Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13629. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: azos , Darksun80 , cangk Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 23 Misafir (1 Mobil) - 24 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
349.712
Cevap
2.721
Favori
21.314.786
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mathers

    Forza'yı GTX 1050 ile oynayan var mı? Orta seviye ayarlarda akıcı oynanabiliyor mu? Araştırdım hep farklı sonuçlar gördüm internette.

    Bende onun muadili RX 560 var. Yüksek ayarlarda 30 FPS kilidi ile rahatça oynuyorum. Kilidi kapatınca FPS sürekli dalgalanıyor ya sabit 30 olacak ya da sabit 60.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mathers

    Forza'yı GTX 1050 ile oynayan var mı? Orta seviye ayarlarda akıcı oynanabiliyor mu? Araştırdım hep farklı sonuçlar gördüm internette.

    benim pc monster bende bunu merek ediyorum alsam almasam mı

  • Bende üyelik yoktu, Anno 1800 oynamayan birisi kaplamayı hediye edebilir mi acaba?

    Özelden gönderebilen olursa müteşekkir olurum.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 10 Nisan 2021; 21:21:49 >
  • Reiskonen kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapılıyor hocam bu? Hesap mı bağlamak lazım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yellow canary01

    benim pc monster bende bunu merek ediyorum alsam almasam mı



    Alıntıları Göster

    Minimum gereksinimlerde 650TI'mı ne yazıyor oyüzden 1050nin kaldırması lazım 1080pde sağlam bir işlemcide şartdır tabi.

    Medium belki zorlar ama low kaldırır 60fps+




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 10 Nisan 2021; 22:52:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    Key vermiyorlar. Otomatik ekleniyor. Twitch- Amazon hesabı ile ubisoft hesabını kalıcı olarak bağlamak gerekiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben forzadan çok memnun kaldım ilk çıktığında 150 tl'ye (ultimate) almıştım şu ana kadar oynadığım yarış oyunları arasında ilk sıraya koyarım bu kadar kendine has dünyası olan, araç çeşitliliği, çevre detayları ve kalitesi, en ince detayına kadar araç tasarımları (aşırı hız yaptığınızda fren diskleri kızarıyor adamlar bu detayı bile eklemişler baya şaşırmıştım) gerçekten alın oynayın hatta ultimate 80 küsür'e düşmüş kaçırmayın üstüne tr altyazı desteği olması zaten başlı başına alınması için sebep


    Not: oyunda bir hikaye vs bir şey yok forza horizon 4 serisi yarış festivali havasında (nfs oynayıp daha önce hiç forza oynamamış olanlar için yazayım dedim.)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aerosol 34

    ben forzadan çok memnun kaldım ilk çıktığında 150 tl'ye (ultimate) almıştım şu ana kadar oynadığım yarış oyunları arasında ilk sıraya koyarım bu kadar kendine has dünyası olan, araç çeşitliliği, çevre detayları ve kalitesi, en ince detayına kadar araç tasarımları (aşırı hız yaptığınızda fren diskleri kızarıyor adamlar bu detayı bile eklemişler baya şaşırmıştım) gerçekten alın oynayın hatta ultimate 80 küsür'e düşmüş kaçırmayın üstüne tr altyazı desteği olması zaten başlı başına alınması için sebep


    Not: oyunda bir hikaye vs bir şey yok forza horizon 4 serisi yarış festivali havasında (nfs oynayıp daha önce hiç forza oynamamış olanlar için yazayım dedim.)

    Hocam iyi bir internet bağlantım yok, acaba bundan ötürü sıkıcı olur mu? Hikaye yok dediğiniz için merak ettim.





  • Son zamanlarda pek arcade yarış oynamıyor olsam da Forza alanlar kervanına bende katıldım :) Enpara 25 TL iade kampanyasıyla Ultimate 57,5 TL’ye geldi.
  • internet bağlantın zayıfsa sürekli horizon oturumundan atabilir oyun bu anlamda biraz sıkıntılı açıkcası belli bir stabilitesi yok bir gün sorunsuz horizon oturumuna bağlanırken başka bir gün deli ediyor ikide bir bağlantı hatası veriyor online yarışlara takılmıyorsan sıkıntı değil ama oyunun windows 10 ile bir çok hizmetleri ile entegresi var xbox servisleri özellikle bunların hepsinin açık olması gerek


    hikaye yok ama hikaye olayına bende çok önem veririm bu arada oyunlarda ama bu oyunda iyiki olmamış çok sırıtırdı saf bir aksiyon yarış oyunu her telden araba var tır bile var. akşam eve gelince gir 1-2 saat kafa dağıt


    @Mr.Seko çok iyi fiyata denk gelmiş hayırlı olsun




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 11 Nisan 2021; 0:18:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keremec

    Key vermiyorlar. Otomatik ekleniyor. Twitch- Amazon hesabı ile ubisoft hesabını kalıcı olarak bağlamak gerekiyor.

    Key gönderiyorlar sandım üyeliğim olmadığı için bilgim yoktu. Teşekkürler yine de.


    @torkema61 evet maalesef hesap bağlamak lazımmış hocam. Neyse o kadar elzem paket değildi ulaşım araçlarının görünüşü değiştiriyor sadece.

  • Steam hesabımda fazladan bakiye var ve paraya çevirmek istiyorum. Oyun almak isteyen varsa %10 indirimli kendisine satın alabilirim

  • SignOfDarkness kullanıcısına yanıt
    Hocam key-gift kısmına yazın, burada müşteri bulamazsın :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Forza’yı CEPTETEB ile alan var mı ? Sadece maksimum 50TL indirim alabilirsiniz diyor. Ultimate alsam 41TL’ye mi gelecek şimdi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainErturan kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam

  • 5-6 ay önce 190 TL'ye Logitech F310 Gamepad almıştım. Beyond: Two Souls ve Mortal Kombat 11 oynarken çok az kullandım köşeye attım. Gamepadi alırken titreşim özelliğinin olmamasını çok önemsememiştim ama Forza oynarken keşke titreşimli alsaydım dedim. Uygun fiyata Logitech F710 alayım diyorum ama tatmin eder mi bilemedim. Bir defa alacağım sonuçta; almışken sağlam, kullanışlı, konforlu olsun istiyorum. Logitech F310'dan geçince iyi ki geçmişim diyebileceğim f/p canavarı önerebileceğiniz bir gamepad var mı? F710 fiyatıyla, kablosuz olmasıyla, markasıyla, titreşim özelliğinin olmasıyla dikkatimi çekti ama kararsız kaldım.

  • Recaizade-i Nabizade kullanıcısına yanıt

    Msi GC 30 veya Xbox One kolu tavsiye edecektim, fakat az önce fiyatlarına baktım, ikisi de f710'un iki katı olmuş. (f710'da vakti zamanında 70-80 liraya aldığımız gamepaddi, o da 320-330 lira olmuş ya neyse)


    f710 ergonomik olarak f310 ile neredeyse aynı gamepad, sadece kablosuz ve titreşim özelliklerine sahip ekstradan. Ayrıca pilleri de dahil edince f310'un iki katı ağırlığa çıkıyor. Yani iki kat ağır ama kablosuz/titreşimli bir f310 almış olacaksınız.


    Onun haricinde Monster'ın gamepad'i var. Biraz daha ucuz f710'dan (amazon.tr 'de 280 liraydı). Ergonomik açından f710'dan daha ele oturacak bir cihazmış gibi geliyor. Kablosuz ve ayrıca titreşim desteği de mevcut. Ama elime alıp kullanmadım, o sebepten tavsiye etmekten ziyade "bir göz atın" diyorum sadece 

  • Recaizade-i Nabizade kullanıcısına yanıt

    Monster Pusat Pro en son stoklarda tükendi diye duymuştum ama tekrar satışa sundularsa almayı düşünebilirsiniz, tavsiye ederim. Bende hem F310 hem F710 hem de Pusat var. Pusat üçünün arasında ilk sırada gözümde. Şarjlı olması büyük avantaj olduöa da uzun süre gidiyor bir kere şarj edince. Alıcısının performansı da F710'a göre daha iyi. F710'da full pil seviyesinde bile ara ara yarım saniyelik kesintiler olabiliyor. Özellikle araba yarışı ve futbol oyunlarında hissediliyor. Çok ciddi sorun yaratmıyor ama can sıkabiliyor. Alıcının dibine kadar giriyordum bu kesintiler daha az yaşansın diye F710 ile oyun oynarken. Uzun lafın kısası Pusat'ı bir araştırın derim. Titreşim özelliği de var.

  • Recaizade-i Nabizade kullanıcısına yanıt

    yıllarca logitech f710 kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. hiç kullanmama rağmen msi, monster filan bakın logitech den kötü olma ihtimalleri yok bence. tabi en iyisi xbox veya playstation kolu almak ama fiyatları ortada.

  • Recaizade-i Nabizade kullanıcısına yanıt

    Bende de F310 var. Şunu övüyorlar, neredeyse her platformda çalışıyor. Xbox oyun kolu olarak gözüktüğü için ayar yapma derdi yok. Kargosu da bedava, Aliexpress kuponu bulursanız daha ucuza getirebilirsiniz.

    https://tr.aliexpress.com/item/32931574343.html




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 11 Nisan 2021; 17:40:15 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.