Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13704. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ormanci1 , GSACS , sunshines35 , Hudson51 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 26 Misafir - 28 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
349.017
Cevap
2.712
Favori
21.221.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
566 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Man Eater Steam'de yayınlandı.


    İlk olarak Epic Games mağazası'na özel olarak 22 Mayıs 2020 de çıkış yapan oyun bir yıl sonrası Steam'de %15 indirimli olarak 51.85 TL den satışa çıktı.İndirim 1 Haziran'da sona eriyor.Oyun Türkçe arayüz ve altyazı desteğine sahip  

    Aynı zamanda Game Pass'e de geldi bilginize. :)

  • Epic gamesin vereceği yeni oyunla ilgili bir sızıntı oldu mu iddaa falan da olur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @Terminator T-800 Çok çok güzel fiyattan çıkmış. İstek listeme ekledim. Umarım fiyatı böyle kalır. Oyun açık dünya ve görev olarakta oldukça dolu.


    @BlokShot Şöyle bir sızıntı vardı hocam ama şahsen pek doğru olduğunu düşünmüyorum. Yine de Redditte çok paylaşılmıştı bende paylaşayım:


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 25 Mayıs 2021; 18:54:13 >
  • Recaizade-i Nabizade kullanıcısına yanıt

    Bu oyunu da deneyin mutlaka.Quantic Dream ekibi ile ortak geliştirilmiş.


    https://store.steampowered.com/app/312840/Fahrenheit_Indigo_Prophecy_Remastered/

  • Ghost Recon Breakpoint 27-31 Mayıs tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabilecek.Ubisoft Connect yada Epic Games üzerinden bu tarihler arasında tam oyunu oynayabilir ve satın aldığınızda ise ilerlemenize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.Ücretsiz haftasonu süresince ana hikaye görevleri rahatlıkla bitirilebilir.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 25 Mayıs 2021; 19:51:2 >
  • Cyberpunk2077 indirime girer mi?

  • Red Dead Redemption 2 %33 indirimle steamde 200 TL.


    Steam'de Açık dünya oyunlarında indirim olacağı söyleniyor. Sizce açık dünya oyunu indirimleri zamanında rdr2 de indirime ekstra şekilde girer mi ?


    Eğer girmezse şimdi alıp oynamayı düşünüyorum. Vodafone pay 10 TL hepsiburada kampanyasından 150 TL steam cüzdan kodu kasmıştım. Üstüne cebimden 50 tl koyup steamden almayı düşünüyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dokucan

    Red Dead Redemption 2 %33 indirimle steamde 200 TL.


    Steam'de Açık dünya oyunlarında indirim olacağı söyleniyor. Sizce açık dünya oyunu indirimleri zamanında rdr2 de indirime ekstra şekilde girer mi ?


    Eğer girmezse şimdi alıp oynamayı düşünüyorum. Vodafone pay 10 TL hepsiburada kampanyasından 150 TL steam cüzdan kodu kasmıştım. Üstüne cebimden 50 tl koyup steamden almayı düşünüyorum.

    ekstra girmez hocam 31'ine kadar sürecek zaten open world indirimleri rdr2 de indirim olarak 31inde bitiyor

  • Tamamdır hocam cevap için teşekkürler. O zaman hemen satın alayım Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • Bir süredir çıkmasını beklediğim Biomutant 299 TL fiyatı ile çıkış yaptı. Şimdilik beklentileri karşılamamış görünüyor.

    https://store.steampowered.com/app/597820/BIOMUTANT/

  • Arkadaşlar birkaç sorum olacak.
    - Death Stranding'i 100 TL ile epic games den Ziraat Bankası kartı ile satın alacağım fakat ödeme kısmında hata alıyorum. Sadece bilgiler kısımda numara istiyor ve sonrasında ekran donuyor. Havale ve gpay gibisinden şeyler de yazıyor
    - Bu ödeme yöntemi ile oyun satın alındıktan sonra para iadesini alabilme imkanım mevcut mudur ?
    Cevaplarsanız çok sevinirim iyi geceler :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CaptainErturan kullanıcısına yanıt

    Kartınız yurt dışı alışverişlerine açık mı? Ben de İş Bankası kullanıyorum başta hata alırken ödeme aşamasında kartımı yurt dışına açtıktan sonra ödemeyi sıkıntısız tamamlayabildim.

    Epic Games muhtemelen parayı yurt dışından çekiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 26 Mayıs 2021; 0:6:21 >
  • bulduren B kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam. Benim kartım yurtdışına açık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Control Ultimate Edition nasıl bir oyundur. Steamde 209dan indirime girmiş 83.60₺ olmuş. Artıları eksileri nelerdir ? Oynanış ve hikayesi güzel midir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mucittesla kullanıcısına yanıt
    Ben sanki 70 TL civarı aldım diye hatırlıyorum. Oyun gerçekten mükemmel kesinlikle tavsiye ediyorum...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Tavsiye için teşekkür ederim hocam, listeme aldım :)

  • CaptainErturan kullanıcısına yanıt

    yok reyis 83.60 liraya düşmüş. Oyunu izledimde gameplayinide hoş gözküyor. Oynayıp bitiren varsa eğer kendince önerilerine açığım. Dlclerinden tut da oynanış ve hikayesine kadar. Spoiler içermeksizin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mucittesla -- 26 Mayıs 2021; 0:52:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mucittesla kullanıcısına yanıt

    Oyunun kendinisi 20-30 saati civari. Ek paketleride 6 + 6 saatten toplam 12 saat sürüyor. Ana hikayeden bahsediyorum tabi ki. Bunun dışında sürekli yan etkinlik tarzı şeylerde var. Türü seven için çok kaliteli bir oyun. Gizemli hikayesi türü seveni içine çekiyor ve oynanış mekaniklerine başka bir oyunda ben karşılaşmadım. Scp vakfını duyduysanız, hikaye oradan esinlenilmiş. Ben ilk çıktığı zamanlar satın almıştım ve asla pişmanlık duymadım. Ama dediğim gibi zevkler ve renkler farklıdır. Oturayım 100 lerce saatimi oyuna gömeyim düşüncesi olanlar için doğru bir oyun olmasa da, gizemli hikaye ve farklı aksiyon mekanikleri arıyorum diyenler için birebir ücretinin hakkını verecek oyundur.

  • Epic'de bu indirimde aldığım Ghostrunner'ı bitirdim. Merak ettiğim bir oyundu, Epic sayesinde çerez fiyatına aldık. Grafikler muhteşem, forumda Türkçe altyazısı da mevcut. Fakat... Arkadaş bu ne zor bir oyun. İşkence gibi resmen. Ama Doom gibi hızlı oyunları sevdiğim için yine de hırs yaptım, bırakamadım. Doom 2016, Doom Eternal gibi hızlı, non-stop aksiyon sevenler muhtemelen sevecektir ama onun dışında herkese hitap eden bir oyun değil.

  • Mucittesla kullanıcısına yanıt

    Ben Humble ile almıştım ve açıkçası beklediğimden daha iyi çıktı oyun.


    X-Files dizisi tadında bir oyun diyebilirim. Gizemler, doğa üstü varlıklar, yerler ve dahası oyunda istemediğin kadar var. Hikaye o kadar hoşuma gitmişti ki bitsin istemedim doğrusu. Her türlü parasının hakkını veriyor ama hikayesi için her bulduğunu okuyup ne neymiş diye bakman lazım. Bu seni oyundan soğutmazsa on numara oyun. Oynanışı gayet güzel, karakter güçleri çeşitli ve ilgi çekici. Birde oyunun kontrollerine alışmak gerekiyor çünkü yer yer zorluyor.


    The Foundation DLC'si ile hikaye daha da derinleşiyor ve detaylanıyor. İsimden de anlaşılacağı gibi bazı cevapları bu DLC ile öğreniyorsun.

    Bununla beraber yeni güçler, yeni harita ve yan görevler var.


    AWE DLC'si ise Remedy'nin bağlantılı evreni için güzel bir hikaye sunuyor. Bu DLC ile tek bir özel güç ekleniyor diye biliyorum. Artı olarak yan hikaye ve keşfedilecek bir de harita ekleniyor.


    Ultimate sürüm alınca DLC'lere normal görev gibi başlayıp oyundan önce bitirme ihtimalin var. Ben neredeyse ikinci DLC'yi oyundan önce bitiriyordum ki son görevi biraz zorluydu. Çıkış sırasına göre gidersen oyun daha kolay gelir.


    En son olarak oyunun müzikleri de çok iyi. (I Control) Arada açar kafa dağıtırım. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (Spoiler olmadan bu kadar yazabildim. Sormak istediğin bir şey olursa yazarsın artık.)


    NOT: Kesinlikle öneriyorum.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.