< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu ara steam her akşam çöküyor ne iş anlamadım gitti |
Ürüne para ödemiyorsanız ürün sizsiniz lafı aklıma geldi. Ayrıca bu kadar veri nereye gidiyor acaba ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Borderlands 3 Fallout 76 önerebilirim. |
Dirt Rally 2 100 GB mı neydi devasa bir boyutu vardı. Onun yerine Dirt Rally ilk oyununu tavsiye edebilirim çok da fark olmadığını deneyimledim. |
Aynen hocam boyutunun maşallahı var bende çok şaşırdım |
Teşekkürler bilgi için hocam Max Payne 1-2 ve Crysis serisi fiyat olarak hala yüksek kalıyor kaç yıllık oyunlar ilginç şekilde. Uzun zamandır istek listemde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Max Payne 1-2 için 7 lira çok bir şey değil hocam. Çok keyiflidir oynaması. 1'de bir ses sorunu vardı ama netten bulduğunuz fix ile düzeliyor hemen. |
Yok hocam farklı tarz oyunlar arıyorum artık. Klasik fps rpg baydı artık sevmiyorum hoşuma gitmiyor hiçbiri. Cyberpunk bile 5 saat geçmemiştir duruyor öyle arada giriyorum. Bannerlord, frostpunk ve cities skylines en son severek bayılarak oynadım hatırladıgım 3 oyun sadece. Farklı tarzlar oynanışlar arıyorum kısacası. |
Evet hocam bundle alınca indirim oluyormuş satın aldım. Darısı Crysis başına. Crysis 2 ve 3 var. Crysis ile warheadı kovalıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gift atilan oyunu sadece gift atan kisi refundlayabilir, fakat gift arkadasin tarafindan kabul edildiyse, refund attiginiz zaman kabul eden arkadasina onay gidiyor. Eger o da onaylarsa refund ediliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcyTea Lemon -- 27 Aralık 2020; 9:32:56 > |
Bende hala bekletiyor. Verse iyiydi 😀 Valla Elazığ da yaşıyorum. Depremden bunu unuttuk < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Orhun Kayaalp YouTube kanalına bakabilirsiniz. Tam istediğiniz türden öneri videoları var, ek olarak kaliteli bir YouTube kanalı keşfetmiş olursunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
@JaReD22 Sorun yok arkadaşlar teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |