Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: GSACS , Polanski TR , Polanski TR Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 21 Misafir (1 Mobil) - 22 Masaüstü2 Mobil
5 sn
349.057
Cevap
2.712
Favori
21.224.486
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
566 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Batuhanssss B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben %80 indirimde aldım o koleksiyonu. İlk oyunu hiç beğenmedim bilmiyorum ama zevk meselesi olabilir. İkinci ve infinite oyunlarını oynamadım fakat yakın zamanda başlamayı düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rusty lake oyunları adobe flash desteğinin kesilmesinden dolayı steam'e ekleniyordu. Daha önce 4 oyun tek tek satışa konmustu. Bugün ise içerisinde 9 oyun olan cube escape collection yayınlandı. 7,35 tl şu an. Point and click bulmaca oyunlarını seviyorsanız beğeneceğiniz oyunlar.

    https://store.steampowered.com/app/1292940/Cube_Escape_Collection/

    Oynanış sırasına şuradan bakabilirsiniz:

    https://eksisozluk.com/entry/78863025

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pizza Steve kullanıcısına yanıt

    İstek listemde Rusty Lake Bundle var. Bu oyunlar Rusty Lake Bundle'daki oyunlardan önce mi çıkmış? Tam anlamadım.

  • Batuhanssss B kullanıcısına yanıt

    Hocam 1. ve 3. oyunlarını oynamış birisi olarak hiç bilmeyen birine şöyle açıklayabilirim oyunları.

    İlk oyunda su altı şehrindeyiz ama şehir ölmüş bitmiş halde. Su altı olunca açık bi dünya yok. Gerilim vere vere koridorlarda düşman öldürüyorsunuz. Grafikler fotorealistik yerine cartoon ve fantazi karışımı ve siyahi tonlar hakim. Şuan bir nebze kötü gözükebilir ama sanat tarasımı şahanedir. Sağ elde silah vardır sol elde özel güçleriniz vardır. Vuruş hissi bi titanfall değildir ama yeterince iyidir. Sol eldeki özel güçler düşman öldürmekten çok size kombatta yardım sağlamak üzerinedir. Hikaye olarak cutscene yerine siz savaşırken telsizle anlatılır, sizde kulak kesilmezseniz arada kaynar gider. Tabi hikaye kırılma noktasına gelince oyun size birkaç dakika çok kan dondurucu anlar yaşatır, tüyleriniz diken diken olur. Big daddy ler(mini boss) fazla zordur, bir tanesini kesebilmek için bile baya baya loot yapmanız gerekir. Little sisterları (beyinleri yıkanmış ama siz düzeltiyorsunuz) kurtarıyorsunuz, oyunun sonunda ise kalp ısıtan mutlu bi cutscene var.


    İkinci oyunun trailerini izledim, ama ilk oyunun copy paste si gibi gözüktü o yüzden pas geçtim.


    Üçüncü oyun şaheserdir. Kombat dengelidir. Özel güçler daha çok işinize yarar. Dünya olarak bu sefer gökyüzündeyiz ve çok iç açıcıdır, ferahtır. Grafik tarzı yine fantastik ve cartoon dur. Dünyası yaşar, npc konuşmaları dikkat çekicidir. Elizabeth gibi dünyalar güzeli ve beraber oynaması gerçekten keyif veren bir dost ile gezeriz tüm oyun boyunca. Hikaye anlatımı yine ilk oyuna kısmen benzer olsa da Elizabeth sizi hikayeye çeker, gizemler sizi merakandırır. Oyun boyunca eğlenerek maceraya girersiniz. Sanat dizaynı aşmıştır. Özellikle sonlara doğru hikaye doruk noktasına ulaşmaya başladığında, burası sürpriz olsun, spoiler vermiyim. Benim gözümde 2013 de çıkmış olan GTA 5 ve Last of Us'ın yanında üçüncü başyapıt olarak girer.


    Böyle. Umarım bir nebze olsun aydınlatabilmişimdir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: torkema61

    İstek listemde Rusty Lake Bundle var. Bu oyunlar Rusty Lake Bundle'daki oyunlardan önce mi çıkmış? Tam anlamadım.

    Bu oyunlar aslında flash ile yapılmış oyunlar. Attığım ekşi sözlük mesajındaki listede bulunan 13 oyundan 9'u bu paket içerisinde. O sıralamadaki 5, 10, 12 ve 13. sıradaki oyunlar (hotel, roots, paradise, paradox) bu paket içinde yok. Onlar ayrı satılıyor.


    Collection içerisinde bulunmayan 4 oyun bunlar: https://store.steampowered.com/bundle/3669/Rusty_Lake_Bundle/


    White door var birde bunun içerisinde ama o seriyle pek alakalı değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pizza Steve kullanıcısına yanıt
    White Door oynadım. Çok hoş oyundu. Zaten ondan sonra merak ettim bu seriyi. Collection’ı aldım. Diğerleri de indirime girerse alırım artık. Teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bioshock 2'yi seven bir tek ben varım sanırım. Little sisterlardan az çekmedik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DLC üç kısımdan oluşuyor. İlk bölümü kesinlikle berbat. Hayatımda bu kadar berbat bir DLC bölümü görmedim öyle söyleyeyim. Atmosfer güzel, geri kalan her şey kötü. DLC'nin ikinci kısmı iyi. Senaryo ve yan görevler güzel; atmosfer daha iyi olabilirmiş ama bu haliyle de iyi. DLC'nin son kısmı kötü. Senaryo ve yan görevler sıkıcı. En önemlisi çok vurucu bir son beklerken bomboş bir kapanış olması. Özet olarak DLC'deki haritalar ve mekanlar iyiyken geri kalan her şey ana oyunla aynı; yani vasat.


    @Mortuuus




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrF_T -- 14 Ekim 2020; 15:22:55 >
  • steam,pubg, lol hepsinin oyun kodu için ininal kullanmaya başladım. Zaten sadece oyun için değil alışverişlerde de fazlasıyla avantaj sağlayan bir kart herkesin elinde olmalı bence.

  • Yorumlarınız için çok teşekkür ederim inceleyeceğim hepsini.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 90 TL fiyatlı erken erişim oyunu Medieval Dynasty'a Türkçe desteği gelmiş. 



    Bu arada Steam hesabımda Epic'teki oyunların kısayolunu eklemiştim Steam'dan başlatınca oyunlar açılmıyor.

    Bu sorunu nasıl çözerim?

  • xRedLineTRx kullanıcısına yanıt
  • gargamel_ kullanıcısına yanıt

    Ya sen var ya cansın. Çok saol.

  • xRedLineTRx kullanıcısına yanıt

    Sizde sağ olun . İyi oyunlar :)

  • ah çok şükür death stranding e adam akıllı bir indirim görecez artık.

  • RDR 2 indirim gelmeli yarın.  

  • Geçen indirime girmişti sonic falan 50 oyunlu paketi almıştım, durduk yere duvar kağıdı falan verdi.  Sonic seviyorsanız güzel duruyor haraketli çerceve ve avatar.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 15 Ekim 2020; 2:13:6 >
  • Yakuza 0 başladım yukarıda yorum yapan diğer arkadaşlar gibi, oyunun combatı güzel ama o diyaloglar nedir ya bu kadar mı kötü olur, oyunun tüm iyi yönlerini bitirdi benim için, böyle arkadaş ortamında olur ya hani boş konuşan tipler he he der geçersin(örnek olması açısından bunu yazma gereği duydum,aklıma başka örnek gelmedi)valla onlar yinede bu diyalogları yapanlara göre baya iyilermiş. Diyalogları geçeyim diyorum bu sefer de oyun yavan bir tad bırakıyor sadece dövüş sahnelerine gelince çünkü olaylardan kopuk oynuyorsun ve bir süre sonra oyundan tamamen kopuyorsun.Diyalogları izlesen/okusan da bir süre sonra bir tuş olsa da bütün diyaloglarını geçsem şu oyunun ah keşki diyosun. Sadece bana mı kötü geldi ama sanmıyorum gerçekten ilk 1 saat aşırı kötü, ha oyundan hikaye veya diyaloglarının aşırı güzel, kusursuz olmasını ben beklemiyorum ama bu şekilde de katlanılmaz oluyor yahu.

    Yakuza Kiwami ve Kiwami 2 de bu durum nasıl?
    Eğer daha iyiyse direk onlara geçeyim ben 0 pas geçeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impakt -- 15 Ekim 2020; 2:21:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Impakt

    Yakuza 0 başladım yukarıda yorum yapan diğer arkadaşlar gibi, oyunun combatı güzel ama o diyaloglar nedir ya bu kadar mı kötü olur, oyunun tüm iyi yönlerini bitirdi benim için, böyle arkadaş ortamında olur ya hani boş konuşan tipler he he der geçersin(örnek olması açısından bunu yazma gereği duydum,aklıma başka örnek gelmedi)valla onlar yinede bu diyalogları yapanlara göre baya iyilermiş. Diyalogları geçeyim diyorum bu sefer de oyun yavan bir tad bırakıyor sadece dövüş sahnelerine gelince çünkü olaylardan kopuk oynuyorsun ve bir süre sonra oyundan tamamen kopuyorsun.Diyalogları izlesen/okusan da bir süre sonra bir tuş olsa da bütün diyaloglarını geçsem şu oyunun ah keşki diyosun. Sadece bana mı kötü geldi ama sanmıyorum gerçekten ilk 1 saat aşırı kötü, ha oyundan hikaye veya diyaloglarının aşırı güzel, kusursuz olmasını ben beklemiyorum ama bu şekilde de katlanılmaz oluyor yahu.

    Yakuza Kiwami ve Kiwami 2 de bu durum nasıl?
    Eğer daha iyiyse direk onlara geçeyim ben 0 pas geçeyim.

    Daha önce anime falan izlediniz mi? Genel olarak Japon animelerindeki diyaloglar gibi, bunları pek sevmiyorsanız zaten size hitap etmiyor.   Japon kültürü böyle açıkçası.  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9ED59218A

    Daha önce anime falan izlediniz mi? Genel olarak Japon animelerindeki diyaloglar gibi, bunları pek sevmiyorsanız zaten size hitap etmiyor.   Japon kültürü böyle açıkçası.  



    Alıntıları Göster

    Naruto, Death Note vb. izlemiştim, oyunun diyaloglarini begenmememin tamamen kültürle alakali oldugunu dusunmuyorum hocam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impakt -- 15 Ekim 2020; 2:27:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.