Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13616. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: roomonecool , Judassem Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 23 Misafir - 23 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
349.708
Cevap
2.721
Favori
21.314.327
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • 160 liraya geliyor acv tavsiye eder misiniz? Aco ları severek oynamıstım ama bu sefer kararsızım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Origins ve Odyssey den ziyade Valhalla seride daha çok keşif ve hikaye ağırlıklı bir oyun olarak yer alıyor hocam ona göre alın. Eğer özellikle Odyssey'in loot hissini sevdiyseniz misal Valhalla da bu yok ama gerek yan görevleri gerekse de ana hikayesi kısmından ağırlıklı ilerleyen bir oyun Valhalla.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kendomen

    The Crew 2 şuan 45 liraya alınır mı? Forza Horizon 4'ü daha önce oynamıştım ama belli bir süre sonra oyun amaçsızlaşıyor. Crew 2'yi denemek istiyorum. Crew 2'nin sürüş dinamiği söylendiği kadar kötü mü?

    Playstore'dan 9 TL'ye almıştık Kasım ayında. Ara ara da bu fiyatlara ya da yakın fiyatlara düşüyor.

  • Malum sürümü düştü indirip bi deneyin isterseniz Odyssey öyle yapmıştım çok hoşuma gitmişti. Ama witcher 3 de çok önerilir aldım ama oynamayı bıraktım sevmedim o kadar iş sizde bitiyor yani önceden denesem almazdım öyle söyleyeyim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hudson51

    Origins ve Odyssey den ziyade Valhalla seride daha çok keşif ve hikaye ağırlıklı bir oyun olarak yer alıyor hocam ona göre alın. Eğer özellikle Odyssey'in loot hissini sevdiyseniz misal Valhalla da bu yok ama gerek yan görevleri gerekse de ana hikayesi kısmından ağırlıklı ilerleyen bir oyun Valhalla.

    Keşif ve hikaye agırlıklı ise alayım hocam o zaman. Oyunlarda yeni yerleri keşfetmeye bayılıyorum açıkçası. Aco da ki loot olayını sevmistim ama bence biraz fazlaydı o kadarına da ihtiyaç duymuyorum, teşekkür ediyorum cevabınız için..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim hocam. Ben de özellikle keşif ve hikaye yönünden oldukça sevdim diyebilirim oyunu. Özellikle Odyssey ve Origins de olmayan harika bir keşif hissi var Valhalla da. Öyle ki haritada şu tarafa gideyim dediğinizde eliniz boş dönmüyorsunuz ve içerik olarakta tatmin edici bir şey çıkıyor karşınıza. Hikaye olarak ise ben şahsen sevdim çünkü önceki 2 oyunun yapamadığı hatta Brotherhood dan beri yapılamayan "acaba bir sonraki oyunda ne olacak?" hissini de tekrar bu oyun verdi bana.

  • Oyunlarda haritayı dolaşıp keşfetmeyi seviyorsanız, gothic ve risen serilerine bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Hades oyununun TR yaması var mı ?(Steam ile uyumlu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainErturan -- 29 Mart 2021; 19:22:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CaptainErturan kullanıcısına yanıt

    Anonymous'un ücretli yaması ve forumda translate yaması var sanırım.

  • Geforce now üzerinden Cyberpunk oynayan var mı?
    Sistemim Cyberpunk optimal düzeyde kaldırmıyor, geforce now üzerinden akıcı oynayabiliyor musunuz?
    Cyberpunk veya baska bir oyunu..?
    Son gelismelerden sonra geforce now turkiye ayagina bir sans vermeye karar verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trine 4'e Türkçe eklenmiş

    quote:

    We have released a new patch update today for Trine 4: The Nightmare Prince and Melody of Mystery, which adds a new highly requested language: Turkish! The translation is thanks to our active Turkish community - thank you for your hard work and for making this possible!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayser -- 30 Mart 2021; 2:31:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon Prime, nisan ayında da yine çok güzel oyunlarla geliyor. Prime sahipleri, The Escapists, Moving Out, Move or Die: Couch Party Edition, Aces of the Luftwaffe: Squadron, Before I Forget oyunlarını alabilecek ve Prime üyeliği bitse dahi oynamaya devam edebilecekler. Önceki Amazon Prime ile verilen oyunlarda aynı şekilde hep sizde kalıyor aklınızda bulunsun.


    Hala 8 TL'e Amazon Prime almayan varsa bence hemen alsın. Çünkü Türkiye de ki en ucuz ve en harika hizmetleri veren tek yer olabilir.


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]




  • Xbox gamepass , Epic games ve Amazon games(ismi bu muydu unuttum, Amazonun oyun uygulaması) üzerindeki bilgisayarımda yüklü durumda olan oyunları internetsiz oynamanın bir yolu var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impakt -- 30 Mart 2021; 18:22:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HITMAN III ün ilk bölümü 30 Mart-5 Nisan tarihleri arasında ücretsiz,Epic Games mağazasından oyunun Ücretsiz Başlangıç Paketini kütüphanenize eklerseniz bu süre içerisinde ICA Facility ve Dubai bölümlerini oynayabilirsiniz.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • İt takes two sizce en yakın ne zaman indirime girer? EA oyunları ile alakam yok, çoğu indirim dönemi girmiyor diye hatırlıyorum ki zaten Steam'de de yeniler. Arkadaşla oynayalım dedik 290 lira ne yaw

  • Kovalenko kullanıcısına yanıt

    Oyun EA Pro'ya dahil ve açıkcası bir aylık EA Play Pro alıp hem It Takes Two hemde Bıomutant'ı oynamayı düşünüyorum.Her iki oyunu tek tek almaktansa bu şekilde daha hesaplıya geliyor.Eğer oyunu oynayacaksanız yakın vakitte indirime girmesi pek olası olmadığından şu an için en iyi seçenek EA Play Pro olarak görünüyor.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • Kendomen kullanıcısına yanıt

    Hocam oyun güzel (crew 2). FH4 ile karşılaştırmak çok doğru değil. Crew2 biraz arcade-fantastik. Araba ile giderken, uçağa, oradan gemiye, oradan motorsiklete dönüştüğün yarışlar var. Arcade'in dibi crew 2. Çarp - vur - uç... motosiklet ile düşme yok, bu kötü gözükse de açık dünyada motor ile gezmek bağımlılık yapıyor.


    Çevreye çok takılıyorsanız FH4 gibi bir çevre yok. FH4 te oturup manzarayı izlersiniz, crew 2 de baya kötü etraf. Ancak dünyası FH4'ün kat be kat büyük. FH4 te haritayı uçtan uca gitmek yaklaşık 15-20 dakika sürüyor, Crew 2 de haritayı turlamak gerçek zamanla 4 saat kadar sürüyor. Direksiyon ile oynanacaksa crew 2 çok daha iyi bir deneyim sunuyor. Gamepad ile FH4.

    playstore da 9 TL ye almıştım. Hakkını fazlasıyla ödedi.


    Youtube üzerinden izleyip daha çok fikir edinebilirsin.





  • Bu yorumu oyunun ana konusu yerine buraya yazıyorum çünkü burası daha fazla okunuyor. Disco Elysium - Final Cut çıktı fakat Türkçe'yi hala getirmemişler. Getireceğiz veya getirmeyeceğiz diye haber de yapmıyorlar. Anket sonrası resmen dalga geçmektir bu. Ben şöyle bir negatif yorum yazdım destek olursanız sevinirim. Oyun sizde varsa siz de bir yorum bırakabilirsiniz.


    https://steamcommunity.com/id/exdeun/recommended/632470/


    Kardeşim İngilizcen yoksa oynama vs. falan diyeceklere eyvallah o da benim ayıbım olsun.

  • Sp!deR kullanıcısına yanıt
    Bizden önceki anket tarihi ile kazananın dilinin getirildiği tarih arasındaki farkı bilsek ona göre yorum yapabiliriz. Anladığım kadarıyla oyun ağır dil içeriyor. Bu yüzden çok yüklenmek de istemiyorum ama en azından haberini, duyurusunu veya en azından çıkarılacağını söyleselerdi.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.