirdim motor arıza lambasıyla birlikte araba çok homurtulu çalışmaya başladı, stop ettim tekrar çalıştırdım bi müddet aynen homurtulu devam etti sonra birden kendi stop etti ve Hight Temperature yazısı çıktı, hararet göstergesi sona dayandı geri indi ben de fazla ısrarcı olmadım tekrar çalıştırmadım, kesin nazar var arabalarımızda:( gün aydınlanınca artık fiat servise götüreceğim başka çarem yok gözümü kararttım masrafı neyse çekeceğim

geçmiş olsun hocam ALLAH cc beterinden saklasın...

• quote:

Orijinalden alıntı: bayvanc

hiç uzun yolda stılinizde rampalarda aşırı güç kaybı yaşıyan varmı?anlamadığım bu olay bir rampada oluyorsa bazen başka bir ranpada olmuyor.gaz yemiyor vites küçültüyorum stılo ağırlaşıyor.önce 1,4 polo vardı onda bile bu durum yaşanmamıştı.

Yüksek yerlerde oksijen oranı düştüğü için rampa çıkışlarında çekiş düşmesi normaldir. Serviste aracı bilgisayara bağladığınızda MAP sensörünün hava basıncını ve hava sıcaklığını ölçtüğünü görürsünüz. Yüksek yerlerde hava basıncı düştüğü için araç ECU'su düşük oksijene bağlı olarak yakıt püskürtmesini kısar. Sorun yaşamadığın yokuşlar deniz seviyesinden çok yüksek olmayan yokuşlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: masalkusu

benım ustada dıreksıyon tıkırtı burcu demıstı ama onun adı dıreksıyon ust burcumu ne heralde ole demıstı bana yanlıs anlamadıysam serkan arkadas ve dıreksıyon kutusu acılmadın teker sokuluyor oradan bulunup degıstırılıyormus kucuk beyaz bı parca daıre seklınde

Evet fiber malzemeden yapılan bir pul. Parça 10 TL'lik bir parça ,hatta o kadar bile etmez. Ama işçiliği zor olduğu için 75 TL civarı işçilik yazıyorlar. Özel serviste kimse 10 TL'lik parça için bu parayı ödemez. Onun için ustalar pek yanaşmıyor. Bilmezden geliyorlar. O kadar uğraşıp bir de 10 TL işçilik verip gidenler oluyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 12181219122012211222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.