Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13621. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 0MG90 , drpakers , Karpuz* Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 20 Misafir (5 Mobil) - 18 Masaüstü5 Mobil2 Android
5 sn
349.471
Cevap
2.719
Favori
21.285.156
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
567 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    https://www.lorenzostanco.com/lab/steam/store/_/acuKN33w1

    En çok oynananlara göre sıralı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    valla ne yalan söyliyim ben control'ü aldım, Tr altyazılı oynuyorum şu an.

    henüz en başındayım ama şimdilik fena gitmiyor. hikayeyi anlamaya çalışarak gidiyorum.

    bu arada ne oluyo falan derken 2 saat çok çabuk geçiyor.

    "beğenmezsem iade ederim" demeye fırsat kalmıyor. ki zaten beğenilmeyecek bi kısım olacağını düşünmüyorum.


    fiyat olarak benim için fırsat. sene sonuna kadar da daha aşağı bi fiyata düşeceğini zannetmiyorum.

    en azından steam'de fiyat düşmez.

  • Hoi4 bugün indirime girer mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MustafaTosun

    Hoi4 bugün indirime girer mi

    İndirimler salı ve perşembe günleri olur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    İndirimler salı ve perşembe günleri olur.



    Alıntıları Göster

    Her gün farklı oyunlar indirime giriyor aslında. Yıl dönümü vs. olmadığı sürece yayıncı indirimleri genelde pazartesi ve perşembe günleri oluyor.

  • Yakın zamanda FUSER deneyimleyen var mı?
    Base fiyatı yüksek (400+) ama şuan %50 indirimde, almayı düşünüyorum, tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NextMan-- kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle club edition almalısın, online oynayacaksan çok fark ediyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Impakt kullanıcısına yanıt

    Şahsen önermiyorum hocam. Oyun oldukça eğlenceli ama hem fiyatı hem de birçok şarkıyı şark kurnazlığı ile DLC olarak getirmeleri ve kendilerince kurnazlık yapmaları pek iyi gözükmüyor. Çıkışı pek de yakın o yüzden yazın daha iyi bir indirim alır bence.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Tavsiyeniz için teşekkürler. Güncel olarak oynuyor musunuz bu liste güncel mi acaba?

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Fuser_(video_game)

    Benimde canım sıkılmıştı şarkı başı 13 TL olmasına ve ayrı satılmalarına, şöyle en azından 3 4 TL olsa yine toplu bir şekilde alınabilirdi ama 13 çok. Bu tarz bir oyun tavsiyeniz var mıdır acaba PC için?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Impakt kullanıcısına yanıt

    Oyunu güncel olarak oynamıyorum ama güncellemelerden bakabilirsiniz hocam. Liste güncel. Oyunun tek başına da şarkı arşivi çok geniş olduğundan DLC de çok çok sevdiğiniz şarkılara yönelebilirsiniz ama bence gerek yok dediğim gibi ana oyunun şarkıları da gayet iyi ve sürekli yeni şarkılar da ekleniyormuş. Bu tarz olarak ise şu an Muse Dash'i önerebilirim. Oldukça güzel bir müzik ritim oyunudur ve görselliği de oldukça tatlıdır. Fiyatı da 4.5 TL olarak oldukça uygun böyle bir oyun arıyorsan oynamalık. Birde dün geçen günlerde Dost Kayaoğlundan Everhood'u görmüştüm hani onu da önerebilirim. Undertale tarzında hikaye ağırlıklı bir müzik ritim oyunu. Ama o şu an indirimde değil, 20 TL.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 4 Nisan 2021; 20:20:49 >
  • 33 liram var steam de oyun önerilerine açığım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pathologic 2

  • Witcher 3 GOTY + SOMA + INSIDE

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş bilgisayara format attık, bir hafta kadar steam kurmadım. Dün giriş yapmak istedim, ecnebi bir vatandaş hesabımı çalmış ayrıca, mail hesabımdanda alınan oyunların ödeme maillerini silmiş. Steam desteğe yazdım, sadece kart numaram var. Sizce kurtarabilirmiyim yoksa soğuk su mu içeyim :(

  • İndirimlerden faydalandım 40 liraya control ultimate edition aldım. Türkçe içeriği olmadığı için henüz Disco Elysium - The Final Cut'ı almadım. Türkçe dil desteği sonradan mı eklenecek? Bilgisi olan var mı? Sanki bir anket düzenlenmişti ve o ankette Türkçe 1. olmuştu diye hatırlıyorum.

  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Bence en iyi 33 TL harcamalarından biri olacaktır bunları alırsa arkadaş. Sırf Witcher 3 için bile değer ki Soma ve Inside da bir o kadar efsanedir.

  • Bir yılı geçti ve halen bir gelişme yok. Diğer dillerin çevirisini gönüllü ekipler yaptı ve yüzde bilgileri verildi. Yani şu an topluluktan gizli bir çeviri yürütüldüğünü sanmıyorum. En iyisi umudu kesmek..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Süper

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çağdaş

    Arkadaş bilgisayara format attık, bir hafta kadar steam kurmadım. Dün giriş yapmak istedim, ecnebi bir vatandaş hesabımı çalmış ayrıca, mail hesabımdanda alınan oyunların ödeme maillerini silmiş. Steam desteğe yazdım, sadece kart numaram var. Sizce kurtarabilirmiyim yoksa soğuk su mu içeyim :(

    Sadece kart numarasıyla geri vereceklerini sanmıyorum. Zaten Steam Destek de senin Steam profilindeki gibi kartının yalnızca son 4 hanesini görebilir. (ya da ilk 4, son 4) Faturaların silindiyse, Steam harcamalarının olduğu geçmiş hesap özeti ekstrelerin duruyorsa onları atabilirsin. Tarih, saat ve tutarlardan doğrulama yapabilirler. Bir de hesabına birden fazla kart tanımladıysan geçmişte, bu kartlara ait bilgileri verebilirsin.


    İşin zor ama imkansız değil, tabii biraz hafızanı da zorlaman gerekecek.


    Mesela hesabınla son satın aldığın oyunlar (oyun adı, tutar, tarih, ödeme yöntemi), varsa önemli bir kriter olarak hesabına son bakiye yüklemelerin ve hangi yöntemle yüklediğin vs. gibi bilgiler hesabını geri almak için önemli olabilir. Ayrıca varsa iade taleplerine ait detayları söyleyebilirsin. Topluluk Pazarı (Community Market) kullandıysan, burada yaptığın işlemleri söyleyebilirsin. Yani hesabındaki hatırlayabildiğin tüm harcama hareketlerini mümkün olduğunca detaylı olarak yazmalısın.


    Ek olarak mobil authenticator'ı hacklenmeden önce bir kere bile aktif ettiysen, aktif ettiğin telefon numarası ve kullandığın cihazın detaylarını söyleyebilirsin.


    Aklıma gelen son detay da, eğer Türkiye dışından veya Türkiye dışı bir IP ile hesabına hiç girmediysen ve hesabın Türkiye dışından bir yerden hacklendiyse, bu zaten başlı başlına büyük bir kanıt. Bunu check etmelerini isteyebilirsin. Benim de 3 yıl önce Ubisoft hesabıma yurtdışından giriş yapılıp, Rainbow Six Siege hesabımda hile kullanılmış ve banlanmışım, mail geldiğinde fark etmiştim, yoksa hesabıma giriş yapıldığını bile bilmiyordum. O zaman yurtdışında olduğumu kanıtladım ve uzun süredir Rainbow Six Siege'e girmediğimi, sadece Türkiye'deyken oynadığımı söylemiştim ve yapılan kontrollerde hesabımla uzak doğu ülkelerinden giriş yapılıp, hile kullanıldığı tespit edildiği için banımı kaldırtabilmiştim. Zaten bu tür hack girişimleri ya uzak doğu merkezli ya da Amerika merkezli oluyor. Hiçbir zaman bu ülkelerde bulunmadıysan ve hiçbir zaman VPN ile bu ülkeler üzerinden hesabına girmediysen ve hesabın sana ait olduğunu da doğrulayabilirsen çok büyük ihtimalle geri alabilirsin.


    Umarım olumlu sonuç alırsın. Sonucu yazarsan sevinirim. Bol şans şimdiden.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 5 Nisan 2021; 20:11:29 >




  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.