Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13825. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
22 Misafir - 22 Masaüstü
5 sn
349.589
Cevap
2.720
Favori
21.297.506
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
569 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Tranquillity kullanıcısına yanıt

    Ben Nioh önerebilirim, nispeten 'kolay' bir souls tarzı oyun. Animasyonlar aşırı iyi, oynanış çok güzel ve inanılmaz zevkli. 2. Oyunu yeni çıktı ve ilk oyunu 23TL steam de indirimde.


    https://store.steampowered.com/app/485510/Nioh_Complete_Edition___Complete_Edition/

  • İmkansız hocam hepsi xbox exclusive. Nasıl kalsınlar gamepassten xboxın kendi oyunları

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ama ben de almayı tercih ederim o konuda haklı olduğunuzu düşünüyorum. Mesela ori will of the wispsi çok beğendim ve bir aya sıkıştırmak istemedim arada girip 15-20 dakika etrafta atlat zıplarım dedim. Steamden 15 liraya satın aldım. Kesinlikle ama kesinlikle değer. Forza horizon da benim küçük oğlan çok seviyor diye aldım neredeyse 1 senedir oynuyor belki daha fazladır. Gamepass ile oynuyor olsak daha zarardaydık. Ama gamepasste de çok fazla oyun seçeneği var. Zor ayrım :D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam tabi ben fikrinize saygı duyuyorum ama bu bir entertainment şekli artık. yani nasıl filmleri netflixten izlemek, gidip dvdsini almaktan daha ucuz ve daha mantıklıysa bence bu oyun işi de buralara evrilmeli artık. forza hariç listenizdeki herhangi bir oyunun bitirdikten seneler sonra tekrar açıp oynanacak bir oyun olduğunu da düşünmüyorum ayrıca :D


    dediğiniz durumu ben de yaşadım. örnek olarak old mans journey bir süre önce gamepass'te vardı şimdi yok bildiğim kadarıyla. ama kalkmadan haftalar önce haber ediyorlar bak bu gidecek aç oyna diye.


    bu sebeplerden 2024'e kadar bloke ettim gamepassi ben. bu süre zarfında eklenen oyunları düşününce gerçekten kaldırılacak olanlar gözüme gelmiyor. bence yukarıda yazdığım gibi daha sağlıklı olan da zaten bu işin netflixe dönüşmesi olur. hatta xcloud da gelse donanıma da gerek duymayacağız. ben de sırf bu yüzden yazıyorum bunları ki tr'deki xbox gamepass kullanıcısı artsın, adamlar bize yatırım yapsın :D





  • SailorTurkey kullanıcısına yanıt

    Her iki oyunun gameplayine baktım da şimdi Sekiro daha güzel geldi gözüme.

  • Tranquillity kullanıcısına yanıt

    Ben de hic souls like sevmem, hala daha sevmiyorum. Sekiro ile bir başlangıç yapayım dedim. Oyunu bitirdim de. En çok yakindigim kısım ise oyunun zorluğundan çok yönümü bulamamam ve ne yapmam gerektiğini cozememem oldu. YouTube'dan izleyip gecmek de işkence çünkü gidişat tamamiyle lineer değil. Hani keşif vs diyecegim ama oyunun zorlugu buna engel oluyor. Diyaloglari dinleseniz bile 2 gün oyuna girmeyince ne yapmaniz gerektiğini hatırlamanızi istiyor oyun. Bazen 2 bossu kestikten sonra 2 adım ilerideki eşyayı almadiginiz için oyun ilerlemiyor ve saatlerce bunun gibi şeylerle uğraştırıyor oyun sizi. Bu oyun resmen oyunu bilenler için dizayn edilmiş gibi. Oyundan zevk almak için en az bir kere bitirmek gerekiyor. Dövüş sistemi, boss savaşları vs çok güzel ama güzel içeriğe ulaşmak için oyun sizi böyle basit şeylerle uğraştırıyor. YouTube'dan izleyerek oyunda ilerlemek hiç de eğlenceli bir şey değil. Tamam objektif koyup Hud da şuraya git demek istemiyor olabilirler ama o zaman da bir cozum bul bu olaya. Mesela metro Exodus bunun en güzel örneği.


    Diğer oyunlara kıyasla Sekiro biraz daha düz aksiyon oyunu havasında, yine de bu dediğim sorunlardan muzdarip. Dark Souls oyunlarinda RPG öğeleri var, daha özgür bir oynayış sunuyor diye biliyorum. Nioh ise daha çok grind ve eşya düşürme üzerine diyorlar. Sekironun sanat tarzı güzel bence. Dark souls 3 ve nioh 2 bile PS3 oyunları gibi gözüküyor. Dediğim gibi biraz zevk işi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 27 Haziran 2021; 14:0:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • keremec kullanıcısına yanıt

    İşten dolayı çok fazla zamanım olmadığı için oynadığım oyunda keyifli vakit geçirmeye odaklanıyorum artık. Ayırabileceğim birkaç saati de kanser olmak için harcarsam yazık olur. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  Epic'den geçen kış Mortal Shell almıştım bir ona bakayım. Eğer seversem souls-like'a diğer oyunlardan devam ederim o zaman.

  • Tales From The Borderlands uzun süredir Steamde yoktu, tekrar gelmiş ve 104 lira. Neden anlamadım, diğer tüm telltale oyunları ucuz, en popüler serileri Twd'nin son oyunu bile 20 lira. TFTB'yi kim alsın ki 100 liraya?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30-35 lira bütçem kaldı. Kıyıda köşede unutulmuş güzel indirimli bir oyun var mı? Boyutu da küçük olursa efsane olur (internet sınırsız değil 😔)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
  • Tranquillity kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyat daha önce şans vermiştim

    Teşekkür ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

    Güzel fiyat daha önce şans vermiştim

    Teşekkür ederim

    Bol aksiyon ve keşif istiyorsan Tomb Raider serisi var. İlk 2 oyunu alıp oynayabilirsiniz. 3.oyun bütçenizi aşıyor.

  • wolfenstein young blood önerir misiniz? yoksa diğer 3 oyunu mu alayım

  • Dirt Rally 2 de zorluk ayarı yok mu? Çok kolay geldi bana. Bilmediğim, ilk defa oynadığım yollarda bile hiç kasmadan 10 saniye fark atıyorum.


    Ayarları kurcaladım ama zorluk ayarı bulamadımDijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    @MuharremAylar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 27 Haziran 2021; 14:35:3 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thewolfamongus

    wolfenstein young blood önerir misiniz? yoksa diğer 3 oyunu mu alayım

    Seriyi bitiren arkadaşlarıma sordum son oyun yani youngblood leş+çöp+hiç bulaşma dediler. Ayrıca reddite bakındım biraz oyuna söven çok kişi var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: thewolfamongus

    wolfenstein young blood önerir misiniz? yoksa diğer 3 oyunu mu alayım

    wolfenstein young blood çok beğenilmemiş. Ben de alacaktım bir aralar ama bizim esas adamın kızlarını yönetiyoruz ve biri ile oynarken diğeri de bize eşlik ediyormuş. Bu bazen sıkıntı oluyor diyorlar. Sessiz hareket etmen gereken yerde sessizlik bozuluyormuş. 3-4 saatte bitecek oyunu uzatmak için gereksiz şeyler yapmışlar diyenler var. Bir yoruma göre defalarca aynı yerlerde görev yapıyormuşsun. 4 harita var demiş biri. Her biri arasında defalarca gidip geliyormuşsun. Öldürülen düşmanlar canlanıyormuş. Açık dünya oyunlarda olur bu genelde. Sanırım öyle bir hava vermeye çalışılmış. Ben mesela pek sevemem böyle şeyleri. Sevdiğim oyunların bir kısmında da var bu ve beni bazen sıkar bu cidden.


    Zaten Steam de diğer oyunlarda olumlu yorumlar derken bunda karışık diyor. Oradan da belli gibi. Diğer 3 oyunu al daha iyi bence





  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt

    generation zero 28 hatta resistance bundle tavsiye ederim 40 civarı...

  • SailorTurkey kullanıcısına yanıt

    Ulen kodları kullanıyonuz bari, adama bir teşekkür edin.

  • Bende sizinle aynı fikirdeyim, aldı mı benim olmasını isterim. Kütüphaneme ekleyip başarımlarını yapmak, sonra ara verip aylar sonra tekrar yükleyip devam etmek vs haz veriyor bana. Forza Gamepassda var mesela ama gidip ultimate editionu satın aldım Steamden. Asıl benim ki eski kafalılık olabilir çünkü ortalama bir şekilde ingilizce bildiğim halde Resmi Türkçe çıkmayan hiçbir oyunu kütüphaneme eklemiyorum. Ücretsiz olsa bile Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • Çok sıkıcı gelmişti bu oyun bana

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.