Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (8075. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 30 Misafir (1 Mobil) - 32 Masaüstü5 Mobil3 Android
5 sn
349.702
Cevap
2.721
Favori
21.312.910
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 80738074807580768077
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Rusya'da yanlış bilmiyorsam (yanlışsa düzeltin arkadaşlar) satış rakamlarının düşük olmasına rağmen dil desteği devlet sayesinde oldu. Rusya devleti, sen kalkıp benim ülkemde oyun satacaksın ama benim ülkemin dilini eklemeyeceksin oyuna haa, yok öyle bir dünya dedi ve tabiri caizse zafer elde etti. Aynı şey bizim ülkemizde olur mu? Hiç mi hiç sanmıyorum. Kimsenin umrumda değil. Devleti bıraktım, oyuncuların bile umrumda değil.

    Aaaa X oyunumu alırım bi dal deyip hiç birşey anlamasa bile oyuna para veriyorlar. Tabi ingilizcesi olupta alanlara lafım yok.
    Ben şahsen artık korsan ve Türkçe dil desteği olmayan oyunları oynamayı bıraktım. Steam hesabımda 20'ye yakın oyun var. Para verip aldıklarımın hepsi Türkçe dil destekli yada bir şekilde Türkiye' deki yerel gruplar tarafından çevrilmiş oyunlar. En basit örneği Witcher 3 gibi bir oyun Türkiye'de 59 lira gibi komik bir rakamla kalite ve içerik bakımından son yılların en iyi oyunu olmasına rağmen almadım. Ama baktım ki gönüllü arkadaşlar tarafından çevriliyor ve %70 lere dayandı gidip indirimdeyken season pass dahil aldım yamanın çıkmasını bekliyorum. ,

    Şuan için Türkiye şartlarında bir oyuna 100 liradan fazla para verilmez. Hele hele yığınla çıkan çöp oyunlara, oyunun kendisinden çok daha fazla tutan DLC'lere hiç para verilmez. Değil 179TL isterlerse 1790 TL yapsınlar kafa rahat. Ne torrentten çekerim nede gider para veririm.




  • https://store.na.square-enix.com/product/294104/the-2015-holiday-surprise-box-pc-download

    Buradan şuan sürpriz kutusunu aldım umarım saçma sapan oyunlar çıkmaz.
  • yılbaşı rozeti gelmiş
  • Kendi hayatımızda da öyle oldu zaten. Türkler ingilizceyi ingilizlerden daha çok önemsiyor . Türklükten , İslamdan, Dilimizden utanmamız aşağılık kompleksine girmemiz planlı olarak aşılandı ve başarılı oldular . Bizim ülkemizde şu an İngilizlerden daha iyi ingilizce bilen insanlar var ciddiyim. Biz kendi kökenimize kültürümüze sahip çıkmazsak başkaları sana hiç saygı duymaz . Türkçe oyun yapmalarını da beklemek komik olur zaten bu saatten sonra . Bu işler böyle kardeşim .
  • DeLyWar kullanıcısına yanıt
    ben son 2 surprise box ı almıştım fakat bunu pas geçiyorum.

    tahminimce lara croft temple of osiris
    sleeping dogs
    thief master edition
    tombraider

    gibi oyunlar olacak. life is strange season pass çıkmadığı sürece deymez gibi görünüyor.
  • İnşallah lara croft temple of osiris çıkmaz, PS Plus ücretsiz vermişti onu (:
  • level için kart stoklayanlar badge yapabilir artık, kartlar eklendi nasılsa. erken eklediler bu sene



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 9 Aralık 2015; 11:15:52 >
  • Street fighter v bekleyen arkadaşlar var mı?

    Şuan en ucuz playstore gözüküyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Fantasy çıkma ihtimali bile yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam indirimleri konusunda farklı konular tartışılmamalı.Türkiye'de oyunculuk lol den ibaret yakın zamanda da bu değişmez.20 liraya oyun almayıp korsan indiren bir milletiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 9 Aralık 2015; 11:48:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kart setini craft ettim ama hiçbişey çıkmadı :) inşallah sonra gelir. markette 0.30 TL den satmaya başlamışlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

    Knight Online steam e gecicekmiş

    Darısı Silkroad'ın başına.
  • fahrettin75 F kullanıcısına yanıt
    yazında olmuştu bazı kartlar envanterde gözükmüyordu sonradan eklenmişti
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    ya arkadaşlar neyin kafası ile yazıyorsunuz anlamıyorum ki. örneğin Ubisoft Türkiye satış haklarını Aral a sattı ve parasını aldı Aral oyunu 50 TL ye satsa 200 TL ye satsa Ubisoft'a ne? her şey Aral'da biter. yok Aral'ın gücü yokmuş yok bilmem neymiş. haklar benim elimde olursa benim gücüm olur senin olursa senin. Steam, Ubi vs ne diyecek sen tek kişisin senin gücün yok mu diyecekler? Bilkom Apple ürünlerinde öyle bir politika izler bunda böyle kimse laf diyemez Bilkom burada ucuz satıyorsa CDprojekt ne oluyor lan mı diyecek yada pahalı satsa. satıl hakları adamlarda işte ne yaparlarsa yaparlar. Steam e gücü yetmez diyenlerde en son Bethesda örneği kapı gibi karşınızda Aral hakları alındı dedikten 2-3 gün sonra Steam fiyatları da uçtu boş konuşmaktan başka bir şey değil yaptığınız. Aral sempati için sizi kekliyor adamları da her yerde dolanıyor resmen. gidin hala Aral dan alın ama zaten sonuca bakarsanız siz paranızı faiş fiyatlarla oyun almak için harcarken onlar büyüyor ve zenginleşiyor. aklınızı kullanın bir zahmet ayrıca o videodaki adamlar isim bile zikretmekten korkuyorlar bir de eleştiri yapmaya kalkmışlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 9 Aralık 2015; 12:09:48 >




  • gopgop kullanıcısına yanıt
    sadece şunu düşünelim.baba oyunlar (diğer cevap veren arkadaşında dediği gibi),steam liraya geçtiği ilk gün 89 lira oldu.herkes çoştu sonra aral'ın distrübütör olduğu oyunlar büyük bir hızla 2 katı fiyata çıkarıldı.steam fiyat hatası yapmadı, bazıları pazar kazancını düşündü.yine bethesda haklarını aral'a satınca herkes feryah figan burda da ağladı sonuç değişmedi fiyat 179 tl.kaç oyun satıldı muhabbetini de yine videoda baydılar.türkçe çıksın oyunlar demiyorlar.pazar bizim ne istersek o gelir.kardeşim pazar büyüyor sen öyle bir jest yaparsan unutulmazsın.bunu söyleyen firmalar ''bizim şeyimizde değilsinizin'' kibarcasını söylüyor.ruslar yıllarca korsanın tillahını kullanıp yaydı ama rusça oyunlarıda gördüler ve korsan azalmaya başladı.burda neden olmasın.siz demişsiniz witcher çatır çatır sattı.nedenini biliyoruz fiyat.bunu diğerleride yapsa çatır çatır satsa olmaz mı?.aral'a göre olmaz.çünkü o gireni düşünüyor.




  • black friday zamanı GTA IV kaça düşmüştü hatırlayan var mı ?
  • Bu kış indirimlerinde Ac syndicate düşer mi acaba düşerse rahat alırım .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkovic kullanıcısına yanıt
    %40 gördü zaten bir kaç gün önce
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -b0Ni

    %40 gördü zaten bir kaç gün önce

    Evet indirim bittikten sonra haberim oldu , galiba game awards indirimleriydi bundan sonra o kadar düşmez .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dead Realm indirime girermi acaba
  • 
Sayfa: önceki 80738074807580768077
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.