Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13736. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 18 Misafir (2 Mobil) - 20 Masaüstü5 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
349.037
Cevap
2.712
Favori
21.223.115
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
566 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • autocar25 A kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi bilgilerimi kontrol ettim, .bat dosyasını denediğim Steam hesabım 2013 yılında açılmış, Mafia II harici işlem görmemiş bir hesap. İnaktiflikten dolayı Steam'in Türk Lirasına geçişinden ve markette işlem yapılmadığından dolayı bölge kilidinden etkilenmemiş. Mağazada oyunlar hâlâ USD olarak görünüyor. Bu nedenle .bat dosyası bende çalışmış.

    VPN ile Tell Me Why'ı almak için şu adımları izlemek yeterli:

    1- Steam Mağazasına tarayıcıdan, VPN kapalıyken giriş yapın.

    2- VPN'i, oyunun yasak olmadığı ülkelerden birini seçerek açın.

    3- Tarayıcıdan Steam Mağazasına gidin.

    4- Herhangi bir oyunu sepete ekleyin.

    5- Sepetin sağ üstünde ülke değiştirme çıkacak, oradan ülkenizi değiştirin.

    6- Tell Me Why'ın Steam sayfasına gidip oyunu kütüphanenize ekleyin:https://store.steampowered.com/app/1180660/Tell_Me_Why

    7- Sepeti tekrar Türkiye olarak değiştirin.

    Hepsi bu kadar. Bu anlatımı da forumda benden daha önce başka bir forumdaş paylaşmıştı ve ben de ana Steam hesabıma bu yöntemle eklemiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bubblez -- 5 Haziran 2021; 11:44:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • shadow73 kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler bu bilgi için.Video'da Goodfall oyununda gtx 1060 ile 15 fps artış sağlanıyor.Dlls'nin rakibiymiş bu teknoloji.Bence çok daha yararlı.

  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Hocam satın aldıktan sonra kod mu gelecek bize ? Buradan ilk defa alışveriş yapacağım, sistemi bana anlatır mısınız ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yöntemi uyguladım ve satın aldım. Teşekkürler :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Epic iyisin hoşsunda her indirmeyi durdurup çıktıktan sonra tekrar açtığımızda yüzlerce gb oyunları baştan niye indiriyorsun. Niye kaldığın yerden devam etmiyorsun   Bıktırdı valla..


    30 gb ARK güncellemesi gelmiş. 20 gb indirdi işim çıktı kapatayım sonra açtığımda devam etsin dedim. Tekrar açtığımda sıfırdan indiriyor aklına yandığımın Epic'i..

  • nolamaz kullanıcısına yanıt

    ben sürekli simge durumunda iken çıkış yapıp kapatıyorum açtığımda kaldığı yerden geriye kaç gb kalmışsa devam ediyor hocam

  • quote:

    Orijinalden alıntı: imjohnnystark

    ben sürekli simge durumunda iken çıkış yapıp kapatıyorum açtığımda kaldığı yerden geriye kaç gb kalmışsa devam ediyor hocam

    Yok bende çok zaman öyle yapıyorum ama mesela 5 kere yapıyorsam onu 2 kere devam ediyor 3 kere baştan başlıyor. Aklı yok bu Epic'in  

  • imjohnnystark kullanıcısına yanıt
    Epic games sistem kaynaklarını çok kullanıyor. Sürekli açık tutmanızı tavsiye etmem. Özellikle diz üstü bilgisayarlarda bataryanin daha erken bitmesine neden oluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizin şansınıza diyelim :)

  • Bgrn7 kullanıcısına yanıt

    aynen öyle bi olayı varmış benim tüm programlar pc açılırken pasif halde hocam indirme yaparken veya oyun oynarken açıyorum işim bitince o olsun origin olsun steam olsun kapatıyorum :)

  • lethele kullanıcısına yanıt

    Asıl sizin yaptığınız terbiyesizliktir. Ben kodu istedim, Amazon Prime üyeliği olupta hiç oyunu oynamayacak biri gönlünden gelirse paylaşır, istemezse zaten paylaşmaz. Bu durum sizi bayağı rahatsız etmiş sanırım.


    Ben yorumum da sadece kod istemişim ama adam bize hakaret ediyor. Bu sitenin hiç admin'i yokmu adam bize hakaret ediyor, dilenci diyor, şark kurnazlığı diyor. Bütün laf'ları arkadaşın kendisine iade ediyorum. Admin'ler bu hakaret'e, bu terbiyesizliğe nasıl göz yumuyorlar. Sitenin admini kimdir bilsem etiketleyeceğim.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Ben hocam   Baya seviyorum AC3'i ama öyle AC serisinde ki yerinden felan değil. Amerikan devrimini baya iyi anlattığını düşündüğümden ve Koloni Amerikası döneminin sonunu da çok güzel yansıttığından seviyorum. Ana hikayede Amerikan devriminin yeri geniş tutulmamış olsa da yine birkaç muharebeyi kendimizin deneyim etmesi ise güzel taraflardan biriydi. AC serisi içinde ise Desmond Saga'nın finali olması sebebiyle iyi hatırlarım ama iş Connor'a gelince ona dair tek hatırladığım odunsu bile denmeyecek boş bir karakter olduğu. Haytham ile tüm oyunu oynasak daha iyi hatırlardım karakterler açısından.


    Geçen martta da 30 saat ile Remastered sürümünü Steam den bitirdim. GTX 1650 ile Medium-High ayarlarda ve 40-45 fps ortalamayla. Optimizasyon problemlerinin birçoğunun gittiğini ise söylemem gerek. Buglar da ilk çıktığı gibi değil ama tamamen temizlenmiş de diyemem sonuçta Ubi'i biliyoruz bırakın remastered'ları yeni IP'lerinde bile optimize işini becerebildikleri söylenemez. Tabi bunlar kendi sistemimde ki deneyim sizin sisteminizde nasıl çalışıyor bilemem ama sanırım pek de iyi çalışmıyor gibime geldi.


    Witcher 3'leşme olayı ise seriye Origins den sonra geldi. AC3'ü de Ezio üçlemesi gibi sırf ana hikayeden 20 saatte bitirirsiniz hani ama Ezio üçlemesi gibi de sarmaz. Odyssey de 240 saati devirmiş biri olarak AC serisinde iyi bir grind sistemi konursa tadından yenmeyeceğini düşünüyorum ki bu konuda bana göre Odyssey on numara iş çıkarıyor. Eğer grind sevmiyorsanız Valhalla'ya göz atmanızda fayda var. Grind yaptırmadan oyun oldukça uzun bir ana hikayeye sahip. Level işini ise açık dünya da ki sadece yan görevleri yaparak dahi yükseltebiliyorsunuz.

  • dilenciler bıkmadan usanmadan dilenmeye devam ediyor. dünyanın en eski mesleklerinden biri.

  • konu yine çığrından çıkmış. Amazon konusundaki gibi sadece fırsat / link paylaşımı yapılan bir konu açılsa da hepimiz kurtulsak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nolamaz kullanıcısına yanıt

    İndirme tekrar başlatıldığında daha önce inen dosyalar indirme yüzdesine dahil olmuyor baştan indiriyor gibi gösteriyor ama indirilecek dosya boyutuna dikkat edince boyutun düştüğünü görebilirsiniz. Öyle değilse indirilmiş dosyaları doğrulaması zaman alıyor olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaptainErturan

    Hocam satın aldıktan sonra kod mu gelecek bize ? Buradan ilk defa alışveriş yapacağım, sistemi bana anlatır mısınız ?

    Evet satın aldıktan sonra kod olarak veriyor oyunları. İstersen link şeklinde de oluyor, linke tıklayıp direkt kütüphanene ekleyebiliyorsun eğer tarayıcıda Steam'e giriş yaptıysan.

  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nolamaz kullanıcısına yanıt

    O zaman ben şanslıymışım dün 120GB Red Dead Redemption'ı 60GB bir sonra 30GB, 30GB indirdim herhâlde bir şey olmadı. Baştan indirmeye kalksaydı kafayı yerdim herhâlde...

    Steam de 10-11MBps indirme hızı alıyorsam bu dün

    Epic de en fazla 7MBps idi...


    Yeni sistem iyi çalışıyor sadece ekran kartı fiyatlarını bir kaç ay (en fazla 6) bekleyeceğim.


    Eski RX480'im de bir herhâlde sürücü sıkıntıları var anlamadım.

    RDR2' dün 3 saate yakın sorunsu oynadım. Oyun içi Benchmark test mi ne onu yaptım min.6FPS den max.60FPS alıyorum ama bazı oyunlarda birkaç saniye veya dakika içinde BlackScreen sorununu bir türlü çözemedim yeni sistemle çözülür diyordum nafile...

    Şöyle ki ekran kartı deaktive ediliyor ve yeniden başlatınca aktive ediliyor bazen de dire aktive ediliyor ves.


    Konu AMD Ekran Kartlarında bayadır sürüyor gözüküyor:


    16 sayfa

    https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=13&checkda=1&ct=1633426391&rver=6.7.6643.0&wp=MBI_SSL&wreply=https:%2F%2Fanswers.microsoft.com%2Fen-us%2Fsite%2Fcompletesignin%3Fsilent%3DTrue%26returnUrl%3Dhttps%253A%252F%252Fanswers.microsoft.com%252Fen-us%252Fwindows%252Fforum%252Fwindows_10-performance%252Fdisplay-driver-amdkmdag-stopped-responding-and-has%252F030b4430-5704-468f-a233-d2d76bcbc123%253Fpage%253D1&id=273572&aadredir=1


    75 cevap

    https://www.reddit.com/r/AMDHelp/comments/mwo29a/amdwddmg_driver_issue/


  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.