Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (12300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: chris92 , GamerTurk Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 39 Misafir (5 Mobil) - 36 Masaüstü5 Mobil
5 sn
349.708
Cevap
2.721
Favori
21.313.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • bedava alınan oyunlarda artık card drop olmucakmı?
    eskiden paralıya dönünce card drop geliyordu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -dehşet-

    Oyunu çoklu çekirdeğe göre optimize edeceklerdir. Oyun o yıllarda ekran kartı teknolojisinin çok önünde grafiklere sahip olduğundan işlemci performansı geri plana atılmıştı. Biz bir tanesini alamazken bazıları 8800 GTX Ultra 3 Way Sli yapıp yüksek detayda ve AA açarak 30 kare ile oynuyordu. Ekran kartları günümüzde epey güçlenince oyun 2 çekirdeğe kadar adresleme yapabildiğinden sık sık anlık takılmalar meydana geliyordu yakın zamanda oynarken.
    Bir diğer beklentim Cry Engine motorunun becerisiyle donanıma aşırı yük binmeden oyuna ışın izleme teknolojisinin entegre edileceği.
    Bitki örtüsü grafikleri bakımından hâlâ üstüne oyun çıkmadı. Hayatımda kendi dilimde seslendirilmiş bir şekilde oynadığım ilk oyun olması bakımından benim için çok özel bir yeri var. Cevat Yerli sağ olsun korsan oynayacağımızı bile bile yatırım yapmıştı Türk oyuncularına. Şimdi bari hakkını verelim.
    Bir söyle bir durum vardı Crysis de. Başıma geldiği için biliyorum. Vista işletim sistemi vardı ilk çıktığı sene. Ben Vista işletim sistemi kurulu bilgisayarımda 8800 GTX ile oyunu 1600x1200 çözünürlükle bile açamıyordum. Daha doğrusu açılıyordu ama oyunda karakterim adım atamaz hale geliyordu. 10 saniyelik mesafeyi 1 dakika da yürüyordu karakter. Oyun o kadar kasıyordu.

    Ama Win7 çıktı ve pc onu kurunca oyunu 1920x1080 çözünürlükte ve yüksek (En yükseğin bir altı ayar) ayarlarda oyun kasmadan çalışmaya başladı bende. Bir işletim sistemi değişikliği oyunun çalışma ayarları nasıl bu kadar değiştirdi cidden hala çözemedim. Ama tahminen Vista donanımları çok zorlayan bir işletim sistemiydi ve buda belkide Crysis gibi bir oyunu çalıştırırken sistemin yetersiz kalmasına sebep oluyordu.

    Bu arada oyuna bence ışın izleme teknolojisinin entekre edilmesine gerek yok. Yani ışın izleme teknolojisine sahip kartlara bu oyunda gerek kalmadan ışın izleme teknolojisi varmış gibi sonuç alabilirler. Işın izleme teknolojisi sırf Nvidia para kazandırmak için yapılan bir üç kağıt.

    Neden bunu diyorsun diyenler için yazayım. Crysis 1 için bir harita modu var. Oyun çıktıktan 1 sene sonra bir oyun sever tarafından yapılmış olan. O modu oynamış olan varsa ne demek istediğimi anlayacaktır.

    Bilmeyenler içim izah edeyim. O mod ufak bir adada geçiyor. O modu kurup oyunu açıp o haritaya girdiğiniz zaman abartmıyorum 10 dakika ağzınız açık ekrana bakıyorsunuz. Ekranda bir oyuna ait görüntü değil sanki gerçek bir görüntü var gibi. Ağaçların arasından yansıyan ışıklar. Gölgelendirme ve ışık süzmeleri o kadar gerçekçi. O zaman dedim bunu yapan adam keşke uğraşıp oyunun mevcut haritalarına bu efektleri yapsaymış. Yani Crysis serisinin grafik motoruyla ışın izleme teknolojisine sahip olmayan ekran kartlarıyla istense o teknoloji elde edilebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 26 Mart 2020; 11:49:23 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ao Sol

    Hocam yarış oyunları birbiri ardına geniş bir yelpazede ayrılıyor Nfs'yi modifiye için seven kemik bir kitle var Forza oynanış ve grafik Crew ise devasa haritası gibi

    Yani burada arz talep önemli ben sadece linki bıraktım mutlaka her oyunun alıcısı vardır böyle laflara gerek yok kaldı ki insanlar Fallout 76'ya para veriyor ama orasını biz düşünmeyelim

    1 hafta evvel Crew 2 aldım (simulasyon yarışı seven birisi olarak) dedim biraz stres atayım,oyuna girdim go kart gibi oynanışı vardı ama sorun etmedim ne de olsa ben arcade oynayacaktım aradan 1-2 dakika geçti ağaca çarptım ve lastik gibi geri sektim o an oyunu iade ettim Nfs U2'de duvara sürtüp az dönmüşlüğümüz yok ama bu aşırı derecede zoruma gitti
    Fh4'ten sonra diğer oyunlar cidden çok basit geliyor hocam.
    Crew 2'yi bende aldım. 5 dakika sürdü iade etmem.




  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Süresiz olarak uzaklaştırıldı. Üzdü

    Neyse oynarken anarız.
  • Açılın ben crew fanboyuyum ve size laflar hazırladım.
    Öncelikle forza daha iyi. Bu net. Ama mesela 4 kişisiniz ve eğlenmeye aç mısınız? Bu oyun size göre. 4 kişi uçakla akrobasi yapabilirsiniz, denizde gemilerinizle yarışabilirsiniz. Adı üstünde crew crewle oynanacak bir oyun aslında. Haritanın bir ucundan öbür ucuna 1.5 saat araba sürebilirsiniz. Haftalık yarışlar oluyor ödüllü onlara katılabilirsiniz. Özelleştirmeler fena değil.
    Daha dün yeni update geldi mesela araç sürüş dinamikleri değişti biraz. Yeni içerikler eklenmeye çalışıyor vs. Oyun 300 liraya falan kesinlikle değmez ama 30 liraya falan düşmüştü 30 liranın karşılığını kesinlikle veriyor. crew 1'de olduğu gibi beleş olur mu olmaz mı bilemiyorum ubisoftun sağı solu belli olmaz beleşe dağıtabilir. Arada açıp rahatlamalık bir oyun yani müzikleri de güzel. Akşam işten gelip yayılıp 30 dk oynasanız pamuk gibi yapar sizi oyun.




  • Ben de haritası için almıştım uçak falan pek ilgimi çekmiyor araba sürme hissiyatı sarmadı ben iade ettim aynı şekil yukarıdaki arkadaş gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar

    Borderlands 3 Expansionu en uyguna nasil temin edebiliriz. Epicte 207 TL . Pahalı

    Oynayanlar varsa da birlikte oynayabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://2game.com/tr-tr/hearts-of-iron-iv-colonel-edition

    30 tl ye görünce alasım olmamasına rağmen aldım 2dk içinde key geldi ekrana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iJexop

    https://2game.com/tr-tr/hearts-of-iron-iv-colonel-edition

    30 tl ye görünce alasım olmamasına rağmen aldım 2dk içinde key geldi ekrana
    Steam'da da sık sık bu fiyata düşüyor zaten. Fiyatları inceledim biraz Mortal Kombat, Borderlands 2 GOTY ve Doom'un fiyatları avantajlı görünüyor şu anlık. Borderlands 2'yi oynamayan kaldıysa tavsiye ederim, en az Doom kadar rahatlatıcı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJKBLADE

    Bazı bankaların kredi kartlarında zaman zaman bu tip uygulamalar oluyor, bonus ve enpara uzantılı kredi kartında var şu an. Bonustaki şart 75-300 TL aralığında olması mesela.

    Alıntıları Göster
    Bioshock Infinite: Clash in the Clouds DLC var 10 TL'miş onu aldım şimdi. Baktım sonradan kredi kartı ile taksit yapılıyor. Far Cry New Dawn Complete Edition paketini alayım bu durumda.
  • Far Cry New Dawn Complete Edition aldım playstore dan. Kartla aldım ve sonradan taksitte yaptım 3 ay. 1.70 TL faiz alacak. Toplam 103.17 TL geldi.

    Yalnız key vermiyor. Playstore üzerinden Ubisoft hesabınıza girmeniz sonrada aktif hale getirmeniz gerekiyor. Keşke yabancı sitelerden alımlarda da sonradan taksitlendirme olabilse. Bir aralar varmış taksit ile alım sonradan kaldırmış bizim bankalar. Google Marketten zamanında aldığım bir yazılıma taksit yaptırmıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 26 Mart 2020; 15:52:0 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    Bioshock Infinite: Clash in the Clouds DLC var 10 TL'miş onu aldım şimdi. Baktım sonradan kredi kartı ile taksit yapılıyor. Far Cry New Dawn Complete Edition paketini alayım bu durumda.

    Alıntıları Göster
    Hocam o DLC steamde de 10 lira. Ayrıca oyuna neredeyse hiçbir şey eklemiyor. İndirim döneminde Season Pass almak yerine neden gidip onu aldınız, meraktan soruyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

    Hocam o DLC steamde de 10 lira. Ayrıca oyuna neredeyse hiçbir şey eklemiyor. İndirim döneminde Season Pass almak yerine neden gidip onu aldınız, meraktan soruyorum

    Alıntıları Göster
    Hocam Playstore dan oyun alınca sonradan kredi kartına taksit imkanı oluyor mu onu anlamak için onu aldım. Far Cry 400 kusur TL bir paketi playstore da 99 TL inmiş. Onu taksitle alayım dedim şu evlere kapandığımız dönemde oynamak için.

    Çok nadiren oyunları taksitle alırım aslında. Kart çok birikince. Şuan yaşadığımız şu saygın döneminde peşin almayım dedim. Epic sağlam indirim yaparsa 60 TL kuponla zaten Red Dead Redemption 2 alacağım tek çekim mecbur. Karta fazla yüklenmek istemedim.




  • Cities skyline'da gece gündüz döngüsü var mı? Yoksa bunun için ek paket almak gerekli mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epic Games, Remedy Entertainment, Playdead (Limbo, Inside) ve genDESIGN ile ortaklığını açıklamış. Bu firmaların oyunları Epic için exclusive olabilir bir süre.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equasezy1 -- 26 Mart 2020; 17:45:40 >
  • World War Z, Epic Store'da bedava 2 Nisan'a kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terraneo

    World War Z, Epic Store'da bedava 2 Nisan'a kadar.
    Kaç kere almaya karar verdim, her seferinde erteledim. İyi ki ertelemişim.
    https://www.epicgames.com/store/tr/product/world-war-z/home
    https://www.epicgames.com/store/tr/product/figment/home
    https://www.epicgames.com/store/tr/product/tormentor-x-punisher/home

    Haftaya da Gone Home ve Hob ücretsiz olarak verilecek. Almayı ertelediğim iki kral oyun daha.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 26 Mart 2020; 18:22:23 >




  • Zamanında para verip 5 saat oynamıştım :/

    Edit: sınırsız değil galiba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 26 Mart 2020; 18:25:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.