Şimdi Ara

sticker'lara 100 tl küsür para yatırdım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 85 Tl hepsine çektim bazıları 1,10 liria gibi fiyata çıktı fakat diğerleri resmen hüsran 60 kuruşa düşen bile var.

Sonra bir tane daha turnuva geldi en son gelen ondada tutamayıp envantrimdeki 20 Tl yi bastım.Oda şuan 60 kuruş.

Sizce beklemek mi mantıklı ?

Yoksa envanterimde kalsın tez yada geç fiyatı artıcak nasıl olsa.Yani bundan daha fazla zarara giremem.6 sayfa sticker oldu.

Edit:Cebimden para çıkmadı diyebilirim, düşen kasalar diğer oyunlardan biriktirdiğim falan.

• Ben bilmem kaç lira yatırdım bekletiriz ne olacak.
  • hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 730tlden 100tl zarar etmistim boyle isi dedim aldım g2 kapsullerinden hepsini açtım zarari biraz azalttik. Ha bida girmem yatirim işine düşen fiyatlar sabrimi zorladi sattim hepsini

• Valla bunun yerine çok farklı yollarla daha fazla kâr yapabilirsiniz. Son zamanlarda fiyatı artacak denilen hiç bir eşyanın fiyatı artmadı ztn.
  • PRONAX Fnatic ten ayrıldı dolayısıyla yakında bir pronax sticker inin fiyatında artış olacaktır
  • Artık her turnuva stickerları son gün indirime giriyor. Bu da daha önce aldığımız stickerların fiyatlarının düşmesine neden oluyor.
    Ya çok fazla bekleyip değere binmesini bekleyeceksin. ( Ki artık herkes bu işe girdi çok fazla biriktirilmiş sticker var. )
    Ya da fiyatları arttıktan sonra bir sonra ki turnuva stickerı gelmeden elden çıkaracaksın.

Bende cologne 2015'ten 25 tane falan çekmiştim. Hala yatıyorlar. Bir ara 2ye kadar katlanmıştı fiyatları kalovşar da yine düştü.
  • Allahtan çok yatırmadım artık kar dada gözüm yok sadece zararım çıksın yeter

• Steamde her şeyin fiyatı düşüyor son zamanlarda = Autumn sale and black friday coming yay.
  • Zararım çıksın yeter valla

• Katowice harici stickerlar aman aman kar ettirmez,zarar bile ettirebilir görüldüğü gibi.

Katowice 2016'da stoklarsınız ben o zaman 1000 tllik sticker depolayacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • on bine yakın sticker - kasa mevcut artık kaç yıl bekletirim bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

on bine yakın sticker - kasa mevcut artık kaç yıl bekletirim bilemem

Kaç tl bastınız

• bilmiyorum ama katowice 15ten beri al-sat yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

bilmiyorum ama katowice 15ten beri al-sat yapıyorum

110 tl falan bastım :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.