Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (14089. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mustiua , drpakers , Darksun80 , Flowter Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 26 Misafir (2 Mobil) - 27 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
349.503
Cevap
2.720
Favori
21.290.587
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
567 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • SnavS kullanıcısına yanıt

    Fiyatına göre kıyaslanması daha mantıklı bence hocam. Xbox gamepadi f710 dan kesinlikle çok daha iyi bir gamepad fakat birinin fiyatı diğerinin iki katı. Bunu göze alarak değerlendirmek gerekir bence.

  • Kullanılıyor. Yalnız benim kullandığım model satıştan kalkmış. Pro modelini çıkarmışlar. O nasıldır, bir sorunu var mıdır bilmiyorum.

  • Psyduck17 kullanıcısına yanıt
    Controller Companion sağ olsun ben de Xbox kolumla hiç istifimi bozmadan PC'de dolaşıyorum. Hatta kontrol şemasına o kadar alıştım ki klavyeye bile gerek duymuyorum. Gamepad ile hızlıca yazabiliyorum.

    Bu arada ben de Xbox kolunu tavsiye ederim. Gerçekten çok başka bir kalitesi var. 300 TL'ye gamepad almaktansa bir 300 TL daha ekleyip Xbox kolu alın derim. Gerçi fiyatı salladım, çok hakim değilim. 2019 black fridayde 200 TL civarına aldığımdan beri fiyatlarına çok bakmadım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SertKabuk kullanıcısına yanıt
    8. nesil kola 859₺ diyorlar doğru mu? 2 yıl önce 285 liraya almıştım inanılmaz bir şey. aşırı rahat. her oyunu kolla oynamaya çalışıyorum. klavye zorunluluğu yoksa öncelik kol oluyor. bir de düzgün pc koltuğu alsam yaya yaya oynayacağım da. oyunu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt
    Yalan tabikide sabah Trendylda 802 Tl ye 9.nesil kollar vardı 3 4 gün önce 750 civarına bulunuyordu.

    Bu arada Outriders 95 Tl ye düşmüş ama gamepass de var para vermeye pek değecek bir oyun değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Şahsen steam kur güncelleyince büyük bir şey olacağını sanmıyorum. Büyük firmalar zaten kendi fiyatlarını koyuyorlar. Indie oyunlara zam gelir belki ve yeni çıkacak oyunlar pahalı çıkar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mucittesla kullanıcısına yanıt

    Oyunu Steam' de 70 saat oynadım ve düzenli olarak oynayanlardan birisiyim. Öncelikle oyunun bir canlı servis oyunu olmadığını yani ana hikayesi ve end game/oyun sonu içerikleri dışında ücretli herhangi bir içeriğinin olmadığını belirtmem gerekiyor. Oyun People Can Fly tarafından geliştirilen ve 3 kişiye kadar co-op desteği sunan klasik bir looter-shooter oyunu, giriş bölümünü tamamladıktan sonra 4 farklı sınıftan birisini seçip hikaye görevlerine başlıyorsunuz ve tüm hikayeyi ister solo istersenizde arkadaşlarınızla/rastgele oyuncularla birlikte oynarsınız. Tipik bir loot oyununda olduğu gibi asıl amaç karakteriniz ve sınıfa özgü gearları elde edip oyun sonu içeriğine karakterinizi hazırlamak olsada oyunun hikaye anlatımı diğer loot oyunlarına göre daha özenli olarak hazırlanmış. Siz geliştikçe Dünya zorluk seviyesi/ World Tier artıyor ve bu şekilde daha iyi loota karşılık daha zorlu düşmanlarla karşılaşıyorsunuz fakat oyundaki düşmanların en zorlu seviyesinde dahi uygun gearları kullandığınızda mermi süngeri durumu pek yok. Lineer bir oynanışı var, ana görevler çeşitli yan görevler, canavar avları ve yüksek öncelikli hedefler gibi isteğe bağlı yan görevlerle desteklenmiş. Her bir sınıfın kendine özgü bir yetenek ağacı ve gear sistemi var bu sayede yetenekler aynı karakterden 3 farklı özellikli( dps, tank ve skill) olarak build kurulumuna olanak sağlıyor. Grafik kalitesi ve optimizasyon gayet iyi fakat bu sisteme görede değişen bir durum, kendi deneyimimde DLSS ile 4K 60 Fpste akıcı bir şekilde oynamıştım. Oyuna gelen güncellemenin etkisiyle indrime girdi ve güncelleme bu güne kadarki en kapsamlısı olacak. Eğer looter-shooter seviyorsanız kaçırmayın çünkü live service yapıda olmayan ve bu şekilde kalıpta türünün iyi örneklerinden olmayı başaran oyunlardan birisidir, ara sıra girer oynarım diyorsanız o zaman Game Pass üzerinden oynayın derim çünkü oyunun asıl olayı hikayeyi bitirip oyun sonu içeriklerinde başlıyor. Oyunla ilgili başka bir sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışırım.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 16 Kasım 2021; 0:31:55 >




  • Windows 11'e geçen var mı? Steam ya da oyunlarda uyumsuzluk ya da sıkıntı çıkıyor mu? Geçip geçmeme konusunda emin olamadım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Meraklısına Tropico 6, Humble Bundle'da HB choice üyelerine 59 TL. Steam'de 400 TL.

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim hocam.Game pass her ne kadar bulunmaz bir nimet olsa da çalışma hayatından dolayı yeri geliyor oyun oynamadan geçen günlerim oluyor. Birde malesef olmuşken tüm oyunlarım tek bir kütüphanede(Steam de) bulunsun takınsı binevi koleksiyonculukda var. Eğer oyun looter-shooter türünde online olarak kendine çok fazla tekrar etmiyorsa ve güncelleme alacaksa satın alınabilir gibi geldi şuan belki de steamde dip fiyat olabilir önceki indirimlere nazaran.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Yıl olmuş 2021 hala doğru düzgün dualshock desteği yok oyunlarda. Pc için alınacaksa kesinlikle taksit indirim vs bir şekilde xbox kontrolcüsü alınmalı. Fiyatı ucuzu- pahalısı yok bu işin. Yılda 250-300 saatten fazla kontrolcü ile oynayan birisi hiç bakmasın ucuz gamepadlere. Bugün fiyatı 800 ise, yarın 1800 olacak zaten. Bu resimdeki benim kendi kullandığım kontrolcüm, 6-7 sene önce d&r dan 100tl ye aldım, yoğun kullanmama rağmen hiçbir sorunu yok. Şimdi şu haliyle 300tl ye letgoya koysam satılır herhalde. 3 senede 2 tane dualshock 4 kontrolcüsünü değişmeli kullandığım halde drift sorunları yaşadım. Bu ise tek başına sıkıntısız yoluna devam ediyor. Yalnız alırken bulabiliyorsanız xbox one kontrolcüsü alın derim, series kontrolcülerini pek beğenmedim ben. Malzeme kalitesi ve butonları biraz kalitesiz hissettiriyor. Hele dualsense ile karşılaştırınca dandik çakma çin malı bir gamepad gibi geliyor insana. İlerde özellikle XYAB tuşları sorun yaratır gibi. Büyük ihtimal series kontrolcüleri bir revizyon geçirecek ve yeni serilerde düzeltecekler bunları.


    Ben ds4windows gibi programlar ile uğraşırım, oyunlarda yanlış butonların gözükmesi benim için sorun değil veya modlar düzeltirim diyorsanız dualshock 4 de tercih edebilirsiniz (piyasada çok çakma var dikkat edin). Dark souls kontrolcü şemasına sahip oyunlarda kesinlikle dualshock 4 çok daha rahat. Yine de ne kadar dikkatli kullanırsanız kullanın o analoglar bir gün sorun çıkaracak. Tamir ettirseniz masrafını geçtim, çakma analog mekanizmaları takacaklar, onlar da gerçekten çok kötü, kullanılabilecek gibi değil. Orijinal veya orijinale yakın olanları bulmak da ps5 yaygınlaşacağı için biraz zor olabilir. Artık drift başlarsa komple bozulmadığı sürece ds4windowstan ölü bölge vs ayarlayıp kullanırsınız.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 16 Kasım 2021; 2:25:4 >




  • Halo Infinite 2 saat kadar oynadım. Gerçekten eğlenceli ve keyifli oyun olmuş. Oynaması kolay ve basit. Daha önce hiç halo oyunlarını oynamamıştım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: konays

    Fiyatına göre kıyaslanması daha mantıklı bence hocam. Xbox gamepadi f710 dan kesinlikle çok daha iyi bir gamepad fakat birinin fiyatı diğerinin iki katı. Bunu göze alarak değerlendirmek gerekir bence.

    Ben tam tersini düşünüyorum. Ama maddiyatta önemli bi etken tabii ki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • run...rabbt kullanıcısına yanıt

    BF piyasaya sürdüğü rezaletle kendi helvasını kendi kardı zaten, Halo'nun gelişine gerek yoktu  

  • Outriders indirime girince konusu açılmış, benzer looter shooterları seven biri olarak gamepass den bedavaya indirmenizi bile tavsiye etmem.


    Öncelikle bu oyunda tasarım hataları var. Sanki people can fly oyunu single olarak yapmış son anda patron squire enix looter shooter a çevirin demiş gibi.


    En önemlisi oyun online ama başka bir oyuncuya katılmak veya size katılmaları mucize gibi bir şey.


    Outriders'ı tek başına single player oyun gibi de oynarsınız ama tier yükselttikçe oyun zorlaşıyor. Tier yükseltmeyince de oyunun keyfi kaçıyor. Online bağlantı sorunu olmasa belki fakat bu haliyle önermem.


    Oyunun tek olumlu yanı ise loot sisteminin gerçekten tatmin edici olması..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 16 Kasım 2021; 10:5:45 >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Hocam bir sorum olacak, oyun çok akıcı çalışıyor 4K ve max ayarlarda hiç fps sorunu yok, ama arada micro stutter yapıyor gibi hissettirdi bana.

    Benzer şey forzada açık haritada dolaşırken de oluyor.

    Bu olaya karşı bir öneriniz var mı?


    Önceden oyunun ana exe dosyasını bulup sağ tıklayıp özelliklere girip oradan birtakım ayarlar yapıyorduk sanki ama, game pass üzerinde PC den oynanan oyunlarda da bu yapılabiliyor mu acaba?

  • veterangamer kullanıcısına yanıt

    Looter shooter sevmeyen biri olarak düşüncemi yazayım.


    Oyunda şaşırtıcı şekilde ara sahne kasmislar. Derin bir hikaye ve iyi yazılmış karakterler beklemeyin ama ortada bir uğraşı var. Hiç yoktan iyidir.


    Oynayış kısmında ise divison2 nin aksine bu oyun tek kişi bitirilebilir. Yalnız şöyle bir sorun var, bu oyunda bölüm tasarımı yok. Bayağı bir bölgeye giriyorsunuz ve kafanıza kafanıza düşman gönderiyor oyun, sonra bölgeyi temizleyip ilerlemeye devam ediyorsunuz. Oyun açık dünya değil diye bölüm tasarimlarindan bir beklentiniz varsa da olmasin. Artı olarak bolgedekileri oldurmeden koştura koştura gideyim gibi bir şansınız da yok. Ben bu sıkıcılığa dayanamadım ve bitirmeden bıraktım oyunu. Belki tüm classlari aynı anda kullanabilmek olsa (ghost of tshusimadaki gibi duruş seçme gibi bunda da class seçme olsa ve anında degisebilse ) oynayisa ceşitlilik katar ve sıkılmadan oynayabilirdim. Öteki türlü classlar single oynayacaklar için çok sınırlandırıyor oyun tarzını. Yakın, orta, uzak ve tank sınıfı var. Ben yakin seçtim diye bütün oyunu düşmanların dibinde oynamak zorunda kalıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 16 Kasım 2021; 11:24:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben hiç kontrolcü ile oyun oynayamıyorum. Küçüklükten beri bilgisayar ile haşır neşir olmamdan dolayı sanırım. Zamanında Logitech F710 kontrolcüsünü 35 TL civarına satın almıştım. Şimdi fiyatlara bakınca insan bir tuhaf oluyor.


    Sırf merakımdan dolayı ilk fırsatta xbox kontrolcüsü alacağım ama.

  • Araba yarışı dışında k/m tercih ediyorum. Gamepad olarak Xbox gamepad vazgecilmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 400 Tl civarında parası olan hiç düşünmeden gamesir t4 pro ya baksın 4 5 ay kullandım mükkemmel kol

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.