Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (11166. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 39 Misafir (1 Mobil) - 45 Masaüstü5 Mobil2 iOS2 Android
5 sn
349.049
Cevap
2.712
Favori
21.223.966
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
566 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Ne Battle Royale'mış arkadaş her naneden fışkırıyor. BF5 ve COD oyunlarından sonra Dying Light'a da gelmiş. Bir arkadaş gelse de bir defa birinci olduktan sonra oyunu neden tekrar oynamam gerektiğini, neyin değişik olduğunu tane tane açıklasa. Bir de belli bir eşyayı çalıştırıp ( motor vs ) daracık bir bölgeden kaçma oyunlarının mantığını duymak istiyorum. ( O leş oyunun ismini unuttum )
    Twitch bebeleri küsküyü veriyor insanlara ahanda şu oyunu alacaksınız diye. %20'si bitmiş oyunu öyle bir sürüyorlar ki piyasaya ( hypelamak dememek için uzattım ) oyuncu rekoru kırıyor oyun. Yayıncılar çekildikten sonra da oyunu oynayanlar yavaş yavaş, oyunun yarım yamalak olduğunu anlayıp bırakıyor. %49 oylarda sürünüyor sanırım bu anlattığım şu aralar. Şimdi de deli gibi BO4 betıl royal modunu pazarlıyorlar, yeni nesil çorba parası oyunu. Eskiden millet oyunu oynar bu olmamış der almazdı veya arkadaşına gider yanında oynar veya izler fikir edinirdi. Şimdi yayıncıları kendileri için yüce bir şahsiyet görüp ne oynarlarsa onu, ne iyi derlerse ona iyi diyorlar, kişisel fikir mikir kalmamış hiç. Oyunu oynayan sayısı çoksa oyun iyidir mantığı bile yetiyor adamların kendi fikirleri olmadığı için. Ve buna gönülden de inanıyorlar ha ölümüne savunuyor ya bak müthiş oyun günde 20 milyon oynuyor bunu, ama şöyle hatası var, optimizasyonu kötü, bug dolu diyorsun şak yapıştırıyor daha early access ya da adamlar geliştiriyor ilgileniyor oğlum oyunla öyle deme diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HankMoodies -- 14 Eylül 2018; 1:19:59 >
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Her oyun farklı şeyler oluyor çünkü. bu mantıkla mmofps ve moba oyunlarının hepsinde aynı şeyler oluyor. BR oyunlarından ben aşırı sıkıldım oynamıyorum artık, dediklerinize katılıyorum.
  • Pek yeri değil biliyorum ama laptopum 2-3 haftadır kuzenimdeydi bilgisayara virüs bulaştırmış masaüstünde saçma sapan reklamlar çıkıyo . Keylogger vb olmasından çekiniyorum . Bilgisayarı temizlemek için önerebiliceğiniz bi program var mı ? Virüs programı hariç *

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thiler

    Tekken oynayan veya almayı düşünen var mı? Ben almayı düşünüyorum fakat online olsun durumu nedir bilmiyorum
    Tekken, SF V gibi oyunlarda her vakit oyuncu bulursunuz. Sıkıntı şurada, oyunun çıkışının ardından bu kadar vakit geçtikten sonra hala oynayan oyuncular genelde oyuna hakim kişiler oluyor. Misal benim baya uzun bir Tekken mazim var, 7'ye de çıktığı gibi sahip olmuştum. Bu tür oyuncular, online'da, seriye yeni başlayan oyuncuların hevesini kursağında bırakabiliyor.

    Daha evvelden Tekken tecrübeniz varsa, 60 lira Tekken 7 için güzel bir fiyat.

    ( Oyunda bazı karakterlerin ve komzetiklerin season pass'ler yani DLC'ler ile açıldığını unutmayın. DLC'ler oyunun kendinden fazla tutuyor)
  • captanico kullanıcısına yanıt
    $20'dan çıkmış erken erişim oyun için 69TL bile fazla. Erken erişim ne zaman biterse fiyatı o zaman artar tabi güzel bir ilgi görürse, yoksa bedava bile olabilir.

    Metro Exodus içinse durum farklıydı, o hem ön sipariş hem de $60'dan piyasaya sürüldü buna rağmen 89TL'ye satışa çıkmıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneLastKiss -- 14 Eylül 2018; 2:33:27 >
  • tylolhot06 kullanıcısına yanıt
    uplay'de de aynı oranda indirime girmiş, %50 ikinci defa görmüş ben kış indirimlerini bekleyin derim o zaman %60 %70 görebilir diyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kiivii

    Pek yeri değil biliyorum ama laptopum 2-3 haftadır kuzenimdeydi bilgisayara virüs bulaştırmış masaüstünde saçma sapan reklamlar çıkıyo . Keylogger vb olmasından çekiniyorum . Bilgisayarı temizlemek için önerebiliceğiniz bi program var mı ? Virüs programı hariç *
    https://www.malwarebytes.com
  • Arma serisi indirimdeydi, çocukken oynadığım oyunlara kadar (Arma Cold War Assault) hepsini aldım. Arma 3 de güzel indirim vardı, ana oyun olmasına rağmen Apex filan yoktu %66 indirimli DLC lerin hepsini aldım keşke bazı dlcler %20 yerine %66 olsaydı onları da alırdım.
  • uygunoyun.com diye bir site var. Oyun yerine hesap satışı yapıyor anladığım. Fiyatları uygun. Güvenilir mi?
    Deneyen oldu mu hiç?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: falldownnn

    uygunoyun.com diye bir site var. Oyun yerine hesap satışı yapıyor anladığım. Fiyatları uygun. Güvenilir mi?
    Deneyen oldu mu hiç?
    Oyun değil de çalıntı hesap sattıklarını göz önünde bulundurursak fiyatlar fazla bile. Hesap Bilgileri Hakkında diye bir açıklama yazıları var ki okurken gülmemek için kendimi zor tuttum. Bilmeyen birisi okusa ciddi bir şey yaptıklarını sanacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: falldownnn

    uygunoyun.com diye bir site var. Oyun yerine hesap satışı yapıyor anladığım. Fiyatları uygun. Güvenilir mi?
    Deneyen oldu mu hiç?
    O işlere hiç girmeyin derim. Hesap satışlarında satan kişiler çok kolay geri alabiliyor. Riskli işler yani. Steam'e hesabım çalındı diyerek geri alabiliyorlar. Daha önce yaşanmış çok örnek okudum nette bu konuda. O sebeple hesap alma işi riski bir iş. Zaten Steam tarafından kabul edilmeyen bir durum. Hadi satın aldığınızı ispatladınız diyelim Hesap satmak ve devir etmek yasak Steam de.

    Gayri resmi işler bunlar yani.
  • Ac Origin’e zam gelir mi acaba? Hazır 155 lirayken alayım diyorum da ne yapsam?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow of the Tomb Raider hala açılmamakta ısrar ediyor. USA saatine kaldıysak yandık, lanet olsun.
  • Hocam ben single cıyım. Bu seride hikaye modu var mı, 3 pahalı bana eakilerden tavsiye edebileceğin var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Queen Hentai

    Shadow of the Tomb Raider hala açılmamakta ısrar ediyor. USA saatine kaldıysak yandık, lanet olsun.
    Bizim saate göre çalışmazlar tüm dünya için beraber açılır o da akşam 8 oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

    Bizim saate göre çalışmazlar tüm dünya için beraber açılır o da akşam 8 oluyor.

    Alıntıları Göster
    Konsola göre hesap ettim. Xbox One'da 12 veya 1'e doğru çoğu oyun açılıyordu. (:
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustang_88

    Hocam ben single cıyım. Bu seride hikaye modu var mı, 3 pahalı bana eakilerden tavsiye edebileceğin var mı?
    Daha önceki oyunları oynamadıysanız beğenmeyebilirsiniz açıkçası eski oyunları. Oyun bu arada biraz simülasyona kayıyor.

    Arma: Cold War Assault'u ben 2003 yılında bilgisayarı ilk aldığım zamanlarda Operation Flashpoint: Cold War Crisis (İlk bu şekilde çıkmıştı daha sonra yapımcı firma Codemasters ile yolları ayırınca Steam üzerinden farklı isimde sunmuş oyunu) olarak uzun süre single oynadım.

    Bu oyunun hikaye modu var, o zamanlar beni sarmıştı açıkçası ama yeni başlayacak birisi beğenmeyebilir oyunu çünkü çok eski.

    Onun dışında daha yeni oyunlarında da var Single Bölümleri, (Arma 3 dahil) ama pek uzun soluklu değil yani çabuk bitirebilirsiniz.

    Arma 3 zaten genel olarak Multiplayer odaklanmış vaziyette, Single bölümleri olsa da gene uzun süreli değil ve sıkılabilirsiniz.

    Onun dışında bu oyunlar kendi Mission Editor leri ile beraber geliyorlar. Yani isterseniz kendi bölümünüzü - görevinizi tasarlayabilirsiniz. İnternette bu şekilde oyuncular tarafından tasarlanmış bölümler vs. var.

    Ama beğenir misiniz beğenmez misiniz sever misiniz bilemiyorum açıkçası. Önceden severek oynadığım bir seri olduğu için aldım.

    Arma X: Anniversary Edition paketi 20 lira. (Steam uygulama mağaza sayfası açılmıyor ilginç bir şekilde ama arama kısmında aratıp sepete ekleyerek aldım.)

    https://store.steampowered.com/sub/8701/?cc=kr

    Paketin içeriği:

  • mustang_88 kullanıcısına yanıt
    Eski olmasına takılmam diyorsanız Arma Cold War Assault u alıp deneyin fiyatı 2 lira 40 kuruş zaten boyutu da küçük hızlı iner beğenmezseniz iade edersiniz beğenirseniz diğer oyunları da inceleyebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

    Ac Origin’e zam gelir mi acaba? Hazır 155 lirayken alayım diyorum da ne yapsam?
    İkinci el orijinal oyun bölümünde %25-30 indirimli satanlar var. Ben öyle aldım 75 e geldi standart versiyonu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Queen Hentai

    Shadow of the Tomb Raider hala açılmamakta ısrar ediyor. USA saatine kaldıysak yandık, lanet olsun.
    Daha açılmadı mı? Nette dünden beri oynanış videoları dolanmaya başladı. O insanlar nasıl oynuyorlar ki ?

    Ben de almak istiyorum ama hangi yerli siteden alsam kararsız kaldım. Direk nakit alamayacağım için yerli bir siteden taksit ile alayım diyorum.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.