Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13717. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Vommel , BJKBLADE , Kaltroh , samdrager , psycho90 , psycho90 Daha Az
6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 31 Misafir (2 Mobil) - 32 Masaüstü5 Mobil2 Android
5 sn
349.720
Cevap
2.721
Favori
21.315.604
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torkema61

    Ben iade oluşturmadım hocam, oyunu hediye ettiğim kardeşim oluşturmuş iadeyi.
    Hocam o zaman siz iade talebi oluşturmalısınız.Kardeşiniz size iade talebi oluşturmanıza izin vermiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EaGLe Power kullanıcısına yanıt
    Deneyeyim teşekkür ederim.

    Oldu hocam sağolun :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 29 Mayıs 2021; 18:35:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.


    Hatırlayanlar vardır. İlk kez HB üzerinde üye olanlar için uygun bir fiyata bir bundle alarak ücretsiz August 2020 Humble Choice alma şansı vardı. Oradaki bir oyun keyinin yapımcı tarafından iptal edildiği bilgisi geldi trade ettiğim kişi tarafından. Bu sorunu yaşayan oldu mu. A Case of Distrust isimli oyun.

  • Selamlar arkadaşlar, yaklasik 1 haftadir is nedeniyle sehir disindaydim buralari takip edemedim, guncel bir oyun firsati, uyelik firsati vb. herhangi bir firsat var mi?

    Bir de Epic kupon indirimlerinden hangi oyunlari tavsiye edersiniz? Bilindik oyunlari alip da bitirenler vardir belki hangi oyunu gorundugunden daha da guzel olarak tanımlayabilirsiniz?
    Ben en son Immortal Fenyx e bakmistim, oyun gercekten gorundugunden daha guzel surukleyici bir oyun ve en onemlisi oyunda sıkılmıyorsunuz kolay kolay ozellikle Zelda turu oyunlari seviyor iseniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impakt -- 29 Mayıs 2021; 19:32:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oxygen Not Included ve Project Zomboid önerir misiniz arkadaşlar? Bu aralar arkaya yaslanıp oynamalık oyunlar oynuyorum da.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatihTSFC

    Oxygen Not Included ve Project Zomboid önerir misiniz arkadaşlar? Bu aralar arkaya yaslanıp oynamalık oyunlar oynuyorum da.

    Base Building türünü seviyorsan Oxygen Not Included öneririm, uzun süre meşgul eder. Diğer oyun hakkında pek bilgim yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Merhaba arkadaşlar.


    Hatırlayanlar vardır. İlk kez HB üzerinde üye olanlar için uygun bir fiyata bir bundle alarak ücretsiz August 2020 Humble Choice alma şansı vardı. Oradaki bir oyun keyinin yapımcı tarafından iptal edildiği bilgisi geldi trade ettiğim kişi tarafından. Bu sorunu yaşayan oldu mu. A Case of Distrust isimli oyun.

    Evet geçen sene Humble Double Fine Bundle'ın en üst paketini alarak Ağustos Choice için ücretsiz deneme kuponu veriliyordu, daha önce Choice aboneliği kullanmayanlara.


    Ben o zaman ya 2 ya da 3 tane alıp satmıştım SteamTrades'te, hiç bu şekilde bir dönüş almadım şimdiye kadar ama Google'dan aratınca bununla ilgili bir Reddit sayfası çıkıyor. Anladığım kadarıyla bu oyuna özel olarak, uzun süredir aktive edilmeyen/kullanılmayan keyler oyunun dağıtımcısı tarafından iptal edilmiş görünüyor. Reddit'teki konu 5 ay önce açılmış. Eğer bu iddia doğruysa, sanırım oyunun keylerinin 2021'den sonra kullanılmasını iptal etmişler gibi görünüyor.


    https://www.reddit.com/r/humblebundles/comments/k7ke5j/dupedrevoked_key_for_a_case_of_distrust_from/





  • John Sheppard kullanıcısına yanıt

    Malone86 nickli arkadaşımız yazmış. Kendisine güvendiğim için çok araştırmadım, sadece forumda aynı sorunu yaşayan oldu mu merak ettim. O da alttaki linki atmış bana. Ticket açınca yeni key verdiler.


    https://old.reddit.com/r/humblebundles/comments/k7ke5j/dupedrevoked_key_for_a_case_of_distrust_from/

  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatihTSFC

    Oxygen Not Included ve Project Zomboid önerir misiniz arkadaşlar? Bu aralar arkaya yaslanıp oynamalık oyunlar oynuyorum da.

    Öğrenmeye kapalı değilsen (çünkü öğrenecek çok şey var) Oxygen çok eğlenceli bir oyun.

  • @John Sheppard Çok teşekkür ederim hocam.



    @LazerBülbül Teşekkürler hocam, satın alacağım. Spaced Out DLC`sini şimdi mi almalıyım, yoksa daha sonra mı?

  • Mafia 1 oynamadım. Mafia 1'i oynamadan direkt olarak Mafia 1 Definitive Edition oynasam bir sıkıntı olur mu ne dersiniz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatihTSFC

    @John Sheppard Çok teşekkür ederim hocam.



    @LazerBülbül Teşekkürler hocam, satın alacağım. Spaced Out DLC`sini şimdi mi almalıyım, yoksa daha sonra mı?

    Spaced Out DLC'si diğer oyunlardaki gibi, (sadece) düz oyuna ekstra özellikler ve oyun sonuna yeni mekanikler katmıyor. Bunun yerine oyunun bazı içeriklerini oyunun -en başından- değiştiriyor. Bu yüzden birçok eleştiri de aldı hatta. En son ne oldu, değiştirdiler mi bilmiyorum ama oyun bu DLC olmadan da çoook keyifli ve bağlayıcıydı. O yüzden isterseniz başta DLC'siz oynayın, eğlenin. Severseniz daha sonra onu da denersiniz.





  • Bilgisayarın kaldırıyorsa kesinlikle oynamalisin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene 2021 olmuş, hala Terraria oynamayan var mı bilmiyorum ama ben yine de üzerime düşeni yapıp yazayım. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    Oyun şu anda %50 indirimle birlikte 9TL. Sanırım dünyanın en eğlenceli oyunlarından birisi. Minecraft seviyorsanız kesinlikle deneyin derim.


    Yaklaşık 700 saat oyun sürem var ve hiçbir mod ile oynamadım, yani süre açısından kesinlikle üzmez. Ayrıca Atölye'de bir dünya mod mevcut.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Javelin.

    Mafia 1 oynamadım. Mafia 1'i oynamadan direkt olarak Mafia 1 Definitive Edition oynasam bir sıkıntı olur mu ne dersiniz?

    Mafia 1 (eski sürüm)

    Mafia 1 definitive ( Yeni nesil grafik sürüm ) Sen direk yeni oyununu oyna. Eski sürümden uzak dur. Kolesiyon icin elinde lazim olabilir belki. Hikaye birbirleriyle baglantili fazla degilsede ama seriyi oynamalisin ))

  • 1 saattir humble store dan alınabilecek bölgesel fiyatlandırması olan oyunlara bakıyordum gözüme Neon Abyss i kestirdim ve aldım ama key aktifleştirilemiyor, bu ülkede satışı yok diyor, support a ticket attım ama muhtemelen iade olacak tamda demoyu oynayıp gaza geldiydim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shovel Knight

    1 saattir humble store dan alınabilecek bölgesel fiyatlandırması olan oyunlara bakıyordum gözüme Neon Abyss i kestirdim ve aldım ama key aktifleştirilemiyor, bu ülkede satışı yok diyor, support a ticket attım ama muhtemelen iade olacak tamda demoyu oynayıp gaza geldiydim

    Ben de HumbleBundle'da 2 arkadaşımı davet ettim geçen. Referans sistemi, davet ettiğin kişinin ilk harcamasının %75'ini sana veriyormuş Humble Wallet olarak. Başta kıllandım, kesin referansları onaylamazlar, özellikle Türkiye'den olan referansları inciğine cinciğine kadar araştırıp, illa ki bir kulp bulurlar demiştim, ki ilk referansım güvenlik soruşturmasına takıldı ama onayladılar. Diğer referansım eski üyeydi sadece ilk kez Humble Choice abonesi oldu, onu da kabul ettiler.


    Fakat şöyle bir saçmalık var. Referans sisteminden 100 TL cüzdan verdiler ama hem sadece Store'da geçerli, hem de senin de dediğin gibi store'daki neredeyse tüm oyunlar dolar üzerinden direkt TL'ye çevrilmiş gibi görünüyor. Adam akıllı hiçbir oyun alamıyorum. Steam'de 30-40 TL olan oyun, Humble Store'da 100-120 TL.


    Humble yaz indirimlerini bekleyeceğim bakalım, o zaman bir fırsat çıkar belki.





  • John Sheppard kullanıcısına yanıt

    bende referans parasını harcamaya çalışıyordum kırk yılın başı normal fiyatlı oyun buldum oda olmadı

  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt

    Sayacağım oyunların türleriyle aranız nasıl bilmiyorum, ama bunlar da steam ile aynı fiyattan satışta: (ben de zamanında baya uğraşmıştım o referans parasını harcayabilmek adına, gerçekten çok ciddi fiyat farkları var pek çok oyunda)


    -Kenshi

    -Atomicrops

    -Solasta (yeni çıktı)


    (Solasta hariç diğer ikisini oldukça beğenerek oynadım, Solastayı henüz almadım.)

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.