Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: r3p5achh , r3p5achh , emaka , bluepaw Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 20 Misafir (2 Mobil) - 21 Masaüstü3 Mobil
5 sn
349.692
Cevap
2.721
Favori
21.311.873
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

    Başarımlar durur ama oyunlara erişiminiz kesilir yüklü olsa bile.

    Tesekkurler peki üyelik bitse bile oyunlar kütüphane listemde kalıyormu? örneğin şu an yüklü olmayan normal oyunlar gri renkte listemde duruyor tıklayınca başarımları ve ekran görüntülerini görebiliyorum, ea play oyunlarıda böyle mi olur üyelik bitse bile?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywalkerx -- 29 Kasım 2020; 9:49:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skywalkerx

    Tesekkurler peki üyelik bitse bile oyunlar kütüphane listemde kalıyormu? örneğin şu an yüklü olmayan normal oyunlar gri renkte listemde duruyor tıklayınca başarımları ve ekran görüntülerini görebiliyorum, ea play oyunlarıda böyle mi olur üyelik bitse bile?



    Alıntıları Göster

    Henüz Steam üyeliği bitmedi o yüzden üyeliği biten biri daha doğru cevap verir bu konuda ama mantıken evet. Steam o görüntü ve başarımları kendi hafızasında kaydediyor. Yani oyun gitse bile onlar durur. Oyun sürelerini gösteren listede oynadığınız oyunlar gözükür hepsi gözükmeyebilir (oynamadıklarınız)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frost05

    Başarıları görebiliyorsun, fakat oyunlar kütüphanede kalmıyor.

    Hocam ben tam anlatamadım örneğin bu fotoda ki oyunlar yüklü değil ama üzerine tıklayınca başarımlar, ekran görüntüleri ve oyunun sayfası gözüküyor ya ondan bahsediyorum. Yani üyelik bitince ea play oyunları tamamen siliniyor mu kütüphaneden onu anlayamadım yoksa erişim olmasa bile kütüphanede bu şekilde kalıyor mu?



    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywalkerx -- 29 Kasım 2020; 9:56:59 >




  • Bu şekilde gözükecekse iyi o zaman hocam, çünkü oynadığım oyunların sayfalarına girip başarımlara ekran görüntülerime vs bakmak benim için çok önemli. Eğer kütüphaneden tamamen silinecekse ea play almamın anlamı olmayacak..


    @Mr Sherlock Holmes

  • Hades'in oynanış saatini How to Long Beatten aldım hocam hala oynamadığım için Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] Ama tekrar oynanabilirliği yüksek, oyun içi içeriği bol bir oyun bende başlarsam en az bir 100 saat gömerim diye tahmin ediyorum.


    @Omara Dead Cells tarzında Roguelike oyunları sevmediyseniz pek sarmaz hocam. Çünkü sürekli ölüp, tekrar tekrar oynamanız gerekiyor.

  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    hocam mega dosyası şifreli. ben de f1 2011e giremedim.

  • WhyNot? kullanıcısına yanıt

    Yok hocam bende netten arayıp bulmuştum.

  • WhyNot? kullanıcısına yanıt

    nasıl yaptığımı ekleyerek düzenledim mesajımı Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • Ücretsiz hafta sonunda oynanan oyunlar satın alınmadığı zaman süresi dolunca kütüphanede gözükmüyor. Oynama süremize ve başarımlarımıza yalnızca oyunun mağaza sayfasından ulaşabiliyoruz. EA Play'de de aynı mantık olur muhtemelen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 29 Kasım 2020; 12:45:27 >
  • Skywalkerx kullanıcısına yanıt
    Tamamen siliniyor hocam, gözükmüyor. Ama başarımlarınız, ekran görüntüleriniz ve oynama süreleriniz uçmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 29 Kasım 2020; 12:47:7 >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt

    İlginç, ben dün şifresiz indirdim direk aynı linkten. Neyse, uğraşmayın diye yükledim tekrar.

    http://www.mediafire.com/file/to2mp32x41j8adq/GFWL+Files.rar/file


    Bu linkte de zaman içerisinde sorun olursa GFWL files diye aratırsanız çıkar sanırım. 7 Mb civarı 4 küçük dosya var zaten içinde. Steam'deki forum başlığında diğer Microsoft Live isteyen oyunların da bu şekilde oynandığını yazmışlar.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Elinize sağlık hocam bu tür listelerin yorumlarını okumak bile keyifli Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • WhyNot? kullanıcısına yanıt

    Rica ederim hocam, ben teşekkür ederim Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  darısı daha güzel indirimlere

  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Frost

    Tamamen siliniyor hocam, gözükmüyor. Ama başarımlarınız, ekran görüntüleriniz ve oynama süreleriniz uçmaz.

    Peki sağolun hocam tamamen siliniyorsa üzüldüm gerçekten şimdi :(




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywalkerx -- 29 Kasım 2020; 12:12:18 >
  • Arkadaşlar Steam indirimlerinden :


    Remember Me - 16.30 TL


    Değeri bilinmemiş muhteşem oyunlardan biridir...

    Kaçırmayın derim

  • Ben de bitirdim bu indirim dönemini. İstek listem çok kalabalık değildi zaten, burada yazılanları okudukça ekledim de ekledim şişti bir anda. Kış indirimlerine alırım artık kafama yatan olursa.


    We Happy New bence underrated bir oyun. Baştaki sorunlardan kullanıcılar soğudu bence, şu haliyle çıkarmış olsalar çok daha iyi satış olurdu diye düşünüyorum.


    Formula sürpriz bir şekilde tekrar İstanbul'a gelince gaza geldim, Assetto Corsa Ultimate Edition ve F1 2011'i aldım. Zincirleme etkiyle direksiyonu kurduk bari ETS 2 Road to Black Sea paketini de alayım dedim fiyatı istediğim kadar düşmese de. İyi ki almışım diyorum, hem yeni haritaları güzel geliştirmişler, hem bilindik yerlerde sürmek daha keyifli oluyor.


    South Park dizisinin her bölümünü en az 2 kez izledim. Stick of Truth'u da oynadım ve çok beğendim. Fractured But Whole komple paket için %90 gibi sağlam bir indirim gelir mi diye umuyordum ama %75'e razı oldum. Sanırım 100 lira gibi fiyatlara alışmamız gerekecek zaman içerisinde. Dizinin müdavimleri ya da en azından İngilizce seviyesi iyi olanlar için tavsiye, tahminim diğer oyuncular pek zevk almayacaktır çünkü sürekli dizi bölümlerine gönderme var.


    Microsoft Flight Simulator 2020'yi zaten alacaktım. Sembolik de olsa bir indirim görür mü diye beklemiştim ama gelmedi, çaktım geçtim.


    Tomb Raider'ı oynamış bitirmiştim ama sonlara doğru baymıştı. Bayağı oldu oynayalı, herhalde özlemişimdir diyerek Rise of Tomb Raider'ı aldım.


    İstek listemde Baldur's Gate 3 zaten vardı, indirime girmesini bekleyeceğim onun. Daha çıkmadı zaten ama sıvasalar bile 20 sene önce oynadığım BG 2'nin hatrı var, kesin alırım. Metro Exodus ve Wolfenstein New Colossus, Shadow of Tomb Raider kütüphanemdeki serilerin eski oyunlarını bitirmeden almayı düşünmüyorum. Bir yere kaçmıyorlar sonuçta. Mafia Definitive Edition için fiyat düşüşü bekleyeceğim. A Plague Tale Innocence, Death Stranding, Detroit Become Human burada çok yazılınca listeye eklediğim oyunlar, dursunlar bakalım.





  • 10 Aralık günü herkes


  • Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

    Bilgisayara geçtiğimden beri ilk kez bu kadar oyun aldım. Konsolda olsaydım bu parayı sadece Cyberpunk'a yatıracaktım. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  Bu kadar oyun da iş güç arasında marta kadar götürür. Dishonored 2'yi bilerek almadım. Oynamama rağmen GamePass'ten indirip Türkçe yama ile tekrar oynayacağım.

  • değişti mi bilmiyorum ama gamepass deki oyunlara yama olmuyor diye biliyorum

  • Güzel oyunlar almışsınız ama madem gamepass sahibisiniz diğer Bethesda oyunlarını da bekleyebilirdiniz bence. Yeni yıldan sonra hepsi eklenecek satış tamamlanınca. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.