Şimdi Ara

Stereo sisteme MediaPlayer tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ikarahal'a katılıyorum. İşin ucunda 200.000 dolara Focal Grande Utopia Em almak var. Açıkçası Pioneer'ları dinlemedim ama PM6004 çok başarılı bir ampli. Seni tatmin edeceğini düşünüyorum.
  • Sevgili üstadlar ben genel olarak tüm yazdıklarınıza katılıyorum, Zaten sıkıntım genel olarak sterio bilgisi değil, Genel hatları ile konu hakkında kendime yetecek bilgim var lakin sterio tecrübem olmadığı için cihazları tanımıyorum, Malumunuz bu kısmı tecrübe etmekle alakalı en büyük sıkıntıyıda bu mezrada yaşıyorum .

    Zaten bu sebepledirki siz değerli forumdaş üstadların güvenilir tecrübelerinize ihtiyaç hasıl olmuştur.Zira her ne kadar konuya merakım olmasada denk geldikçe yazdıklarınızı büyük bir keyifle okuyup bakış açılarınızı ve birikimlerinizi takip etme şansım söz konusudur .

    Özellikle Sevgili üstad @The cantan sagolsun gerek yıllardır yazdıkları ve ne zaman ihtiyaç hasıl olsa PM yolu ile büyük bir özveri ile bıkmadan usanmadan büyük bir nezaket ve tevazu içerisinde esirgemeden bilgi birikimini paylaşmıştır .
    Bu vesile ile kendisine minettarlıgımı belirtmek isterim keza sizlerede.

    Konuyu fazla degıtmadan deginmek istediğim ise malum bütçe içerisinde pio x5x veya x7x e denk gelecek o yapı ve kalitede ama önerileriniz doğrultusunda müzik dinleme tarzımla uyuşacak bir cihaz alırsam sanırım bu beni uzun yıllar çok mutu edecek.
    Espirit xxx es serisi biraz nadir sanırım veya beklenmesi gerekecek muhadil marka ve model önerileriniz var ise ve eklerseniz çok sevinirim şimdiden tşkler Selamlar.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.