Şimdi Ara

Stiker sökülükten sonra kalan yapışkan temizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımın yan taraflarındaki italyan bayrağı stickerleri kenarlarındaki kalkma ve sıkılmam nendeni ile söktüm.Zaten yapan arkadaşda abi bu çok kalşiteli malzeme değil en fazla 1 sene sonra sök bırakma demişti.Bende söktüm yapışkan izler kaldı ne ile temizleyebilrim.Pasta en son seçeneğim tavsiye bekliyorum

• Sıcak su ve mikrofiber bezle deneyin. İşe yaramazsa mazot yardımıyla deneyin. Bu da işe yaramazsa pasta kesin çözümdür.
  • Alkol hocam.. Boyaya zarar vermez, güzelce temizler.. Saf alkol bulamazsanız kolonya da iş görür..
  • Kesinlikle saf alkol, başkası kaar etmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Kesinlikle saf alkol, başkası kar etmiyor...

paylaşımlar için teşekkür ederim Benimle aynı sıkıntısı olanlar için faydalı olur diye ilave tavsiye yazanların tavisyelerinide yazdım.İhitiyacı olanlar aramadan bulur istifade ederler diye.

1-MELLERUD etiket sökücü ürün varmış yapımarketlerde onu alacağım
    2-Mobilya cilası ve mazot ile bu işi halleden de varmış
    3-Saf Alkol veya sıcak su ile yapanlar olmuş
    4-Mazotla deneyenlerde var

herkese saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 7 Şubat 2012; 15:11:17 >
  • wd40
  • Bir konuda ıslak mendil önerilmişti ve işe yaramıştı yanlış hatırlamıyorsam.
  • sıcak su yeterli olabilir
  • Benzinle çıkarıyorum o tarz kalıntıları.
  • Elektronik kart temizliğinde kullanılan Dylek Plus diye bir malzeme var, bant artıklarını çok iyi temizliyor, boyaya zarar vereceğini düşünmüyorum
  • kauçukta çıkartabılır aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

Aracımın yan taraflarındaki italyan bayrağı stickerleri kenarlarındaki kalkma ve sıkılmam nendeni ile söktüm.Zaten yapan arkadaşda abi bu çok kalşiteli malzeme değil en fazla 1 sene sonra sök bırakma demişti.Bende söktüm yapışkan izler kaldı ne ile temizleyebilrim.Pasta en son seçeneğim tavsiye bekliyorum

boya orjinalalse tinerli pamuk değilse benzin
  • atas resinol

bir fıs yapıyorsun bir kaç saniye sonra temiz bir bezle siliyorsun.

http://www.sanalpazar.com/Atas-Resinol-etiketkoli-Bandifolyo-Yapiskani-Sokucu__isp2363408
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.