Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (14073. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 19 Misafir (3 Mobil) - 21 Masaüstü5 Mobil
5 sn
349.568
Cevap
2.720
Favori
21.295.078
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
568 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • aerolona kullanıcısına yanıt

    sağol

  • Bu ubisfot uygulaması şaşırdı.


    Ghost Recon Breakpoint oyunu yüklü ve ara ara oynarım şuan oyunu silmişim gibi görünüyor. Uygulamayı açınca bir baktım yükleme yapıyor. İndirmeye çalışıyor diye baktım 45 GB oyun indirmeye çalışıyor ve oyunda Ghost Recon Breakpoint kendisi. Oyunu silmedim ki hiç. Haddisk de de 115 GB yüklü halde duruyor.


    Oyuna 47 GB güncelleme gelmiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 9 Kasım 2021; 14:2:49 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Ücretsiz bir DLC eklenmişti Breakpoint sahiplerine. Ondan güncelleme gelmiş olabilir ama 47GB da sağlammış.

  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Oyunu oynamak istesem ay sonunu bekleyeceğim bu durumda. Çünkü internetim 500 GB adil kullanım kotalı olduğundan bu boyutta dosya indireceğim zaman ayın son 2-3 gününü bekliyorum.

  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Hocam bitti mi acaba geç mi kaldım 😞
    Bu arada aldım ama infite ücretsiz mi verilecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 9 Kasım 2021; 14:56:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 11 Kasım son sanırım. Kesin diyemem ama yüksek ihtimalle ücretsiz verilir size de.


    @Noctivagant Hocam tarifeyi yenileyin artık. 2021'de kota muhabbeti bana garip geliyor  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 9 Kasım 2021; 15:5:45 >
  • Rtx ile gelecekmiş işime gelir rtx hali ile oynarım 😀

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • run...rabbt kullanıcısına yanıt

    RTX ile gelmeyen oyun mu var. Super Mario çıksa o da RTX olacak  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 9 Kasım 2021; 16:17:20 >
  • aerolona kullanıcısına yanıt

    Geçtiğimiz günlerde burada birisi AC Chronicles verileceği duyumu almıştı diye anımsıyorum gerçek çıkmış. Teşekkürler bilgi için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Embark Studiostwitter
    “Embark is celebrating 3 years! So what have we accomplished? We’ve grown to more than 250 game makers, we’ve got big plans for the future, and a few projects we are just itching to share. To celebrate, we thought we’d share a glimpse of *another* unannounced game in the works. 🎂 https://t.co/TdeZQcuvDs”
    https://twitter.com/EmbarkStudios/status/1457998271641686023
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Benim elimde olsa yenilerim ama kotasız ucuz olan 100 mbitte o hızı sorunsuz alacak mıyız onu bilemiyorum çünkü iki adet kotasız 100 mbit var. Biri pahalı ve 100 mbit derken diğeri 100 mbit'e kadar diyor. 100 mbit'e kadar denende o hızı alamazsan adamları arasan paketinizin adı bu diye bir şey yapamayız diyerek işin içinden çıkabilirler. Mevcut 100 mbit hızımız da hız 25-30 düşünce arayıp sorunu çözdürüyorsun ama 100 mbit'e kadar olanda illa 100 mbit verme garantisi yok malum.


    100 mbitten daha düşük hızı da istemiyoruz çünkü akşamları aynı anda 3 bilgisayar + telefonlar bağlanıyor. Daha düşük hızlarda sıkıntı oluyor bu kadar cihaz bağlanınca. Mesela 100 mbit hızında evde biri dosya indirirken evde kimsenin interneti etkilenmezken daha düşük hızı olan paketlerde biri dosya indirirken ev halkından biri internet neden yavaş diyebiliyor. Geçmişte 50 mbit filan kullanırken böyle sorunlar yaşamıştık.





  • Arkadaşlar bir şey soracağım steam cüzdan da bulunan parayı steam de bir arkadaşımıza gönderebilme olayı var mı? Sorma sebebin şu. Bir yakınım var. Bu God of War çıktığında bir süre sonra epic 60 tL kupon verse bende o zaman Steam cüzdanda olan bir parayı ona göndersem o para onun olsa karşılığında bana epic den God Of War'ı alsa diyorum. Oyun şuan epic de malum 329 TL Kupon ile 269 gelir o dönemde.


    Öyle olmaz derseniz ona Steam den istediği bir oyunu alıp gift olarak gönderirim. Yakınım dediğim kişi akraba.

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Sadece oyun hediye edebilirsiniz

  • BayTakamoz kullanıcısına yanıt

    Sağol. O zaman öyle yaparım duruma göre o zaman. Tabi başka oyun almam gerekmezse veya yine 50 TL öde 100 TL kupunu kap gibi bir şey olursa onu alırsam belki oyunun çıkmasını beklemeden alırım.

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Zaten tahminimce epic games 60 tllik kupon verdiği zaman steam üzerinde de o fiyata denk gelecek bir indirim olur ben rdr2 alacağım zaman epic games kupon vermişti fakat steamde indirim yapmıştı iki platformda da aynı fiyattı :)

  • Wario64twitter
    “Assassin's Creed Chronicles Trilogy (PC) is free from Ubisoft https://t.co/28FaKhi3gw”
    https://twitter.com/Wario64/status/1458074571676913665
  • D. kullanıcısına yanıt
    nedense hiç ilgimi çekmiyor :/

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Hocam hepimiz e kadarlı paketler kullanıyoruz hattınız şu an 100mbps internet destekliyo, e kadarlı pakete geçince 50 ye düşmez 50 ye düşse bile arayıp halledersiniz. Daha önce hiç e kadarlı olduğu için hattı desteklediği halde yarı hızla kullanan birisini görmedim.

  • meqlotkobo M kullanıcısına yanıt

    Gecen geçmekle ilgili kısa bir muhabbet olmuş evde ama sonra konuşulmadı. 2022 de bitiyor sözleşme onu mu ne bekliyor ev halkı sanırım.

  • meqlotkobo M kullanıcısına yanıt

    hocam oluyor ya ben canlı örneğiyim bunun hem de 2 kez. istanbulda 100mbps'e kadar diyenden 100 mbps alıyordum ama sürekli kopuyordu şikayet ettim 80'e düşürdüler yoğunluk var diyip ben de çok sallamadım çünkü bu da yetiyordu. sonra yine kopmalar başladı 66'ya kadar düştü. artık destek kayıtlarında sizin tesisatınızda sorun var diyorlar umursamıyorlar bile. öğrenci evine taşındım aynı operatörden bağlatayım dedim altyapı 100 mbps ve santral 5 metre olduğu halde 2hafta internet bağlayamayıp bina tesisatınızı kontrol edin dediler. kontrol ettirdim sorun yok haybeye para ödettiler. 2 hafta sonra anca bağlayıp 25mbps verebildiler. iptal edince de arıyorlar söz düzelticez vazgeçin kendi ekiplerimizi gönderelim diye. pahalı olana geçtim ücretsiz fiber kablo çekip üstüne modem verdiler, şimdi kotasız 50mbps + tvplus alıyorum modem ve kurulumu da katınca daha ucuza bile geliyor.





  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.