Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13933. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: acaluka , EndOfTheNight , Darksun80 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 21 Misafir (1 Mobil) - 23 Masaüstü1 Mobil
5 sn
349.677
Cevap
2.721
Favori
21.308.933
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    Epic tıpkı 80 üzeri alıma 60 TL kupon gibi bu sefer de indirim dönemleri hesaplara bakiye atarsa sektörse iyiden iyiye kral olur benden demesi  




  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 8 Eylül 2021; 0:46:17 >




  • John Sheppard kullanıcısına yanıt

    Bu ayı ben de beğenmedim. Giderek performans düşüyor.  


    Steam link, puan ve kart durumu olarak bakmak isteyen varsa:

    https://steamcommunity.com/groups/DHGrup#announcements/detail/2961668733312030822
  • Trial Fusion demo mu veriyor?

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    PC'den yapınca Demo veriyor, cep telefonundan yapınca full sürümü verdi. Cepden yapmak lazım.

  • indirimdeki zero hour oyunu ilgimi çekti..oynayan var mı ? discord türk kanalı felan var mı ?steam yorumlarda tanıtım videolarındaki görüntülerin gerçeği yansıtmadığını yazanlar var haklılar mı ?

    R6 cep yakıyor alamıyorum bununla idare edesim var

  • DeViLsGuNs D kullanıcısına yanıt

    Shroud bir ara oynuyordu. Hâlâ devam ediyor mu bilmiyorum ama izlemiştim birkaç yayınını. Videolarını izleyerek karar verebilirsin.


    TWITCH GODSyoutube
    #Shorts #COD #ZEROHOUR
    https://www.youtube.com/watch?v=lMbQ2UhgZLg
  • DeViLsGuNs D kullanıcısına yanıt

    Erken erişim oyunu alınmaz. R6 siege deluxe versiyonu Ubisoft connectte 27tl şu an. Ubisoft clubdan puanla %20 indirim kuponu alıp daha da ucuza getirebilirsiniz. Benim tavsiyem ise epic indirimlerini beklemeniz. Epic kupon verince operator edition versiyonu 38TL ye geliyor. Bu yılın operatörleri hariç tüm operatörler acik geliyor o versiyonda. Oyun para konusunda çok cimri olduğu için en üst versiyonu alın derim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeViLsGuNs

    indirimdeki zero hour oyunu ilgimi çekti..oynayan var mı ? discord türk kanalı felan var mı ?steam yorumlarda tanıtım videolarındaki görüntülerin gerçeği yansıtmadığını yazanlar var haklılar mı ?

    R6 cep yakıyor alamıyorum bununla idare edesim var

    Ben ve @Charles Bartowski Haziran ayında alıp denemiştik.


    R6 ile kıyaslanabilecek ya da ona alternatif olabilecek bir oyun kesinlikle değil, onu baştan söyleyeyim.


    Oynanışı çok hantal ve tek düze. Taktik seçeneği çok kısıtlı. Defans bubi tuzağı kuruyor, atak takımı ışıkları falan kapatıyor gibi çok kısıtlı taktik seçenekleri var.


    Biz oynadığımızda mekaniklerin bazıları düzgün çalışmıyordu ya da oyunun hitbox'ı çok sorunluydu. Mesela duvar dibine yaslanıp ya da yere uzanıp aim aldığında, mermiler nişan aldığın yere gitmiyordu falan. Insurgency'deki gibi bir ya da birkaç mermiye ölebiliyorsun, öyle uzun çatışmalar olmuyor, genelde ilk gören vuruyor. Biz oynadığımız zaman ya 2 ya da 3 multiplayer haritası vardı, çıkışının 1. yılı şerefine Ağustos'ta da yeni oyun modu mu, yeni harita mı ne gelecekti, öyle bir duyuruları vardı diye hatırlıyorum. Oyun single, co-op ve multiplayer olarak oynanabiliyor. Single ve co-op'ta SWAT'taki gibi botlara karşı rehine kurtarma operasyonu yaparak görevleri tamamlıyorsunuz. Ama yukarıda da söylemiş olduğum gibi, taktiksel seçenek az olduğu için, oynanış olarak 15 sene önceki SWAT 4'ün bile çok gerisinde. Benim oyunu alırken beklentim R6'ya alternatif değil de, SWAT 4'e bir alternatif olmasıydı ama ne yazık ki oynadığım kadarıyla oyunun grafikleri dışında kalan her şey SWAT 4 ile bile kıyaslanabilecek düzeyde değildi. Ama oynanmayacak kadar da kötü değil, sadece fazla beklentiye girmemek lazım. Evet videolar ile oyunun alakası yok. Videolardaki gibi bir oyun deneyimi beklerseniz, hayal kırıklığı olur.


    O yüzden R6 ile Zero Hour arasında kaldıysan yani 1 tanesini almayı düşünüyorsan, R6 al derim indirime girince. Zero Hour'un önünde daha çok yol var ama yapımcı ekip oyunu sürekli geliştiriyor ve güncelliyor. İlerleyen zamanlarda daha iyi bir hale gelecektir, SWAT 4'e alternatif olma potansiyeli var. Ama R6'ya asla bir alternatif olamaz, zaten kısıtlı bir ekip tarafından geliştiriliyor hatırladığım kadarıyla, R6'daki gibi arkasında kocaman bir stüdyo yok.





  • store.steampowered.com
    Save 20% on Encased: A Sci-Fi Post-Apocalyptic RPG on Steam
    https://store.steampowered.com/app/921800/Encased_A_SciFi_PostApocalyptic_RPG

    İzometrek bir RPG oyunu yayınlanmış Steam'de. Fallout 1 ve 2'yi örnek almış diyorlar.


    The Long Dark Episode 4 çıkışında 5$'lık bir fiyat güncellemesi alacak. Almayı düşünen varsa elinizi çabuk tutun 


    Başka bir haberimizde ise Forza Horizon 5 araç listesi yayınlandı!





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerolona -- 8 Eylül 2021; 15:26:27 >




  • aerolona kullanıcısına yanıt

    şu forza horizon 5 beni iyice heyecanlandırmaya başladı. indirmeye ne zaman açılacak acaba steamde?

  • Daha önce konusu geçtimi bilmiyorumda iş bankası maximum karta %20 maxipuan kampanyası var steam ve epic (birkaç firma daha vardı) harcamalarına, bilginize. Forumdan bakiye satan aramaktansa direkt kendiniz yükleyin.

  • cevaplarınız için teşekkürler..r6 için fırsat kovalayım en iyisi..

  • Ubisoft Connectte genel bir sorun mu var? Servisle bağlantısı koptu deyip, sürekli oyundan atılıyorum.


    Edit: Bakım varmış. Nasıl bir bakımsa artık, singleplayer oyun bile oynanmıyor şu an. FarCry 3 almaya çalışıp hata alıyorsanız bundan da olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 8 Eylül 2021; 19:25:57 >
  • çıkar çıkmaz satın alacam dediğim ne kadar oyun varsa tek tek hepsi gamepass e geliyor, bu iş keyif vermemeye başladı oyunu almak için heveslenirken bir anda hevesim kursağımda kalıyor, The Riftbreaker da ilk günden gamepass e geliyormuş


    EXOR Studiostwitter
    “The Riftbreaker - available October 14th on PC, Xbox Series X | S, and PlayStation 5 for the base price of $29.99. Play it day one with Xbox Game Pass! Wishlist now: https://t.co/NynMv865kk https://t.co/7NaT9ZWIQQ”
    https://twitter.com/EXORStudios/status/1435588739837816844?s=20
  • Arkadaşlar 3.5 yaşında erkek yeğenim var. Oyun önerebilir misiniz? Kontrolcu ile oynanabilen dikkat çekici şiddet vs içeriği olmayan 1-2 saat oynatabilecegim oyunlar olursa harika olur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt

    Aksine sevinmeniz lazım bence hocam. Neden derseniz hem oyunu deneme imkanı veriyor hem de Game Pass'in diğer hizmetlerinden de yararlanabiliyorsunuz. Yağlı ballı kaymak gibi hizmet  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shovel Knight

    çıkar çıkmaz satın alacam dediğim ne kadar oyun varsa tek tek hepsi gamepass e geliyor, bu iş keyif vermemeye başladı oyunu almak için heveslenirken bir anda hevesim kursağımda kalıyor, The Riftbreaker da ilk günden gamepass e geliyormuş


    EXOR Studiostwitter
    “The Riftbreaker - available October 14th on PC, Xbox Series X | S, and PlayStation 5 for the base price of $29.99. Play it day one with Xbox Game Pass! Wishlist now: https://t.co/NynMv865kk https://t.co/7NaT9ZWIQQ”
    https://twitter.com/EXORStudios/status/1435588739837816844?s=20

    Sende satın al hocam keyiflenmek için  





  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    ben oyunu satın almayı seviyorum öbür türlü odaklanamıyorum, oyun gamepass e gelince de para veresim gelmiyor birde 3 yıllık gamepass var ama ordan oyun oynayasım gelmiyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 8 Eylül 2021; 20:6:6 >
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt

    Hahahaha bendede durum aynı hocam.

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.