Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (11839. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MoÇü , 7ender , simiot , sunshines35 , Harun987 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 26 Misafir - 29 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
349.708
Cevap
2.721
Favori
21.313.906
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Yaptırım olursa s.çtık desene o kadar kütüphane de koleksiyon yaptık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ara ara yazarım, tekrar yazayım. DRM olarak oyun alıyorsak oyuna tam olarak sahip olmuyoruz aslında. Kullanım hakkına sahip oluyoruz. Steam ülkemizde yasaklandığı an veya ABD yaptırımları sonunda ülkemizden çekildiği an hesaplarımız elimizde kalacak. O yüzden GOG gibi DRM-Free satış yapan yerlerin değerini bilmemiz gerekiyor.
  • fortniteta fiyatlara %50 bindirim olmuş. Heralde alım gücümüz %50 arttı diye düşündüler.
  • Türkiye steamden sağlam vergi alıyor. Valve vergi mükellefi Türkiye'de. Sanmıyorum kapatsınlar. Ayrıca Türklerin elinden PUBG, Dota 2 ve CS:GO'yu alırsan kıyamet kopar. İsyan çıkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 15 Ekim 2019; 16:37:3 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

    fortniteta fiyatlara %50 bindirim olmuş. Heralde alım gücümüz %50 arttı diye düşündüler.
    Hocam tabi ki öyle.

    Ben dolar coşmadan önce sistem toplamıştım. i7 işlemci, 1080ti falan canavar kasa toplamıştım. 5 6k arasıydı. Şuan 3 4 katına toplanıyor.

    Allah razı olsun devletimizden, sayelerinde zenginleştim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Veya Türk oyuncuları İllallah ettirmiştir.
  • Ubisoft, Tom clancy division 2 için 17-21 ekim tarihleri arası free weekend etkinliği düzenliyor. Ayrıca etkinlik sonunda oyunu satın almak isteyenlere de yüzde 70 indirim sağlayacakmış.
  • sabotage1907 kullanıcısına yanıt
    Division 2 öldü bu arada, alacaklar bunu da göz önünde bulundursun
  • Ben de bayağıdır girmiyorum silmeye de kıyamıyorum bir ara girerim diye :) belki bu etkinlik canlandırır biraz da olsa
  • sabotage1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam ubisoft un sayfasında göremedim haberi, siz nerden öğrendiniz ?

    Edit: Gördüm uplay da yazıyormuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knight of Rose -- 15 Ekim 2019; 20:26:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış biliyorsam düzeltin ama aynı oyunun sonuna 2 rakamını koyup, ufak tefek bahsetmeye değmeyecek birkaç yenilikle oyun yapan ubisoft'a müstahak. zaten oyunun hikaye modu da yok. oyunun içindeki senaryo da anlamsız. tamamen online'a yönelik bir tps oyunu. ilk oyunu oynayan adam hiçbir yenilik olmayan bu oyunu niye alsın ki?

    edit: ben steam'e geç çıktı sanıyordum meğer hiç çıkmamış. steam'de de satış yapmayıp iyice sıvamışlar yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 15 Ekim 2019; 19:41:45 >
  • Fallout 4 / 4.89$ / 28,77₺ / Steam Key
    https://www.cdkeys.com/pc/games/fallout-4-pc-cd-key-steam




  • sroad kullanıcısına yanıt
    Division 2 oyun sonuna sadece 2 rakamı konularak çıkmış bir oyun değil,ilk oyunun 1.8 güncellemesiyle getirdikleri yenilikleri baz alarak üzerine bir çok yönden geliştirilmiş farklı bir oyun ayrıca ilk oyunda olduğu gibi bu oyundada hikaye modu bulunuyor.Oyun çıktığı günden bu güne kadar güncellemeler ve ek içeriklerle desteklenmeye devam ediyor örneğin bugün yeni hikaye görevleri ve yeni uzmanlık sınıfı oyuna eklendi.Oyunun Online bir looter-shooter olduğunu ve bu tür oyunlarda hikayenin değilde daha çok oyun sonu içeriklerinin yani End Game contentlerin öne çıktığını biliyorsunuzdur.İlk oyunun buglar ve glitchlerden sonra en önemli eksiği oyun sonu içeriklerinin yetersiz olmasıydı.Division 2 ilk günden beri End Game üzerine yoğunlaştı ve bu konuda ilk oyuna göre daha iyi olduğunu belirtmek istiyorum.İlk oyunu 1500 saat Division 2 yi ise 550 saat oynamış birisi olarak belirtmem gerekirse her iki oyun birbirinden oldukça farklı ve tek ortak yönleri looter-shooter olmalarıdır.

    Division 2 almayı düşünenlere oyunun alınacağı en doğru zaman olduğunu söyleyebilirim.17-21 Ekim tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabilecek ve önemli bir indirim alacak.Eğer oyunu oynamadıysanız bu tarihler arasında indirip bir denemenizi öneririm.




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    hocam zaten onu demek istedim. oyun online temele dayanıyor, hikaye yerine elbette online mekanikleri önemli. bu da oyunun tekrara düşeceğini ve belirli bir arkadaş grubuyla oynama olanağı olmadığında da yeterli tatmini vermeyeceğini gösteriyor diye düşünüyorum. oyunun güncellenmesi elbette önemli ama yeni görevlerin eklenmesinin tamamen teferruat olduğunu düşünüyorum. sonuçta birbirine benzer görevler eklenip oyun sözde dinamik tutulmaya çalışılacak. açıkçası ben bu oyundan ziyade ubisoft'a karşı öfkeliyim. aynı şeyi far cry'da da yapıyorlar malum. adamların genel taktiği bu olmuş artık.

    elbette grup ile oynayacakların ilk göz atması gereken oyunlardan olduğunu da inkar edemem ama tek başına oynamak için gereksiz pahalı ve hikaye kısmı da tam bir hikaye modu sayılamaz.




  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Colossus'ın standart fiyatı düşmedi gitti. O yüzden indirim de hikaye kalıyor. Game Pass'e de geldi üstelik. Oyunu sırf Türkçe yama ile oynamak için satın almak istiyorum ama beklediğim fiyatların çok üstünde. Microsoft şu çağ dışı platformu değiştirse de hepimiz rahat etsek. Oyunların dosyalarına erişemediğimiz için yedek de alamıyoruz. Gears 5 ne güzel Steam'e çıktı bir de şu ise bir el atsalar zaten üyelik harici oyuna para vermeyi düşünmüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R-10

    Fallout 4 / 4.89$ / 28,77₺ / Steam Key
    https://www.cdkeys.com/pc/games/fallout-4-pc-cd-key-steam
    fırsat güzel ama oyunu sevenler için tüm dlc ler alınmalı. yani goty versiyonu alınsa daha iyi olur.
  • Division u oynamayan veya oyunun looter shooter olduğunu bilmeden oynayan pvp de adam vuramayanlar göz yaşları dökmeye başlamış bile.

    Ölen oyunda nedense pvp de oyun bulma süresi 30sn bile değil. Raid vs bahsetmiyorum bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • POSTAL 4: No Regerts çıkmış, erken erişimdeymiş:
    https://store.steampowered.com/app/707030
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.