Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (14009. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: roomonecool , Judassem , Shrentak , chris92 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 25 Misafir - 27 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
349.708
Cevap
2.721
Favori
21.314.337
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt

    Aynen

  • Yakın zamanda PS Now'dan oynamamış olsam anında alırdım God of War'u. Belki ocak ayına kadar tekrar oynayasım gelirse alabilirim, belli olmaz. Oynamayan varsa kesinlikle ölmeden önce oynamalı bu arada. Hak eder fiyatını. :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EaGLe Power kullanıcısına yanıt

    O değil ön siparişe çıkan ülkeler içinde en ucuza satışa çıkan ülkeyiz birde bu fiyatla :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 20 Ekim 2021; 21:33:45 >
  • Kupon yanmış olmasın? Bir kontrol edin hâlâ duruyor mu? Kupon tek kullanımlık olduğu için satış gerçekleştiyse (sonradan oyunu iade etseniz de) o kupon gitmiştir. (gerçi başkası satış iptal olursa kupon geri gelir yazmış, belki o daha iyi biliyordur)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 20 Ekim 2021; 21:40:37 >
  • Hocam konsol değil pc devri bile bitti söyleyeyim şu an geforce now ile far cry 6 oynuyorum donanım gerektiren her mal bitmiş diyeyim. ps5 bile ölü doğdu bence.


    herkesin adam gibi interneti olunca direk böyle oyun oynanacak gibi duruyor. hem korsan biter böylece şirketlerinde işine geliyor.

  • meqlotkobo M kullanıcısına yanıt

    hiçbir sebep yok almayın, remastered sadece grafiksel yenilik içeriyor oyunun oynanışı ile alakalı hiçbir değişiklik yok sağlam bir crysis fanı olmama rağmen açıkcası almadım özellikle crysis 3'ü neden remastered olarak tekrardan pazarlama yoluna girmişler akıl tutulması tuzak kurmuşlar resmen, orjinali ile kıyaslama yapan kanallar var. vay be diyebileceğiniz hiçbir fark yok altı üstü yansıma efektleri ve texturelera abanmışlar o kadar yapmasalar da olurmuş bunlarla uğraşacaklarına keşke crysis 1 ve warhead'i remake şeklinde çıkarsalardı.


    crysis 1 bence en sağlam fps oyunlarından remake yapılmayı hak ediyordu remastered versiyonuda öyle abartı derecede farkları yok ama idare eder en azından yeni nesil sistemler için çoklu çekirdek 64 bit w10 desteği falan var stabil oynanıyordu en azından imzamda ki sistemle oynayabilmiştim. 1 remastered çıkartıp warheadı niye çıkartmaz o da ilginç onunda hikayesi güzeldi.


    kuponla uyguna geliyormuş 40 tl civarına benim için sorun değil diyen alabilir ama 100 tl üstü bayılmayın cidden yani




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 20 Ekim 2021; 21:42:7 >




  • Rekabetçi Dolar/TL kurumuz sebebiyle God of War en ucuz Türkiye'de satılıyor. Dolara göre %40, Euro'ya göre %60 daha ucuza alıyoruz.

  • John Sheppard kullanıcısına yanıt

    berat reyiz söyleyince dalga geçmişlerdi ama türk halkı her şeye ucuza ulaşabiliyor artık  

    dolarla maaş alanlar 60 dolar bayılıyor  

  • SakuraiTomoki S kullanıcısına yanıt

    Aynen işte paramızın değersizliği...

  • NikTekyoutube
    I'm glad that Sony finally took probably their best exclusive for the PlayStation and is brining it for PC, It's fantastic to know that we can finally get to play this beautiful God Of War Game in our PC, especially when trying to get the hands on a PS5 is extremely difficult during these times. Hey You, Wanna Connect with me? Here's where to find me on Social Media: Discord: https://discord.com/invite/PeUZkPBb7z Instagram: https://www.instagram.com/niktekchannel Facebook: https://www.facebook.com/niktekchannel Reddit: https://www.reddit.com/user/niktekchannel/ Twitter: https://twitter.com/niktekchannel Support me on Patreon: https://www.patreon.com/niktek
    https://www.youtube.com/watch?v=DC6mgcczLTI&ab_channel=NikTek
  • God of war'ın çıkmasını bekliyordum ama bu kadar erken değil, şurada 2 ay var yok. Müthiş haber gerçekten.

  • War Mongrels oynayan var mı dostlar?


    Partisans 1941 ile karıştırmışım bu oyunu yalnız feci şekilde. Böyle bir oyun vardı diye düşünüyordum bir türlü hatırlayamıyordum. Ben bunu sıra tabanlı sanıyordum ama bu da Commandos gibiymiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 20 Ekim 2021; 23:10:14 >
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    bloodborne için 300 de bayılırım 500 de. bir de sırf kardeşim deli spiderman hayranı olduğu için spiderman’in de gelmesini çok istiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Hantal bir oynanışı var. O türde oyun arıyorsunuz Desperados 3'den şaşmayın derim de zaten oynamış olabilirsiniz.

  • İlgilenen varsa;


  • Sp!deR kullanıcısına yanıt

    Bana da öyle geldi videolardan. Desperados oynamadım ama biraz Shogun oynamıştım, pek bana hitap etmiyor. Ben X-Com gibi sıra tabanlı sanıyordum bu oyunu o yüzden sordum.

  • God of War ve Red Dead Redemption 2, Spider-Man oyunlarının çıktığı sene 2018, saydığım oyunları konsolda önsipariş yapıp zamanında almış ve bitirmiştim 2018 yılının verdiği haz gerçekten çok ayrıydı. Şimdi bunların teker teker pcye gelmesine mutlu oluyorum o zamandan bu zamana pc topladım konsolu uzun süredir açmıyorum. God of Warı daha iyi fpste oynayacak olmak beni memnun ediyor. Umarım bloodborne da gelir. God of warı o zamanlar yanlış hatırlamıyorsam 209 TLye önsipariş yapmıştım.

  • the little prince kullanıcısına yanıt

    God of War PS4 sattırmak için çıkmış bir oyundu artık PS4 devri de bittiği için PS4 exclusiveleri PC'ye gelmeye başlıyor. PS5 oyunları da elbet gelecektir ama en az 3-4 sene sonra gelir. Bu hamle de zaten yeni gelecek God of War oyununun reklamını yapmak ve ekstra para kazanmak için yapılmış çok mantıklı bir hamle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan18 -- 20 Ekim 2021; 23:45:3 >
  • Bende tam tersi konsolu sattım ekran kartına bastım. Şu kurla oyun fiyatları uçuk. Herkes kardeşlik vs diyor da 600-700 den başlıyor Yeni oyunlar. En kötü 300 veriyorsun. İndirim de almıyor eskisi gibi. O zaman konsolun hiçbir artısı kalmıyor. Yani sadece konsol alıp rahat edemiyorsun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Crysis Remastered Trilogy paketi için bir güncelleme yayınlandı ve ilk oyunun Epic Games Mağazasındaki sürümünde yer alan Denuvo oyundan çıkarıldı. Bunun yanı sıra 3 oyun içinde performans iyileştirmeleri ve 2-3. oyunun özellikle AMD kartlarda daha düşük olan Ray Tracing performansı üzerine geliştirmeler içeriyor. Oyunun PC tarafında herhangi bir konusu olmadığı için buradan paylaşıyorum.  

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.