Şimdi Ara

Steroid Neden Bu Kadar Önemli ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
15.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • komutanlarda böyle düşünüyordu.göbeğimden rahatsızım sandılar.ben idare ederim diye düşündüm hiç beklemiyordum bu kadar erimeyi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 11 Nisan 2017; 10:6:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fabrice

    Vücut geliştirmede temel amaç kas kütlesi inşaa etmek. Steroid bu amaca hizmet etmez. Kaslarınızı su ile şişirir. Kasaptaki ete şırınga ile su enjekte ettiğinizde et miktarı nasıl artmıyorsa sizin de kaslarınız steroid ile artmaz. Sadece görüntüde hacimlenirsiniz.

    Eninde sonunda steroid kullanmayı kesmek durumundasınız. Yoksa ölürsünüz. Steroid alımını durdurduğunuz anda her tuvalete gittiğinizde sizin "kaslarınız" çiş olup kanalizasyona karışır. Geride yine eski cılız siz ve üstüne steroid'in yarattığı böbrek, karaciğer, akciğer harabiyeti ile başbaşa kalırsınız.

    Bilmeden sallayan bir vatandas daha.senin o dedigin sey "synthol" kullanim amacida yarismaya katilan sporcularin kaslarindaki ufak farklari kapatmak icin.steroudlere gelirsek bildigin testesteronduf.yaptigi kaslarin digerleriyle farki yoktur.erkeklik hormununu fazla aldigin icin kaslarin buyur.protein sentezin artar vucut kendini hizli toparlar vs.ama ic organlara verdigi zarar ozellikle karacigere buyuktur.yanlis kullanimlarda kisirliga kadar gidebilir cunku vucut kendi testedteron uretimini durdurabilir.BİLMEDEN ARASTİRMADAN SALLAMAZSAK DA SEVİNİRİZ.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • montevo kullanıcısına yanıt
    Vucutta kas kazanmak icin en onemli hormonlardan biri testesterondur.babanda kas hastaligi oldugu icin mevcut kaslarini korumasi ve bir miktsr artirmasi icin disaridan steroid aliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asertyu kullanıcısına yanıt
    kas hastalığı?doktor bize bunu söylerdi ki babam çatıya felan çıkıyor.şuanki durumuna göre baya zorluyor kendini.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.