Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13569. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 22 Misafir (1 Mobil) - 25 Masaüstü4 Mobil3 Android
5 sn
349.692
Cevap
2.721
Favori
21.311.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Frost

    Hocam oyun kütüphanemde direkt Control Ultimate Edition olarak gözüküyor ve indiriyorum. Season Pass içerikleri yok haliyle ama eğer Season Pass %20 civarı indirim alırsa forumdan giftle ek olarak %25 indirimle toplamda 50 TL civarına Ultimate Edition almış olacağım ki bu ücret benim için gayet yeterli.



    Alıntıları Göster

    Control geçen indirimlerde %50 indirime girmişti. Ultimate Edition. Zaten hangi oyun Humble üzerinde verilse(fiyatı 100 TL ve üzeri olan oyunlar) genelde Steam üzerinde de kısa süre sonra indirime giriyor. Bundan dolayı Season passinde indirime girmesi beklenebilir. Bunun yakın zamandaki örnekleri Jurassic World Evolution ve Ancestors Humankind Odysey.


    İlk oyun Humble üzerinden verildikten sonra %90, ikinci oyun da %63 indirime girmişti. Daha önce girmedikleri indirim oranlarıydı.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gye_Baek

    Humble Bundle'da bu ayki oyunlardan biri olan Ageless'in kodu Türkiye de çalışmıyor. Yapabileceğimiz bir şey var mı yoksa bu kod yanıyor mu otomatik olarak  . Hayır merak ettiğim bir oyun değil de ilginç geldi düzelttirebiliyorsak düzeltelim diye düşündüm.

    HB destek ile iletişime geçip, durumu belirtin. Kodu ya yenilerler ya da birkaç dolarlık mağaza kredisi verirler.


    Sıkıntı bende de mevcut, ben de iletişime geçtim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneLastKiss -- 2 Mart 2021; 22:14:26 >
  • Dayz zam yemiş.

  • Terraneo kullanıcısına yanıt

    Çöp Z.

  • Steam'e gelen bazı yeni özellikler ;


    -Mağazada herhangi bir oyunu istek listenize ekleyecek yada çıkaracaksanız artık istek listesi butonunda yer alan çift özellikle istek listenize gitmeye gerek kalmadan tercih yapabiliyorsunuz.İstek listenizi yönetme yada istek listesinden çıkarmak bu sayede artık daha pratik. 


    -Bunun dışında sürekli güncellenen Steam Beta sürümüne ise gelen yeni özellikle oyunlarınızın ek paketlerinin ne kadar yer kapladığını oyun yüklü olmasa bile DLC ler kısmından görebiliyorsunuz.


    Ek olarak The Sinking City Steam mağazasından kaldırılmış.Oyunu çıkış günü almıştım ve süreci izlemek adına henüz iade etmedim.Kontrol ettiğimde ise kütüphanemde durduğunu fakat artık satın alınamadığını gözlemledim. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 3 Mart 2021; 1:54:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terraneo

    Dayz zam yemiş.

    Yıllar önce Erken Erişimde 29 liradan mı 31 liradan mı ne çıkmıştı ve almıştık. Çok gelecek vaat eden bir oyundu ama çok uzun sürdü geliştirme süreci ve Erken Erişimden çıkışı. Haliyle DayZ adam olana kadar zibilyon tane varyantı çıktı ve piyasa bu türe doydu. Fakat yine de DayZ'nin yeri ayrıdır çünkü türün atasıdır. Havaalanına ilk varıp tüm loot'ları toplamak, Cherno ve Elektro'da pusup insanların gelmelerini/oradan geçmelerini beklemek falan, eğlenceli zamanlardı..


    Meraklısına, Toqtir nick'li Twitch yayıncısı ve ekibi (Jahrein'in de içinde bulunduğu Rekkitz ekibi) DayZ'de RP server açtılar ve arada girip oynuyorlar. Oynamak isteyenler orada takılabilirler.





  • EA play neden alınmaz adlı foto


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani neden alınmaz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psyduck17

    yani neden alınmaz?

    Gayet belli fotoya biraz daha bak istiyorsan

    İpucu veriyim bu lanet oyunu steam'den indirdim[ea play var hesapta]




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 3 Mart 2021; 11:23:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek çok firmada olduğu gibi electronic arts da kendi oyununu kendi launcherı üzerinden çalıştırmak istiyor. aynı şekilde rdr2 ve gta5 oynamak için rockstar games launcher indirmeniz gerekiyor, ubisoft oyunları için uplay indirmeniz gerekiyor. merak etmeyin origin indirince oyunu tekrardan indirmek zorunda olmayacaksınız. sadece origin kurup oturum açıp oyunu çalıştıracaksınız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psyduck17

    pek çok firmada olduğu gibi electronic arts da kendi oyununu kendi launcherı üzerinden çalıştırmak istiyor. aynı şekilde rdr2 ve gta5 oynamak için rockstar games launcher indirmeniz gerekiyor, ubisoft oyunları için uplay indirmeniz gerekiyor. merak etmeyin origin indirince oyunu tekrardan indirmek zorunda olmayacaksınız. sadece origin kurup oturum açıp oyunu çalıştıracaksınız.

    Rockstar'ı affediyorum çünkü oyunları sanateseri


    ama ubisoft ve origin böyle olmamalı zaten EA rezil oldu satamadı pek oyun herkes originden nefret ettiği için

    oyüzden steam'e döndü ama böyle dönücekse dönmesin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 3 Mart 2021; 11:39:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rockstar da 7 senede bir çıkardığı oyun için kendi launcherını zorunlu tutmamalı bence. zaten şu an rockstar games launchera ihtiyaç duyan yalnızca 2 oyun var. gta 5 ve rdr2. ea kütüphanesi ise daha geniş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psyduck17

    rockstar da 7 senede bir çıkardığı oyun için kendi launcherını zorunlu tutmamalı bence. zaten şu an rockstar games launchera ihtiyaç duyan yalnızca 2 oyun var. gta 5 ve rdr2. ea kütüphanesi ise daha geniş.

    quality>quantity


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA IV de var. Bundan sonraki çıkacak oyunlar için de zorunlu tutacak. Sonuçta yeni oluşan bir platform. Belki eskileri de GTA IV gibi getirecekler platforma.


    @PURECAUCASIANWHITE Hocam sanat eseri veya rezil olmakla ilgili değil bu durum. Uplay, Origin, Rockstar Launcher gibi platformlar gerekiyor ilgili firmanın oyunları için. Steam'den oynasanız dahi kendi platformundan giriş yapmanız gerekiyor.

  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    hocam ihtiyaç duyan dedim. aktif olarak online oynanabilecek oyun olarak. yoksa tabi ki gta4 de var. bully de var. la noire var. ama bunların bu launchera ihtiyacı yok.

  • Yayıncılar bence Oyunlara internet aracılığı ile giriş yapılsın diye launcher kurulumunu zorla tutuyor. Yani bir nevi kırılmasını engelleyebilmek için
  • Bu konuda yanılıyor olma ihtimaliniz var mı hocam? Çünkü Steam'den Fifa 21 aldım. Steam'den indirdikten sonra Origin'den bir daha indiriyor oyunu. Çözümü de yok, ikisinden birini silerseniz oyun da çalışmıyor...

  • AtomCmyLMz kullanıcısına yanıt

    daha yeni fifa 21in deneme süresini tamamladım. sadece steamden yükledim. tekrar originden yüklememi istemedi. o yüzden çok emin yazdım  

  • Anladım, bende durum maalesef böyle. Artık sil - yükle uğraşmak istemiyorum tekrardan. 22'de bir daha denerim artık :D

  • AtomCmyLMz kullanıcısına yanıt

    Ben de yakın zamanda Titanfall 2 oynadım, Origin'den hiçbir download yapmadı. Şimdiye kadar da Origin olsun, Uplay olsun, hiçbir multi platform oyunda başıma böyle bir şey gelmedi benim de.


    Download işlemi şu an devam ediyorsa ekran görüntüsü atma ihtimaliniz var mı? Ben de merak ettim.

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.