Şimdi Ara

steelseries rival

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler mouse u aldim fakat kendi nickimi yaptirmak istiyorum rival yazan yere onu da galiba 3d yazicidan cikartiyoruz yapan yaptiran var mi nasil yapabilirim nereden yaptirabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• up
  • Up

• Mousedan memnun musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regulus Black

Mousedan memnun musunuz?

Arkadaş görmemiş herhalde ben yardımcı olayım.Rival var bende de ve çok memnunum.Qck+ var çok iyi çok akıcı.Ergonomisi mükemmel.Tavsiye ederim
  • asiri memnunum Siddetle tavsiye ediyorum eline oturuyorsa dusunmeden al fakat nick imi yazdircam nereden yaptirabilieim

• O kadar aradım ama benden başka bu sorunla karşılaşan olmamış sanırım ürünüm garanti dışı kesinlikle önermiyorum mouse güzel fakat servisin bu kadar para verip aldığım ürünü garanti dışı demesi canımı sıktı 7 ay oldu ürünü alalı.Teknik sorun yok ama eli terleyen insan değilim ki burası el terlemesinden dolayı aşındı diyim. steelseries rival

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BABASCARFACE -- 16 Mart 2015; 19:41:10 >
  • geçmiş olsun
  • BABASCARFACE kullanıcısına yanıt
    Benzer bir sıkıntı bende de var ama yapılabilecek bir şey yok gibi. Tek yaşayan benim sanıyordum

steelseries rival
  • quote:

Orijinalden alıntı: BABASCARFACE

O kadar aradım ama benden başka bu sorunla karşılaşan olmamış sanırım ürünüm garanti dışı kesinlikle önermiyorum mouse güzel fakat servisin bu kadar para verip aldığım ürünü garanti dışı demesi canımı sıktı 7 ay oldu ürünü alalı.Teknik sorun yok ama eli terleyen insan değilim ki burası el terlemesinden dolayı aşındı diyim. steelseries rival

Bütün rival'lerde aynı problem var. Rival'in kendi sitesine mail at say söv bence.

• O kısım değişmiyor mu peki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Streç

quote:

Mousedan memnun musunuz?

Arkadaş görmemiş herhalde ben yardımcı olayım.Rival var bende de ve çok memnunum.Qck+ var çok iyi çok akıcı.Ergonomisi mükemmel.Tavsiye ederim

Bende şuan A4tech Bloody V7 var. Steelseries Rival ve steelseries qck+ aldım amazondan. (Kirleniyor diye düz siyah aldım önceden sk gamingli vardı.) Mouse daha kargoya verilmedi. Alsammı almasam mı arada kaldım burdaki resimlerden sonra. Ne diyorsunuz.
     steelseries rival

• xxx187 kullanıcısına yanıt
    O paraya anca Deathadder Chroma seçeneğin var gerisi bütçeyi aşıyor.
  • kardesim rivali sorunsuz kullanıyorum aşırı memnunum aşırı bi fanlık oluştu steelseries e karşı
  • Ben rivali ilk defa, GameX fuarında rip turnuvasında kullanmıştım gerçekten hoşuma gitmişti ama bu tür kronik sorunlar insanı markadan,üründen soğutuyor.
  • Orasi oyle bro

• quote:

Orijinalden alıntı: xxx187

quote:

Orijinalden alıntı: Streç

quote:

Mousedan memnun musunuz?

Bende şuan A4tech Bloody V7 var. Steelseries Rival ve steelseries qck+ aldım amazondan. (Kirleniyor diye düz siyah aldım önceden sk gamingli vardı.) Mouse daha kargoya verilmedi. Alsammı almasam mı arada kaldım burdaki resimlerden sonra. Ne diyorsunuz.
     steelseries rival

Bence uygun fiyat ama neden v7den vazgeçiyorsunuz.Yani demek istediğim elinizde bulunan mouse çok iyi olmasa dahi size yetebilecek bir mouse.Oyun değişikliği filan için mi ?

• rival'daki bu sıkıntıyı ben de gördüm, herhalde kronik bir sıkıntı ama güzel bir Mouse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.