< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
New World oynayan varmı? alınır mı sizce bu fiyata? |
Oyun daha çıkmadı ki hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
oynayanlar var |
Kapalı beta oldu onu diyorsan. Baya kötü durumdaydı zaten bu yüzden ertelendi oyun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sağol hocam o zaman bakiyemi harcıyım |
Strateji oyunları bence özellikle EU4 derdim. |
Hitman 3 denuvo kullanıyor sanırım Acaba ubisoft un oyunları gibi kırılamayacak mı yoksa basit bir sistemimi var arkadaşlar ? Buda satışta etkili olacaktır |
Güzelim Lara'yı ne hale getirdiler ya. ![]() |
|
Arkadaş yürüme simülatörünü sadece 1 saat sadece "w" tuşuna basarak bitirmek sanıyor bence. |
-Deus Ex: Mankind Divided - 11,24 TL (Türkçe yaması var) -Ori and the Blind Forest: Definitive Edition - 7,81 TL (Türkçe yaması var) -To The Moon - 3,60 TL (Türkçe) -Max Payne 2: The Fall of Max Payne - 6,30 TL (Türkçe yaması var) -Max Payne 3 (ROW) - 10,85 TL (Türkçe yaması var) -Just Cause 3 - 6,75 TL -Sniper Elite 3 - 9,80 TL (Türkçe yaması var) -Sniper Ghost Warrior 3 - 6,40 TL (Türkçe yaması var) -Old Man's Journey - 5,10 TL (Türkçe) -Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition - 14,75 TL (Türkçe yaması var) -Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration - 17,80 TL (Türkçe yaması var) -Risen 3 - Titan Lords - 6,00 TL (Türkçe yaması var) Bunları alarak kapattım ben indirimleri. Aslında Batman'ın son iki oyunu da alacaktım ama vazgeçtim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 2 Ocak 2021; 9:49:32 > |
Yaş olarak geri gidiyor çünkü. |
satın alınan oyunların hala aktivitelerde çıkmaması üzdü indirim döneminde olmıcak hata |
|
|
|
Belki millet taşlayacak şimdi ama, Half Life 1-2'nin soundtracki Black Mesa'nınki kadar güzel değil bana kalırsa Hazard Suiti ilk gördüğümüz anda çalan parça başta olmak üzere oyunun sonuna kadar hiçbir parça hayal kırıklığına uğratmıyor |
|