Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13693. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: asi_mawi , Hoid Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 29 Misafir (1 Mobil) - 30 Masaüstü1 Mobil
5 sn
349.076
Cevap
2.712
Favori
21.226.565
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
566 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shad0w

    bunu görmeseydim keşke hocam :) %20 indirim desek Cyberpunk 112 TL'ye falan geliyor. inş kendime hakim olabilirim.


    bu arada Far cry 5 almayı düşünenler varsa FC5 + Fc New Dawn paketi 41.8 TL'ye geliyor çok uygun. Tosla veya Ykb kart varsa daha da uygun olur.

    Kız arkadaşım bu oyunu baya seviyor Gold Edition almayı düşünüyordu bunu mu aldırayım hocam ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt

    Fc5+Fc new dawn 41 TL'ye Epic Games'den alıp. Sonra Ubisoft connect'den LEGEND20 koduyla 27 TL tl'ye FC5 Season pass'ini alabilirsiniz. FC3 de hediye ediyor FC5 season passi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 21 Mayıs 2021; 11:25:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shad0w

    Fc5+Fc new dawn 41 TL'ye Epic Games'den alıp. Sonra Ubisoft connect'den LEGEND20 koduyla 27 TL tl'ye FC5 Season pass'ini alabilirsiniz. FC3 de hediye ediyor FC5 season passi.

    Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam ama o kadar vermez o, normalde standart alacaktı da ben Gold'u al daha karlı dedim. Fc5+Fc new dawn mu yoksa Gold mu hangisi daha iyidir bunu açıklarsan memnun olurum ya da aradaki farkları belirtirsen de güzel olur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Hocam asus aura sync sıkıntı çıkarmıştı bende de. Onu kapatınca düzeldi. Sizde de rgb uygulamaları varsa onları deneyin bir. icue açık mesela bende hala sıkıntısız giriyorum. Discord da aynı şekilde açık hala.

  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt

    Gold edition'da 3 tane DLC var biri Mars'da biri Vietnam savaşında geçiyor birinde de Zombiler var. Ama bu DLC'leri beğenmeme ihtimali var. Fc5+FC new dawn alırsanız bence daha mantıklı. 2 tane ayrı oyun almış olacak. FC new dawn da baya güzel bi oyun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 21 Mayıs 2021; 11:44:10 >
  • Kuponla alacak oyun bulamadım. Ghost recon wildlands gold 34,5 tl ye geliyor. Alınır mı sizce? Breakpoint e göre daha iyi olduğu söyleniliyordu bir önceki oyunu olmuş olmasına rağmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Divison 2 newyork dlc li paket 20 liraya geliyor ne diyorsunuz oyalar mı beni aksiyon loot vs olarak?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kuponla alınabilecek ve tavsiye edilebilecek güzel oyunlar varsa bir liste yapılsa da hazıra konsak.

  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Standart alın, oyunu bitirene kadar Seasonpass'ine de güzel indirim yaparlar.

  • Şu dlc liler kapatmaları o kadar saçmaki. Anno 1800 season pass 3 alacaktım..

  • Epic Games'ten son zamanlarda TOSLA ile alışveriş yapan oldu mu? Şu an %15 iade kampanyası var gibi gözüküyor ama kampanya şartlarında oyun kodu yazmışlar. O yüzden kafam karıştı.


    Bankaların yaptığı kampanyaları müşterileri olmadığı için kullanamayanlar için TOSLA %15 güzel bir alternatif.



    Bu arada kampanya bu ayın sonuna kadar geçerliymiş, son 10 gün yani.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 21 Mayıs 2021; 12:57:20 >
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Hocam o toslada satılan pinler için. Steam xbox için vs alabilirsiniz ama epic pini olmadığı için toslada şu an epic için bir indirim yok. Önceki aylarda %15 ve %25 vardı ama belki yeni ayda gelir yine.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLordOfTheGames

    Hocam o toslada satılan pinler için. Steam xbox için vs alabilirsiniz ama epic pini olmadığı için toslada şu an epic için bir indirim yok. Önceki aylarda %15 ve %25 vardı ama belki yeni ayda gelir yine.

    Epin kampanyası başka. 2 farklı kampanya var, biri sadece dediğiniz gibi Epin, diğeri oyun mağazalarını kapsıyor. Hatta kampanyanın geçerli olduğu Platform ve Ödeme Aracı listesi bile paylaşmışlar.


    Epin kampanyası: https://tosla.com/kampanyalar/epin-kampanyasi


    Oyun kampanyası: https://tosla.com/kampanyalar/oyun-kampanyasi


    Oyun kampanyası geçerli liste: https://tosla.com/uploads/20210202134903475.pdf



    Microsoft Store, Steamgames, Epic Store diye yazanlar, oyun mağazalarının isimleri ve kart ekstresinde görünen isimleri.



    Sormamdaki amaç yakın zamanda alışveriş yapıp iade alan oldu mu diye emin olmak için. Muhtemelen çalışıyordur. En kötü emin olmak için Müşteri Hizmetlerini arayıp sorarım. Chat ile görüştüğümüz canlı yardım biraz kötü (muhtemelen evden çalıştıkları için) ama telefonla görüştüğümüz canlı yardım epey ilgililer.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 21 Mayıs 2021; 13:18:15 >
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Hocam demek ki değişiyor bu ay bende yok bu kampanya sadece epin var. Ama önceki aylarda %15 ve daha da önceki aylarda %25 varken alışveriş yapmıştım verdi iademi. Tosla uygulaması içinden fırsatlara bakın orda epin olmayan kampanya varsa(Oyun ödemelerine %15 vs gibi yazar) gelir iadeniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün Epicten 2k21 indiriyordum yaklaşık 30 gb indikten sonra durdurdum ve kapattım. Şimdi devam ettirmek istediğimde en baştan indiriyor. Bilmediğim başka bir şey mi var yoksa 30 gb boşa mı gitti?


    Not: İndirdiği yere baktım 2.67 gb görünüyor. 30 gb boşa gitti. Bu kadar rezalet bir sistem olamaz  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konays -- 21 Mayıs 2021; 13:41:33 >
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt

    Ben dün Tosla ile Epic'den 2 oyun aldım. Geçmişte hep iadeler gelmişti, bence yine iademiz gelir önümüzdeki ay. Kampanya koşullarında Epic, steam vs... ve kodlar diyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hudson51

    Biraz daha bekleyin hocam. Hem daha alacağı update'ler var hem de ek paket, DLC'leri felan da çıkacak. O zamana rahat güzel bir fiyata düşer. Başka bir şey almak istiyorsanız Metro Exodus, Ghostrunner, FC5 + FCNew Dawn Bundle gayet güzel fiyattalar.

    Saydığınız oyunların 1 hariç hepsi var. Metro Exodus'u ilk ön siparişe çıktığında Steam zam yapmadan önce almıştım. Fc5+FCNew Dawn da gecen sene indirim döneminde almıştım. Ghostrunner ise bana hitap eden bir oyun değil.

  • konays kullanıcısına yanıt
    Kalan boyuta bak hocam. Epic'te indirme devam ederken uygulamayı kapatıp açınca kalan boyutu yazıp ona göre indirmeyi sıfırdan başlatıyor. Örneğin oyun 50 gb ise ve sen 30 gb indirip kapatıp açtıysan indirme boyutunda 20 gb yazar ve baştan başlıyor gibi görünür. Böyle olmadıysa da hata olmuştur dediğin gibi. Benim başıma hiç gelmediği için bilemem.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt


    Harddiskteki epic klasörüne baktım hocam 5-6 gb bir şey görünüyor. 30 gb çöpe gitmiş :/ İndirme hızı da sürekli düşüp yükseliyor zaten. Bedava oyun vereceklerine uygulamalarını düzeltseler çok daha iyi olacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konays -- 21 Mayıs 2021; 13:54:22 >
  • konays kullanıcısına yanıt

    İlginç, ben de zamanında böyle kapatmak zorunda kalmıştım uygulamayı sonradan açınca önce indirdiği dosyayı doğruladı sonra indirmeye devam etti.


    Download hızı sizin internet altyapınızla alakalı olabilir, dün oyunu ilk verdiklerinde sorunsuz satın alıp indirmeye koydum stabil şekilde indirdi. Bir de indirme kısıtlaması etkin sizde. Ondan da düşük hızla indiriyordur.

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.