Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13564. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fener19 , fener19 , Darksun80 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 29 Misafir (1 Mobil) - 30 Masaüstü2 Mobil
5 sn
349.713
Cevap
2.721
Favori
21.314.927
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Oyun Steam'de satışa sunulduğunda kimsenin bu durumdan haberi yoktu ve ne geliştiricisi nede yayıncısı bu durumdan bahsetti.Oyun satışa çıktıktan bir süre sonrada oyunun geliştiricisi mevcut durumla ilgili sorunu paylaşınca herkesin haberi oldu.Oyunu zaten ilk çıktığında Epic üzerinden almıştım Steam'e gelincede bu durumdan habersiz olarak satın aldım.Böyle bir durumun olduğunu bilinse zaten kimse almazdı.Ayrıca mevcut durum elbette iyi değil ama korsan indirmeyide böyle bir durumda dahi önermemek lazım hele ki böyle bir konuda,en kötü iade ederiz olur biter.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine mi aynı muhabbet.. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] adam parasıyla senden keyleri almış sen de paranı almışsın alışveriş tamamlanmış. insanlar buraya sizin alışveriş dramanızı dinlemeye gelmiyor daha ne bu ısrarla tantana.

  • Dragon Age (''4'') yenisi sırf Single Player çıkacakmış... [EA; BioWare]

    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

    ''Bir musibet evladır bin nasihatten.''


    darısı diğerlerinin başına...


    Edit: Inquisition'ı hiç DLC'leriyle oynamamıştım, şimdi onun, EA sağ olmasın, fiyat politikasından dolayı, hala oynayamadık ama aklıma EA Play geldi şu aylık 6tl alayım da oynayayım aklıma gelmişken. Sorum şu eski oyunların sonuç ve seçeneklerimizi aktardığımız zımbırtı sayfa çalışıyormu daha? Bilgisi olan varmı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk0gamer -- 27 Şubat 2021; 8:7:47 >
  • Sinking City tam bir arapsaçına dönmüş. Neyse iade talep ettim. Olay netleşince alırız artık.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Hocam yine de bu bizim için daha iyi oldu. Eskiden euro üzerinden satarlardı çünkü. Şimdi dolar ile çarpmışlar


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

    Evet yine de Steam den kopyalamak yerine kendi platformlarına özel fiyatlandırma beklerdim bende




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProStr33t -- 27 Şubat 2021; 9:2:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Terminator T-800 Dediğinizde tabi ki haklısınız. Korsan bende kesinlikle önermiyorum ama bu üç kağıtçı Nacon geçen ağustostan beri Frogwares'e sorun çıkarmayı geçtim Sinking City'nin bug'larla dolu ilk sürümünü sürekli Steam de satışa koymaya çalışıyordu. Sonunda dün şaka gibi indirimli fiyatla satışa koymayı başarmışlar ama gel gelelim ki satışa koydukları oyunun çıkış sürümü ve bozuk. Bu adamlar kendileri de oyunu güncelleyemezler çünkü oyunun herhangi bir developer sürümü veya kaynak kodları ellerinde yok. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] zaten ?zaten şu an mahkemeleri de devam ediyor. Nacon'un bu açgözlülüğü umarım mahkemeye taşınır da oradan da ceza yer.


    @ComputerEngineer1 Eskiden indirim olduğunda oyunlar 2-5 Euro'ya kadar düşüyordu. Ben çok almıyordum ama alan arkadaşlar baya bir vardı böyle. Dediğiniz gibi umarım dolar üzerindendir çünkü o fiyatlar baya yine Euro dan devam eder gibi duruyor. Umarım kısa zamanda fiyatlara bir ayar çekerler yoksa bu haliyle Steam de alsam daha iyi, Origin'in hiçbir avantajı yok. Ubisoft bile kendi mağazasında bir iki TL piyasanın altına koyuyor ki satsın...





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hudson51

    Nacon dediğimiz firma Frogwares'e ne bonus ne de geliştirme masraflarını ödemeyen üstüne de sürekli sorun çıkaran birde Sinking City'nin kaynak kodlarını çalmaya çalışan berbat bir firma. Şimdi bu hareketleri ile de oyuncuları söğüşlemeye çalışıyorlar. Oyun 1 TL bile olsa para geliştirici Frogwares'e gitmediği için kuruş vermem. Kimsenin almasını da önermiyorum, şu an ki durumda gidin korsandan indirin daha iyi. En azından geliştiriciyi dolandırmaya çalışan hırsız bir dağıtıcıdan almazsınız.

    Frogwares sitesinde Sinking City için satın alma linkleri yok Epic bile koymamışlar. Böyle karaktersiz dağıtıcılara 1 lira bile kazandırmayın kısmına katılıyorum. Geliştiricilere destek olmak isterseniz de takipte kalın belki bir gelişme olur.

    https://frogwares.com/frogwares-games//




    Outriders demosunu 1.5 saat kadar oynadım. Birkaç farklı loot shooterdan parçalar gördüm ki bu normal sayılır. Diğer oyunlardan hem iyi hem kötü yanları almışlar. Divison 1+2, Destiny 2, Borderlands 2 ve Anthem oynamış birisi olarak bunlardan herhangi birisini bu oyuna tercih ederim. Öncelikle oyunda cila hiç yok. Bu erken erişim değil demo, demonun amacı satacak oyunu tanıtmaktır ve deneyenlerin alması için bir neden vermektir. 60 dolar bu kadar cilasız, sıkıcı ve sorunlu bir oyun için çok fazla. Iron Man olduğunuz ama başarısız olan Anthem bile oyuncuya satın alması için daha çok neden vaat ediyor. Bu oyuna para vermek yerine Destiny 2 için dlc almak daha cazip geliyor. Muhtemelen ileride ya direkt ölür ya da fiyatı ciddi oranda düşer diye bekliyorum. Oyunda gördüğüm 2 güzel özelliği de söylemek istiyorum hakkını yemeyelim. İlki crossplay ile gelmesi, bence güzel bir artı bu hatta oyunu kurtaracak özellik de olabilir. Çünkü oyunun yakın zamanda oyuncusunun çok ciddi azalacağını düşünüyorum ama crossplay varsa biraz daha direnir. Diğer özellik de otomatik loot. Loot oyunlarında envanter ve lootlar bir yerden sonra çöpe döner, bu oyunda belli sadece belli kalitenin üzerini otomatik loot yapan bir özellik var gerçi bu demoda tam çalışmıyordu ama çalıştığını varsayıyorum. Lootlanacak eşyaları almadan görmek de başka bir artı. Oyunun potansiyeli var aslında ama gunplay olarak rakiplerinden çok geri duruyor.







  • Sinking City zaten kötü bir oyun geliştircisinde de yayınlayanda da iş yok ki farketmez istediği yerden satsın. Murat Sönmez bile zar zor katlanmıştı oyuna.

  • Playstation


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]


    Epic Games


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • The Sinking City'nin Epic Games mağazasındaki en güncel sürümü ile Steam'de yayınlanan ve eksik-hatalı olduğu belirtilen sürümü her iki oyunu ayrı olarak yükleyerek karşılaştırdım.Her ne kadar Frogwares Steam'deki sürümün kendilerine ait olmadığını ve oyunun eski bir versiyonuna ait olduğunu belirtsede bunun için bir kanıt henüz sunmadı.Her iki oyunun toplam dosya boyutu birbirinden farklı bunun nedeni ise Epic'teki oyunum ek paketlerinde dahil olduğu Necronomicon sürümü iken Steam'de ise sadece ana oyun bulunması ve Steam'in daha farklı bir sıkıştırma tekniği kullanmasından dolayı fakat her iki oyunun kısayol dosyaları ise birbiriyle aynı versiyondalar.Üstelik Steam sürümünün Frogwares'e ait olduğuda uzantı ayrıntılarında açıkça belirtiliyor.Görselin sağ tarafında oyunun Steam versiyonu diğer tarafında ise Epic Mağazasındaki sürümü yer alıyor.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 



    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]


    Bunun dışında ise her iki sürümün Debug dosyalarını açtığımda Epic mağazasında en son 18 Ekim 2019 de güncellendiğini,Steam sürümünün ise 23 Haziran 2020 tarihli sürüm olduğunu gözlemledim.



    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]



    Oyun ilk çıktığında Epic üzerinden 30 saat civarı oynayıp bitirmiştim.Oyuna tekrar girince kayıt dosyaları bulutta olduğu için kaldığım yerden devam edebiliyordum.Epic'teki kayıt dosyasını Steam'deki kayıtlarla değiştirince dahi oyun aynı sürümü kullandığı için yine aynı yerden oynayabildim.Bu nedenle Epic'teki sürümle Steam'e şu an gelen oyunun birebir aynı versiyon olduğunu söyleyebilirim.Aralarındaki tek fark Steam'de ek paket içerikleri ve görevleri yok.Bunun dışında ise Steam'deki sürüm bozuk yada hatalı çalışmıyor.


    Nacon ile Frogwares arasında süren hukuki bir süreç mevcut ve bu süreç tamamlanmadan Sinking City'nin bu durumu pek değişmez.5 Ocak'ta Frogwares Steam'de kendi yayıncılığı ile oyunu yayınlamış ve ardından aynı gün mağazadan kaldırılmıştı.Benzer bir durum ise şu anlık olmadı.Aslında şu an yapılacak en doğru şey Steam'in oyunu mağazadan kaldırması çünkü bir tarafta Frogwares'in açıklamaları ve diğer taraftan ise Nacon'un oyunu mağazaya tekrar getirmesi derken süreç çok sıkıntılı bir hal aldı.Oyuncular haklı olarak bu duruma tepkili ama oyun mağazada durmaya devam ediyor.Aslında Frogwares daha açıklayıcı olsa süreç netleşecek fakat daha fazla haberi yakında paylaşacaklarını belirttiler ve buda yeterli olmadı.Muhtemelen hukuki süreç nedeniyle bu kadarını paylaşabiliyorlar.


    Bu bilgileri her iki oyun sürümünün aynı olduğunu açıklamak amacıyla yazdım.Hiç bir geliştiricinin haksız duruma düşmesini elbette bir oyuncu olarak istemem fakat oyunu tüm bunlardan habersiz olarak almıştım ve süreci yakından takip ediyorum ama şunu söyleyebilirim ki Steam'deki sürüm eksik yada oyunun eski bir sürümü kesinlikle değil,bir taraf doğruyu söylemiyor umarım yakında netleşir.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 27 Şubat 2021; 18:5:9 >




  • Steamdeki sürüm de eksik, Epicteki de. İki sürümü de Nacon dağıtıyor hala. Oyunun Ps5 sürümü en iyi sürümü zira güncelleme alıyor (Frogwares kendisi dağıtıyor)

  • D. kullanıcısına yanıt

    Resmen komedi. :)

  • D. kullanıcısına yanıt

    Bazen diyorum konsol alayım PC artık masraflı olmaya başladı diye ama oyun fiyatlarını görünce aklımda bu düşünce tamamen yok oluyor.

  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    Xbox alınır, gamepass ile kullanılır, oyun kardeşliği falan yapılır.


    Bunun dışında mantıklı bir alternatif olduğunu düşünmüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt

    hocam boss bilişim linkini isterseniz silin. O site ürünleri yurtdışından tedarik edip gönderiyor ama ürünlerin gelme süreleri bir hayli uzun, yani ucuz diye buradan birisine referans olup mağdur olmasın. Google Harita puanı da 2.2

  • arkadaşlar steamde oyun indirirken 2 dakikada 1 indirme hızı 0 kb ye düşüyor aylardır böyle. bunun çözümü yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben son zamanlarda 3-4 oyun indirdim, aşağı yukarı 150GB'ye yakın, öyle bir sorunla karşılaşmadım.

    En son bugün sabah 40GB indirdim onda tek sıkıntı 8 mbps hızım olmasına rağmen tamamını 5,4 mbps ile indirmesi oldu.

  • 4F3 kullanıcısına yanıt

    İndirme hızı 0'a düştüğünde disk kullanımı yükseliyor. İndirdiği dosyaları diske yazıyor o arada. Bende de oluyor. Bir sey indirirken bilgisayarla uğraşmayı bıraktığımdan 2 dk da gibi çok kısa aralıklarla mı oluyor bilmiyorum. Fakat, steam'in son sürümleriyle beraber indirme yaparken hantallaşıyor. Getirdikleri puan mağazasıda çok hantal. Eskiden çok daha stabil çalışıyordu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu aralar sevdiğim ama Steam kütüphanemde oynamayadığım oyunları bitiriyorum ve gerçekten sevdiğim oyunları da farklı tatlar arayan arkadaşlar için buraya yazmak istedim. Ori and the Blind Forest'ı bugün bitirdim ve gerçekten güzel bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Ori ile Nibel Ormanını iyileştirmeye çalıştığınız bu oyunda bölüm tasarımları gerçekten çok güzel ve bir o kadar da zorlayıcı. Harita siz keşfettikçe ve yeni güçler kazandıkça da dallanıp açılıyor ve keşfetmesi de bir o kadar harika. Müzikleri ise sırf ayrı dinlemek için bile güzel.


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

    Aragami ise benim gibi gizlilik oyunlarını seven ve iyi birde hikaye ile harmanlanan bu oyunlara aşık olanlar için adeta hazine gibi. Ana oyun olan Aragaminin bölüm tasarımları çok keyifli ve hikayesi de bir o kadar sürükleyici. Nightfall DLC'si ise ana oyunun bölüm tasarımlarını bir adım öteye taşıyan ve harika bir de ana oyun öncesi ne olduğuna dair bir hikaye sunuyor. İndirimlerde hem Ori hem de Aragami DLC'si ile birlikte ucuz oluyor ve kesinlikle kaçırmamanızı öneriyorum. Üstelik Aragami 2 de çoktan duyurulmuş durumda ve gördüğüm kadarıyla oyuna yakın dövüş ve daha iyi gizlilik mekanikleri ekliyorlar. Aragami den sonra ikinci oyunu daha bir merakla bekliyorum.


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 27 Şubat 2021; 23:52:51 >




  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.